Evet bari sadece doğum günü sadece 0,1,2lerden oluşsun12.12 olsun diye demi Bnde 27 kasım olsun diyom oğlum 27 Mart uyumlu olsun
Yok anam ne gıdıklaması bildiğin kafa göz dalıyor gibi beni kasıktan gıdıklıyor
İnşallah gönlüne göre olsunEvet bari sadece doğum günü sadece 0,1,2lerden oluşsun
11.12.2021 ya da 12.12.2021
Bence çok şık
Gezdim gezdimİnşallah gönlüne göre olsun
Naptın dün iyi gezdin mi
Ayyy bn o kadar yorgunum ki artık bayılajammönümüzdeki hafta full yatcem kalkmicem
01 12 21 de iyiEvet bari sadece doğum günü sadece 0,1,2lerden oluşsun
11.12.2021 ya da 12.12.2021
Bence çok şık
Aman yerinde olsunGezdim gezdim
Her gün bi saat mutlaka yürüyorum
Ama nasıl keyfim yerinde
0,1,2li her kombinasyon bana uyuyor01 12 21 de iyi
Bak kaç gündür sesim çıkmıyorAman yerinde olsun
Saolasın doğurup bizi de doğurtuyordun
Çık gez kafa dağıt yorul ki rahat uyuyasın
Aman o kadar ağrı olur ağırlık ta varya gerçi sende göbek yok ağırlıkta yoktur0,1,2li her kombinasyon bana uyuyor
Bak kaç gündür sesim çıkmıyor
Fıldır fıldır dışardayım
Sadece yine en baştaki gibi belim ağrıyor arada
O da sanırım fıtık filan tarzı bi şey var veya başka bi şey
İlk aylarda da alttayken çocuk yine böyle belim ağrıyordu
Aşağı inince belim ağrıyor ama pişman değilim yine olsa yine gezerin
Eskiden evde kal diyordum ya bece evde durmaAman o kadar ağrı olur ağırlık ta varya gerçi sende göbek yok ağırlıkta yoktur
Gez gez fiziken ve ruhen rahatlıyor insan bn hep dılarda olduğumdanama bu hafta dinlencem yatcam bi hafta
Benim de kalcalarm agriyor ya tutulmus gibi bir de bacak kramplari:s pek gezenti deglm evdeym genelde0,1,2li her kombinasyon bana uyuyor
Bak kaç gündür sesim çıkmıyor
Fıldır fıldır dışardayım
Sadece yine en baştaki gibi belim ağrıyor arada
O da sanırım fıtık filan tarzı bi şey var veya başka bi şey
İlk aylarda da alttayken çocuk yine böyle belim ağrıyordu
Aşağı inince belim ağrıyor ama pişman değilim yine olsa yine gezerin
Sen de çıkBenim de kalcalarm agriyor ya tutulmus gibi bir de bacak kramplari:s pek gezenti deglm evdeym genelde
Kullaniyorum cnm:)parka falan yakin yerlere cikioz havalar yagmurlu olunca peknbiryere gidesm gelmioSen de çık
Ev insanı hasta ediyor
Dışarıda dertlerin gidiyor
Magnezyum kullanıyor musun
Ben anlamsızca derviş gibi oraya buraya yürüyorumKullaniyorum cnm:)parka falan yakin yerlere cikioz havalar yagmurlu olunca peknbiryere gidesm gelmio
Valla ozgursun masallah gez son bebesiz gezmelerBen anlamsızca derviş gibi oraya buraya yürüyorum
Bugün bi jahve aldım küçük boy yolları aşındırdım
Bebeği de çıkaracağım dışarı göreceksinizValla ozgursun masallah gez son bebesiz gezmeler
Sen yaparsin valla alissin soguga bebisBebeği de çıkaracağım dışarı göreceksiniz
Kalın tulum aldım ona dışarı çıkarmalık
Sarıp sarmalar düşeriz yollara
Sadece mesaneye baskiysa yasiyorum ara ara . Ama kasilma gibi bir durumun olursa doktoruna danisArkadaşlar merhaba. Öncelikle Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin.kasılmalar nasıl oluyor, bir bilginiz varmı bu konuda? 30+2 haftalık hamileyim. Bugün bebek hareketlerini aşağıda hissediyorum, bazen dışarı çıkıcak sanıyprum. sol kasıkda hafif ağrım var. 2 hafta öncesinde doktorum bebğin ayaklarının aşağıda olduğunu ve mesaneye baskı yaptığını söylemişti, yine ondanmı acaba, kasık ağrısı da olunca tedirgin oldum. Acaba erken doğum belirtisimi? Başından böyle bir şey geçen oldumu? Önceden teşekkürler.
Bebeğin ayakları aşağıdayken alt tarafa doğru çok vuruyorArkadaşlar merhaba. Öncelikle Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin.kasılmalar nasıl oluyor, bir bilginiz varmı bu konuda? 30+2 haftalık hamileyim. Bugün bebek hareketlerini aşağıda hissediyorum, bazen dışarı çıkıcak sanıyprum. sol kasıkda hafif ağrım var. 2 hafta öncesinde doktorum bebğin ayaklarının aşağıda olduğunu ve mesaneye baskı yaptığını söylemişti, yine ondanmı acaba, kasık ağrısı da olunca tedirgin oldum. Acaba erken doğum belirtisimi? Başından böyle bir şey geçen oldumu? Önceden teşekkürler.
Rahatsızlık verecek durumdaysa muayene olun baksınlar nst ile. Ben anlamıyorum mesela kasılmam var mı yok muArkadaşlar merhaba. Öncelikle Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin.kasılmalar nasıl oluyor, bir bilginiz varmı bu konuda? 30+2 haftalık hamileyim. Bugün bebek hareketlerini aşağıda hissediyorum, bazen dışarı çıkıcak sanıyprum. sol kasıkda hafif ağrım var. 2 hafta öncesinde doktorum bebğin ayaklarının aşağıda olduğunu ve mesaneye baskı yaptığını söylemişti, yine ondanmı acaba, kasık ağrısı da olunca tedirgin oldum. Acaba erken doğum belirtisimi? Başından böyle bir şey geçen oldumu? Önceden teşekkürler.
Yurtdışı ekolü yapacağım çocuk yetiştirmedeSen yaparsin valla alissin soguga bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?