2021 Aralık Anneleri

Sadece mesaneye baskiysa yasiyorum ara ara . Ama kasilma gibi bir durumun olursa doktoruna danis
Doğrusu, kasılmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Pazartesi doktor randevüm var. Ona kadar beklesem geç olurmu diye endişeleniyorum. Bebeği aşağıda hissetmek ve sol kasıkda hafif ağrı dışında bir şeyim yok. Ha bide, bazen göbek hizamda bebeği hissediyorum, sert gibi duruyor, 1 dakika sonra geçiyor. Bu kasılmamı?

Öyle sertleşme yok çok şükür, nefes almam da gayet iyi. İn şa Allah ciddi bişey yoktur. Kızım ayaklarıyla baskı yapıyodur in şa Allah

Karnin sertlesmesi kasilma diye biliyorum. Sizi rahatsiz edecek kadar. Sık olursa gidersnz doktora boraz dinlenin gecer bence baski ayallari ya da kafasi olablr

Yurtdışı ekolü yapacağım çocuk yetiştirmede
İnşallah umduğum gibi gider de annem kayınvalidem filan eşik çıkmaya çalışan çocuğu hemen kucağına almaz yorulmasın diye
Yurt disinda hergun bebek karda olsa kis da olsa 1 saat fln disari cikariyorlar sen uygula bakalm begenirsen bize de soylersn

Karnin sertlesmesi kasilma diye biliyorum. Sizi rahatsiz edecek kadar. Sık olursa gidersnz doktora boraz dinlenin gecer bence baski ayallari ya da kafasi olablr
Karnım tamamen sertlrşmiyor, sadece göbek deliğinin sağ tarafında avuç içi kadar yer sertleşiyor, 1 dakika sora falan geçiyor, sanki bebek geıib gidiyo gibi oluyor

Bebiso dogum kanalina giren varmi ya da karni asagi inen:)

Sen ne sanmıştın ki

Çocuk ayağını dayayınca da sertleşiyor benim karnım
O kasılma mıymış
Işte sallamayacam hiç falan filan gibi şeyler. ilk bebekliğine yorum yaparım zaten 6 aydan sonra herrrrr şeyi anlıyolar ve karakterlerini tamamıyla sergiliyorlar. O saatten sonra zaten o nasıl olmak isterse öyle olur bence.

Yurt disinda hergun bebek karda olsa kis da olsa 1 saat fln disari cikariyorlar sen uygula bakalm begenirsen bize de soylersn
Danimarkada uyuyunca bebek arabasında evin dıŞ kapısına koyuyorlardı soğuğa alışsın, temiz hava iyidir diye
Düşün mekan iskandinav soğukları
Annemle kayınvalidemin yüreğine iner çocuğu balkona koysam uyudu diye
Yok o ben de de oluyor o hareketoyle ilgili kasilma cok yasamiyoruzki anlamiyrz
Benim gaz kasılması filan da var ya işler çok karışık
Anlamam mümkün değil
Yumuşak yer var mı diye kontrol ediyorum varsa sorun yok

Yok valla sallayabilirim gayet uyumayan bi çocuksa
Emzik zateb kesin vereceğim mesela

Hahaha uyunca karin altina birak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…