2021 Aralık Anneleri

Yakin zamanda grip oldugum icin onun etkileri diye dusunmustm gecmrzse yaptrrm ates fln olmadi ama
Hepsi aynı anda olmaz ki kiminde ateş olur tat koku kaybı olmaz kişiden kişiye göre değişiyor. Bende de sadece yüksek ateş ve ağrı olmuştu öksürük ya da tat koku kaybı yaşamamıştım. Normal bi griple de benzediği için kimse konduramıyor ama artık bu ihtimal her zaman göz önünde bulundurulmalı ne yazık ki

Aynen cnm ya hiç belli olmaz

Evet canım kemer gevsetiliyor klima rahatsız edermi bilmiyorum arabayi isitir kapatiriz olmazsa bizim hastane ev arası 15 dk sürmez

Cuma günü tekrar yattım buraya yazmamıştım cuma günü kontrole gelmiştim bu seferde suyumu göremedi. Bu haftalarda su aramamam lazım dedi bebekte toplanma ya devam ediyordu o yüzden yattım tekrar
Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız bir şekilde çıkıp hayırlısıyla bebişin haftasını doldurursun

Gunaydinnn bebişin hareketleri önceden tık tık seklindeydi sonra vurmalara basladı...şimdi sanki icimde kayıyor gibi vurma degil surekli bi kayma hissediyorum bu durum normal mi sizinde boylemi? 30+3 haftam

Merhaba bebeğiniz nasıl acaba şuan bana da benzer şeyler söylendi merak ettim
şu an iyi çok şükür. bi sıkıntı görünmüyor. sol böbreğiyle ilgili bişey var gibi ama net olarak şudur diyemediler. genişleme değilmiş tam olarak. kendi doktorum da bebeğin gelişimi gayet iyi doğunca baktırırsın nasılsa şu anlık yapacak bişey yok dedi. rutin kontrollerime gidiyorum başka ekstra yaptığım bişey yok. 30.haftamdayım. kalan süreci rahat geçiriyorum hiç değilse.

Gunaydinnn bebişin hareketleri önceden tık tık seklindeydi sonra vurmalara basladı...şimdi sanki icimde kayıyor gibi vurma degil surekli bi kayma hissediyorum bu durum normal mi sizinde boylemi? 30+3 haftam
Günaydın İçimde zıplıyor sankıcok hareketkendı . Bendede oluyor kayma çok normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…