- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Seninki kaciyor dunyaya gelmekten ya da yukardan gelecekBenim yukarı çıktı
Hele yağmurda karda tulumları giydirip dışarı çıkarıyorlardı bayılıyorumHahaha uyunca karin altina birak
Oh o cocuk ne guzel uyur temiz havada vallaHele yağmurda karda tulumları giydirip dışarı çıkarıyorlardı bayılıyorum
Evet kardeşim, ben Rusyada yaşıyorum, burda kasımda kar yağar, marta kadar yerler kar, buz olur. Dışarda -20 ; -25 olsa da hergün en az bi saat dışarı çıkarırla bebekleri. Çıkamazsa da balkona çıkarırlar mutlakaYurt disinda hergun bebek karda olsa kis da olsa 1 saat fln disari cikariyorlar sen uygula bakalm begenirsen bize de soylersn
Yalandan gazlıyorsun beni di miOh o cocuk ne guzel uyur temiz havada vallasoguk soguk mis
Sen de uygularsn insallah alismasi lazim oranin iklimine hemEvet kardeşim, ben Rusyada yaşıyorum, burda kasımda kar yağar, marta kadar yerler kar, buz olur. Dışarda -20 ; -25 olsa da hergün en az bi saat dışarı çıkarırla bebekleri. Çıkamazsa da balkona çıkarırlar mutlaka
Ben kendim usenirim sogukta cikmaya bebisimi veririm isteyen cikarsnYalandan gazlıyorsun beni di mi
Seninkini de bana verBen kendim usenirim sogukta cikmaya bebisimi veririm isteyen cikarsnzaten kalin guzdl giyinince astronot montlar fln bir sıkıntı olmaz
Olur vaalla vereyim ogle uykulari karda kista uyusunlarSeninkini de bana ver
İkisini bir gezdireyim
Günlük 1 saar uygun ücrete çocuk gezdirilirOlur vaalla vereyim ogle uykulari karda kista uyusunlar
İn şa Allah. Rabbim sağ salim bebeğimizi kucağımıza almayı nasib etsin. Hergün çıkarırım ben onuSen de uygularsn insallah alismasi lazim oranin iklimine hem
Amin insallahhİn şa Allah. Rabbim sağ salim bebeğimizi kucağımıza almayı nasib etsin. Hergün çıkarırım ben onu
Kadinlar kulubune ozel yuzde 20 indirimliGünlük 1 saar uygun ücrete çocuk gezdirilir
Yeni bi sektör keşfettim sayendeKadinlar kulubune ozel yuzde 20 indirimliuyku garantili
Hanimlarin dikkatineGünlük 1 saar uygun ücrete çocuk gezdirilir
Aradığınız hizmet ayağınıza geldiHanimlarin dikkatineGazli , kolik, aglak bebeler alinir 1 saat gezirilip hemen teslim edilir
Karnı aşağı inen ben , zaten hiç çıkmamıştı iyice indiBebiso dogum kanalina giren varmi ya da karni asagi inen:)
Baski mi hissediyorsun cnm kasilman sancin olmazsa birsey olmaz doguma kdr normalmi sezeryanmi olckKarnı aşağı inen ben , zaten hiç çıkmamıştı iyice indi
Evet kasilma boyle oluyor. Bebegin hareketi olsaydi 1 dk kadar uzun sure o sekilde kalmazdi, takip ederseniz hareketlerinin ne kadar kisa surede degistigini anlarsiniz.Karnım tamamen sertlrşmiyor, sadece göbek deliğinin sağ tarafında avuç içi kadar yer sertleşiyor, 1 dakika sora falan geçiyor, sanki bebek geıib gidiyo gibi oluyor
Kitap tavsiye edeyim o zamanYurtdışı ekolü yapacağım çocuk yetiştirmede
İnşallah umduğum gibi gider de annem kayınvalidem filan eşik çıkmaya çalışan çocuğu hemen kucağına almaz yorulmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?