2021 Aralık Anneleri

Yurt disinda hergun bebek karda olsa kis da olsa 1 saat fln disari cikariyorlar sen uygula bakalm begenirsen bize de soylersn
Evet kardeşim, ben Rusyada yaşıyorum, burda kasımda kar yağar, marta kadar yerler kar, buz olur. Dışarda -20 ; -25 olsa da hergün en az bi saat dışarı çıkarırla bebekleri. Çıkamazsa da balkona çıkarırlar mutlaka

Sen de uygularsn insallah alismasi lazim oranin iklimine hem

Karnım tamamen sertlrşmiyor, sadece göbek deliğinin sağ tarafında avuç içi kadar yer sertleşiyor, 1 dakika sora falan geçiyor, sanki bebek geıib gidiyo gibi oluyor
Evet kasilma boyle oluyor. Bebegin hareketi olsaydi 1 dk kadar uzun sure o sekilde kalmazdi, takip ederseniz hareketlerinin ne kadar kisa surede degistigini anlarsiniz.
Ayni durum doktorum beni muayene ederken oldu, doktorum kasilma oldugunu soyledi o yuzden eminim ama bu haftalarda kasilma normalmis gunde 3-4 e kadar. Daha fazla oluyorsa mutlaka doktorunuza soyleyin. Benim cok oluyordu ve enfeksiyon cikti mesela, ilac kullandim kasilmalar bitti cok sukur

Yurtdışı ekolü yapacağım çocuk yetiştirmede
İnşallah umduğum gibi gider de annem kayınvalidem filan eşik çıkmaya çalışan çocuğu hemen kucağına almaz yorulmasın diye
Kitap tavsiye edeyim o zaman Danimarkalilara Özgü Ebeveynlik. Şiddetle tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…