Ben sipariş ettim puset örtüsü. Hafta içi gelir. Yılın 9 ayı soğuk memlekette yaşayınca sıcaklık sağlayacak her şeyi almak zorunda kalıyorsun.Evet
Üşümesin diye şişman tulum almıştım
İçini kalın giydirmem diyordum
Ama iyi ki denemişim
Çocuk donacakmış yoksa
Puset örtüsğnden vazgeçtim
İki taraftan kapanınca hiçbi şey görünmüyor zaten
Ben de öyle aldım. Kardeşim çocuğundan kalma park yatağını gönderecek. Ben de odasına takım karyola aldım. Beşiği de soldaki gibi, büyüyen yatak. Yani beşiğin kendisi kaldırılıp ters çevrilince çalışma masası oluyor. Yanındaki komodin tek başına kullanabiliyor. Altından da yeni bir karyola çıkıyor. Çocuk büyüdüğünde onda yatıyor. Hatta karyolanın kenarından bir çekmece daha çıkıyor. İstersen yüklük yap, istersen yeni bir karyola. İkinci çocuğu yatır.Merhaba arkadaşlar, benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Ben sipariş ettim puset örtüsü. Hafta içi gelir. Yılın 9 ayı soğuk memlekette yaşayınca sıcaklık sağlayacak her şeyi almak zorunda kalıyorsun.
Sıcak havada bile bir anda bastırabilen soğuk rüzgarları olan yer olduğu için, buraya şarttır diye düşündüm.
Benim kizimda olmuştu doğduğunda takip edildi kendiliğinden düzeldi genelde bebeklerde olabiliyormuşKizlar ayrintili ultroson cektirmisdim cuma gnu kontrolde doktor bakti bokrekde genisleme var dedi ama cok onemli degl diyor sonuclarda da Sag renal eplvis dilate gorunumde olup pelvis Ap capi 4 mm olculdu seklinde yaziyor basina gelen var mi acaba
Puset nasıl gevşer kızYok tulumu boş koydum sıkıştı tulum
Fazla pofuduk almışım
E gevşiyor mu gevşemiyor mu pusetler genel olarak
Bir penye bir nohut birde örme battaniye koydum onlara sarar cikaririiz hastaneden diye düşünüyorum inşallah kar yagmaz zaten arabada da klima açık olurPofuduk tulumu olan varsa hayrına bi pusetle denesin
En kötü normal kıyafetleriyle yatırır üstüne battaniye örterim ne yapayım
Hayırlı kandiller Allah kabul etsin
Cok sukur duzelmis onemli bisey olsaydi doktor solerdi heralde bana onemli degil dedi ama bilmiyorum tabi belki zamanla duzelecekdirBana da sol böbrekte daralma gözüküyor ama bu haftalarda normal, ilerleyen haftalarda düzelebilir demişti, ayrıntılıya gittiğimde. Dün aynı doktora gitmiştim yani perinatoloğa, bu kez düzelmiş dedi. Darlık bitmiş, sol ile sağ aynı boyutta.
Şimdi nasılsın peki. Ne diyor doktorlarCuma günü tekrar yattım buraya yazmamıştımcuma günü kontrole gelmiştim bu seferde suyumu göremedi. Bu haftalarda su aramamam lazım dedi bebekte toplanma ya devam ediyordu o yüzden yattım tekrar
Gecmis olsun canim meyve falan ye birde ben de hep gribim duzelemedim bor turlu oksuruk kaldi boraz da tat koku alamiym. Rabbim sifa versnHayırlı kandiller kızlarfeci nezle oldum. Oğlumdan bulaştı sanırım okullarda salgın varmış. Burun akıntısı fena doktora da gitmedim ilaç kullanamAm nasıl olsa diye. Zencefil limon ıhlamur falan yapıyorum bildiginiz başka bişey var mı bunlar dışında ? Dikkat edin kendinize
Saol canım valla kovid mı acaba diye korktum ama sadece burnum akıyor halsizim tat koku bende de ara ara gidip geliyor. Sana da çok geçmiş olsunGecmis olsun canim meyve falan ye birde ben de hep gribim duzelemedim bor turlu oksuruk kaldi boraz da tat koku alamiym. Rabbim sifa versn
Bizimki de araç koltuğu oluyor ama tulumu niraz fazla şişman almışımAy ben bunu hiç hesaba katmadım. Gerçi standardın üstünde büyüklüğe sahip bir puset yani araba koltuğu olduğunu söylüyor aldığım marka ama. Deneyip göreceğiz artık.
Ay bir de ben şeyi dert ediyorum ya. Ben hastaneden çıkarken ne kadar ağrılı sancılı olurum bilemiyorum ama, yeni doğurduğum çocuğu nasıl pusete koyarım, kucağımda sarıp sarmalamak varken? Onu sürekli görmek için sabırsızlanmaz mıyım? Kafamda deli sorular
Ven de soğuk olur diyordumBen sipariş ettim puset örtüsü. Hafta içi gelir. Yılın 9 ayı soğuk memlekette yaşayınca sıcaklık sağlayacak her şeyi almak zorunda kalıyorsun.
Sıcak havada bile bir anda bastırabilen soğuk rüzgarları olan yer olduğu için, buraya şarttır diye düşündüm.
Kemerleri gevşetiliyor mu siye merak ettim yaPuset nasıl gevşer kız
Bir penye bir nohut birde örme battaniye koydum onlara sarar cikaririiz hastaneden diye düşünüyorum inşallah kar yagmaz zaten arabada da klima açık olur
Astronot aldım ben ama 6 9 ay aldim yenidogana büyük gelir
Aman Allah korusun ben de korktum da baska bir belirti yok cevremde de olan yok degilizdir gribtir cnm gececek insallahSaol canım valla kovid mı acaba diye korktum ama sadece burnum akıyor halsizim tat koku bende de ara ara gidip geliyor. Sana da çok geçmiş olsun
Bunlar inanilmaz kullanişsız.Bende var toplasan 20 gun anca yatti. Bunun yerine montessori yataklardan yaptirabilirsiniz ayni para nerdeyse.Merhaba arkadaşlar, benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Öksürük ve tat koku kaybı en belirgin belirtiler zatenAman Allah korusun ben de korktum da baska bir belirti yok cevremde de olan yok degilizdir gribtir cnm gececek insallah
Yakin zamanda grip oldugum icin onun etkileri diye dusunmustm gecmrzse yaptrrm ates fln olmadi amaÖksürük ve tat koku kaybı en belirgin belirtiler zatenRiske atacak durumda değilsin ne olur ne olmaz test yaptır lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?