2021 Aralık Anneleri

Ben onu çocuğun ayağı diyorum
Doktor da tamamen sertleimedilçe sorun etme dedi
Bi de gazdan öyle çok oluyor benim
Gaz sancısı gelince sertleşiyor çıkarınca düzeliyor

Merhaba bebeğiniz nasıl acaba şuan bana da benzer şeyler söylendi merak ettim

Pazartesi doktor randevum var. O zamana kadar beklesem geç olurmu diye endişeleniyorum. Kaç kez olduğuna dikkat etmedim doğrusu, ama çok sık olmadı. Akıntım yok, başka enfeksiyon belirtileri de yok, in şa Allah ciddi birşey yoktur. Daha çok aşağıda tekme atıyor gibi hareket var. Ayağa kalkınca, iş yaparken daha çok gibi oluyor sanki. Yatıp dinlenince biraz azalıyo hareketler

Aşkında hamileliğin de son zamanlarını doyasıya yaşamak lazım diye sanırım gitmeyeceğim ben

Valla seni kötü ana ilan ederler bi bakmışsın çocuğu alıp evlerine götürmüş

Benim de bazen öyle oluyor. Sanki her an suyum gelecekmiş gibi yada çocuk oraya çok yakın çıktı çıkacakmış gibi oluyorum. Kasık ağrım da hep oldu zaten başından beri, çocuk büyüdükçe rahim genişliyor o ondan oluyor. Bebeğin pozisyonuyla alakalı endişelenmene gerek yok bence. Ben büyük kızımda doğum sancısı da çektim o yüzden ayırt edebiliyorum. Doğum sancisinda sancı beline kasıklarına ve bacaklarınada vurur nefesin daralır ve sancı belli düzenli aralıklarla olur. Ama rahatlamak istiyorsan doktoruna da bir danış istersen

Ben onu çocuğun ayağı diyorum
Doktor da tamamen sertleimedilçe sorun etme dedi
Bi de gazdan öyle çok oluyor benim
Gaz sancısı gelince sertleşiyor çıkarınca düzeliyor
Cocugun ayagi kucucuk bisey, kasilmada deve kusu yumurtasi gibi toplaniyor ve sertlesiyor karnin bi bolgesi seninki gazdir muhtemelen
Ben de bir hafta yasadim, o haftasonu kontrolum vardi ama gec kaldigimi soylemedi doktorum. Cok fazla riskli bisey degil, ama tabiki aylarca kontrol edilmezse enfeksiyon bebisi etkileyebilir. Bikac gunden hicbi sey olmaz endiselenmeyin benim de akintim 2 gun oluyordu 3-4 gun hic olmuyordu mesela o yuzden anlayamamisim agri sizi da yapmamisti hic. Doktor vaginal kultur alinca alinca tespit etti.
Benim de ayaktayken daha cok oluyordu, yatarken nadir.
Doktorum doguma kadar iliskiyi yasakladi, is yapma dinlen dedi ve iki tane antibiyotik + progestan verdi. Suan 5 gun gecti cok sukur cok iyiyim artik olmuyor

Kuzum sen yeniden mi hastaneye yattın. Görmemişim kaçırmışım ben ya. Nasılsın şuan ne gibi gelişme var iyi yada yok.
Cuma günü tekrar yattım buraya yazmamıştım cuma günü kontrole gelmiştim bu seferde suyumu göremedi. Bu haftalarda su aramamam lazım dedi bebekte toplanma ya devam ediyordu o yüzden yattım tekrar

Cuma günü tekrar yattım buraya yazmamıştım cuma günü kontrole gelmiştim bu seferde suyumu göremedi. Bu haftalarda su aramamam lazım dedi bebekte toplanma ya devam ediyordu o yüzden yattım tekrar
Gecmis olsun canim insallah boyle boyle de olsa gununu dolduracak

Valla seni kötü ana ilan ederler bi bakmışsın çocuğu alıp evlerine götürmüş
Ben de karda kışta doğum yapacağım için çocuğu hastaneden çıkarırken kat kat saracaklarımın hesabını yapıyorum boş yere. Çocuğu bir adet hastane bezine sar koy arabaya, en güzeli giggles

Benim zaten yukarda değildi son bikaç gündür iyice aşagı indi. Bide diyetten midir nedir küçüldü gibi geldi gözüme

Cok gecmis olsun canim kontrol altinda olman daha iyi insallah zaten ne kaldi doguma guzel dusun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…