Hayallerini yaz bakayım. Baltalı ilahın geldiYurtdışı ekolü yapacağım çocuk yetiştirmede
İnşallah umduğum gibi gider de annem kayınvalidem filan eşik çıkmaya çalışan çocuğu hemen kucağına almaz yorulmasın diye
Doğrusu, kasılmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Pazartesi doktor randevüm var. Ona kadar beklesem geç olurmu diye endişeleniyorum. Bebeği aşağıda hissetmek ve sol kasıkda hafif ağrı dışında bir şeyim yok. Ha bide, bazen göbek hizamda bebeği hissediyorum, sert gibi duruyor, 1 dakika sonra geçiyor. Bu kasılmamı?Sadece mesaneye baskiysa yasiyorum ara ara . Ama kasilma gibi bir durumun olursa doktoruna danis
Öyle sertleşme yok çok şükür, nefes almam da gayet iyi. İn şa Allah ciddi bişey yoktur. Kızım ayaklarıyla baskı yapıyodur in şa AllahBebeğin ayakları aşağıdayken alt tarafa doğru çok vuruyor
Ben bi ara kızıyordum vurma yeter diye
Sanki altran çıkacakmış gibi vuruyordu
Normal yani
Doğum belirtisi için de doktorum karnın tamamen sertleşir ve nefes almakra zorlanırsın demişti
Çocuğun çabasına saygı duyulan bi ortam hayal ediyorumHayallerini yaz bakayım. Baltalı ilahın geldi
Tamam o konulara okeyimÇocuğun çabasına saygı duyulan bi ortam hayal ediyorum
Emeklerken, bi şeye tırmanırken kucaklanıp eline verilmesin istiyorum peşine düştüğü şey
Karnin sertlesmesi kasilma diye biliyorum. Sizi rahatsiz edecek kadar. Sık olursa gidersnz doktora boraz dinlenin gecer bence baski ayallari ya da kafasi olablrDoğrusu, kasılmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Pazartesi doktor randevüm var. Ona kadar beklesem geç olurmu diye endişeleniyorum. Bebeği aşağıda hissetmek ve sol kasıkda hafif ağrı dışında bir şeyim yok. Ha bide, bazen göbek hizamda bebeği hissediyorum, sert gibi duruyor, 1 dakika sonra geçiyor. Bu kasılmamı?
Sen ne sanmıştın kiTamam o konulara okeyim
Çocuk ayağını dayayınca da sertleşiyor benim karnımKarnin sertlesmesi kasilma diye biliyorum. Sizi rahatsiz edecek kadar. Sık olursa gidersnz doktora boraz dinlenin gecer bence baski ayallari ya da kafasi olablr
Yurt disinda hergun bebek karda olsa kis da olsa 1 saat fln disari cikariyorlar sen uygula bakalm begenirsen bize de soylersnYurtdışı ekolü yapacağım çocuk yetiştirmede
İnşallah umduğum gibi gider de annem kayınvalidem filan eşik çıkmaya çalışan çocuğu hemen kucağına almaz yorulmasın diye
Yok o ben de de oluyor o hareketoyle ilgili kasilma cok yasamiyoruzki anlamiyrzSen ne sanmıştın ki
Çocuk ayağını dayayınca da sertleşiyor benim karnım
O kasılma mıymış
Süper en iyisini yapıyorsun hareket ettikçe kendini çok daha iyi hissedeceksin yersiz korkutucu düşüncelere zaman kalmıyorBen anlamsızca derviş gibi oraya buraya yürüyorum
Bugün bi jahve aldım küçük boy yolları aşındırdım
Karnım tamamen sertlrşmiyor, sadece göbek deliğinin sağ tarafında avuç içi kadar yer sertleşiyor, 1 dakika sora falan geçiyor, sanki bebek geıib gidiyo gibi oluyorKarnin sertlesmesi kasilma diye biliyorum. Sizi rahatsiz edecek kadar. Sık olursa gidersnz doktora boraz dinlenin gecer bence baski ayallari ya da kafasi olablr
O hareketidir cnm sirti poposu ayagi olablr:)normalKarnım tamamen sertlrşmiyor, sadece göbek deliğinin sağ tarafında avuç içi kadar yer sertleşiyor, 1 dakika sora falan geçiyor, sanki bebek geıib gidiyo gibi oluyor
Işte sallamayacam hiç falan filan gibi şeyler.Sen ne sanmıştın ki
Çocuk ayağını dayayınca da sertleşiyor benim karnım
O kasılma mıymış
Benim yukarı çıktıBebiso dogum kanalina giren varmi ya da karni asagi inen:)
Danimarkada uyuyunca bebek arabasında evin dıŞ kapısına koyuyorlardı soğuğa alışsın, temiz hava iyidir diyeYurt disinda hergun bebek karda olsa kis da olsa 1 saat fln disari cikariyorlar sen uygula bakalm begenirsen bize de soylersn
Benim gaz kasılması filan da var ya işler çok karışıkYok o ben de de oluyor o hareketoyle ilgili kasilma cok yasamiyoruzki anlamiyrz
Ay içim rahatladı biraz. Çok sağol kardeşimO hareketidir cnm sirti poposu ayagi olablr:)normal
Yok valla sallayabilirim gayet uyumayan bi çocuksaIşte sallamayacam hiç falan filan gibi şeyler.ilk bebekliğine yorum yaparım zaten 6 aydan sonra herrrrr şeyi anlıyolar ve karakterlerini tamamıyla sergiliyorlar. O saatten sonra zaten o nasıl olmak isterse öyle olur bence.
Bence deYok valla sallayabilirim gayet uyumayan bi çocuksa
Emzik zateb kesin vereceğim mesela
Danimarkada uyuyunca bebek arabasında evin dıŞ kapısına koyuyorlardı soğuğa alışsın, temiz hava iyidir diye
Düşün mekan iskandinav soğukları
Annemle kayınvalidemin yüreğine iner çocuğu balkona koysam uyudu diye
Benim gaz kasılması filan da var ya işler çok karışık
Anlamam mümkün değil
Yumuşak yer var mı diye kontrol ediyorum varsa sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?