2021 Aralık Anneleri

Çok sağ ol kardeşim. Bugün biraz iyiyim çok şükür, aşağıda hareketleri azaldı gibi. Dün ben üzücü bi haber aldım ve ondan dolayı ağladım. Kötü olmuşdum. Belki de ondan bebek çok hareket etti. Bel ağrısı bende hamileliyin ilk gününden başladı. Şimdi de ara sıra oluyor ama dinlenince geçiyor. Yarın doktora gideceğim in şa Allah o zamana kadar bir sorun olmaz.

Akıntı 2-3 günde bir defa çok az oluyor. Yarın zaten kan tahlili falan yapmam gerektiğini söylemişti doktorum. 2 hafta önce gitmişdim kontrole. İn şa Allah bir sorun olmaz. Bebek ara sıra bir yere toplanınca kasılma falan olduğunu düşündüm ve çok endişelendim. Bu sabah kaburgamın altında gibi toplandığını hissettim. İlk hamileliğim, o yüzden hiç bilgim yok ve herşeyden endişeleniyorum

Kizlar ayrintili ultroson cektirmisdim cuma gnu kontrolde doktor bakti bokrekde genisleme var dedi ama cok onemli degl diyor sonuclarda da Sag renal eplvis dilate gorunumde olup pelvis Ap capi 4 mm olculdu seklinde yaziyor basina gelen var mi acaba

Kizlar ayrintili ultroson cektirmisdim cuma gnu kontrolde doktor bakti bokrekde genisleme var dedi ama cok onemli degl diyor sonuclarda da Sag renal eplvis dilate gorunumde olup pelvis Ap capi 4 mm olculdu seklinde yaziyor basina gelen var mi acaba
Erkek bebeklerde olabiliyormuş çişini yapmadıysa

Ben biraz önce şeyi denedim
Tulym giyerse pusete sığmıyor
Puset gevşetiliyor mu acaba
Tulumy fazla kalın almışım

Olabilir canım, bebek etkilenmiş olabilir senin ruh halinden. Korkma bir şey olmayacaktır, Allah zamanında kucağına almayı nasip etsin

Pofuduk tulumu olan varsa hayrına bi pusetle denesin
En kötü normal kıyafetleriyle yatırır üstüne battaniye örterim ne yapayım
aynen ama sigar bence cnm olmadi oyle yaparsn hastane cikisi icin mi diyorsun?

Yok tulumu boş koydum sıkıştı tulum
Fazla pofuduk almışım
E gevşiyor mu gevşemiyor mu pusetler genel olarak
Tabi ki de gevşemiyor çoçupu o kadar sarıp isilik yapmayasın kalın giydirip üstünü örtersin puset örtüsü geçir bide tmm

aynen ama sigar bence cnm olmadi oyle yaparsn hastane cikisi icin mi diyorsun?
Evet
Üşümesin diye şişman tulum almıştım
İçini kalın giydirmem diyordum
Ama iyi ki denemişim
Çocuk donacakmış yoksa
Tabi ki de gevşemiyor çoçupu o kadar sarıp isilik yapmayasın kalın giydirip üstünü örtersin puset örtüsü geçir bide tmm
Puset örtüsğnden vazgeçtim
İki taraftan kapanınca hiçbi şey görünmüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…