2021 Aralık Anneleri

Ben sipariş ettim puset örtüsü. Hafta içi gelir. Yılın 9 ayı soğuk memlekette yaşayınca sıcaklık sağlayacak her şeyi almak zorunda kalıyorsun.
Sıcak havada bile bir anda bastırabilen soğuk rüzgarları olan yer olduğu için, buraya şarttır diye düşündüm.

Ben de öyle aldım. Kardeşim çocuğundan kalma park yatağını gönderecek. Ben de odasına takım karyola aldım. Beşiği de soldaki gibi, büyüyen yatak. Yani beşiğin kendisi kaldırılıp ters çevrilince çalışma masası oluyor. Yanındaki komodin tek başına kullanabiliyor. Altından da yeni bir karyola çıkıyor. Çocuk büyüdüğünde onda yatıyor. Hatta karyolanın kenarından bir çekmece daha çıkıyor. İstersen yüklük yap, istersen yeni bir karyola. İkinci çocuğu yatır.

Bende puset örtüsü aldım hastaneden çıkarken gerekli bence. Belki biraz özenmişte olabilirim çok hoşuma gidiyor

Kizlar ayrintili ultroson cektirmisdim cuma gnu kontrolde doktor bakti bokrekde genisleme var dedi ama cok onemli degl diyor sonuclarda da Sag renal eplvis dilate gorunumde olup pelvis Ap capi 4 mm olculdu seklinde yaziyor basina gelen var mi acaba
Benim kizimda olmuştu doğduğunda takip edildi kendiliğinden düzeldi genelde bebeklerde olabiliyormuş
Yok tulumu boş koydum sıkıştı tulum
Fazla pofuduk almışım
E gevşiyor mu gevşemiyor mu pusetler genel olarak
Puset nasıl gevşer kız
Pofuduk tulumu olan varsa hayrına bi pusetle denesin
En kötü normal kıyafetleriyle yatırır üstüne battaniye örterim ne yapayım
Bir penye bir nohut birde örme battaniye koydum onlara sarar cikaririiz hastaneden diye düşünüyorum inşallah kar yagmaz zaten arabada da klima açık olur
Astronot aldım ben ama 6 9 ay aldim yenidogana büyük gelir

Cok sukur duzelmis onemli bisey olsaydi doktor solerdi heralde bana onemli degil dedi ama bilmiyorum tabi belki zamanla duzelecekdir

Cuma günü tekrar yattım buraya yazmamıştım cuma günü kontrole gelmiştim bu seferde suyumu göremedi. Bu haftalarda su aramamam lazım dedi bebekte toplanma ya devam ediyordu o yüzden yattım tekrar
Şimdi nasılsın peki. Ne diyor doktorlar

Hayırlı kandiller kızlar feci nezle oldum. Oğlumdan bulaştı sanırım okullarda salgın varmış. Burun akıntısı fena doktora da gitmedim ilaç kullanamAm nasıl olsa diye. Zencefil limon ıhlamur falan yapıyorum bildiginiz başka bişey var mı bunlar dışında ? Dikkat edin kendinize

Gecmis olsun canim meyve falan ye birde ben de hep gribim duzelemedim bor turlu oksuruk kaldi boraz da tat koku alamiym. Rabbim sifa versn

Bizimki de araç koltuğu oluyor ama tulumu niraz fazla şişman almışım
Olmuyor
Ven de soğuk olur diyordum
Ama bi baktım iki taraftan kapatınca boşluk kalmıyor resmen
O yüzden vazgeçtim
Çok gerekli gelmedi
Kemerleri gevşetiliyor mu siye merak ettim ya
Peki uzun yolda klima rahatsız ediyor mu çocuğu?
Ben de 0-6 ay alfım ama emin değilim artık o kadar da 0-6ay değil bence

Bunlar inanilmaz kullanişsız.Bende var toplasan 20 gun anca yatti. Bunun yerine montessori yataklardan yaptirabilirsiniz ayni para nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…