aa belli oldu mu tarih benim de 16 aralıkKendimin eksiklerim var işte benim de
Çantam filan hiiiç hazır değil
Ama doktor 13 aralık dedi doğuma
Bi dünya vakit var
Saldım
Değilim ayol. Sadece birazcık haftam önde.Merveee sanki en deneyimli sen gibi hissediyorum su iki kelimeyle içim rahatladı
ben de 38+5 falan oluyorum dediği tarihe göreBEnim ikinci sezeryab diye sanirim 38 i gecince 39 un icinde alincak dedi 1 aralik 38 bitiyor benm
Vaktini beklerse 13 aralık dediaa belli oldu mu tarih benim de 16 aralık
Bende de sancı işe gittiğim ve kendimi yorduğum zamanlarda çıkmıştıKızlar biliosunuz 5 dkda bir kasılmam vardı ve enfeksiyon çıkmıştı. 5 günlük antibiyotiklerimi kullandıö, bir hafta boyunca dinledim çok az kasılmam oldu, geneli de yemek yapmak için ayağa kalktığımda falandı.
Dün nasıl olsa geçti artık deyip bi avm turlayalım dedik ama resmen yine 5 dkda bir kasılmam oldueve geldim dinlendim uzandım yine hiç olmadı.
Ayakta durunca ve yürüyünce oluyor anladığım kadarıyla, sebebi hakkında fikri olan var mı?
Doktorum da ilaçlar bittikten 1 hafta sonra ara rapor ver demişti şimdi o bir haftanın geçmesini bekliyorum
Pazarlık yapaydın 12 demedin miKendimin eksiklerim var işte benim de
Çantam filan hiiiç hazır değil
Ama doktor 13 aralık dedi doğuma
Bi dünya vakit var
Saldım
Onu yaklaşınca konuşuruzPazarlık yapaydın 12 demedin mi
Oooo sen baya öne çekiyon 2 aralıkta hooop normal fırtlat olur o zamanOnu yaklaşınca konuşuruz
Gerçi bence hala 2 aralık
37 dolmuş oluyor valla 2 aralıktaOooo sen baya öne çekiyon 2 aralıkta hooop normal fırtlat olur o zamanBnm 30 kasım ne ettin
Canim niye normal dogurmayacaksinki hersey yolundaysa bnce normal dogur37 dolmuş oluyor valla 2 aralıkta
Bence 37den sonra her şey serbest
Ayrıca normal doğurmuyorum arkadaşım rica ediyorum
Suyum gelse de doktor sezaryene alıyor
O zmn bn kasım 15 de doğurum37 dolmuş oluyor valla 2 aralıkta
Bence 37den sonra her şey serbest
Ayrıca normal doğurmuyorum arkadaşım rica ediyorum
Suyum gelse de doktor sezaryene alıyor
O sürece girmek istemiyorumCanim niye normal dogurmayacaksinki hersey yolundaysa bnce normal dogur
Yanına tatlı da koysunlar ister misinBn olsam denerim
Deneyemedimağrısız dikişsiz olursa kabulüm tersi olursa no no no no
Tatlı çok iyi gider di yorulunca acıkıp yerimO sürece girmek istemiyorum
Normal doğuranlara saygım var ama
Kendimi bildim bileli ödüm kopuyor normal doğumdan
Bence benim psikolojiö de önemli bu süreçte
Yanına tatlı da koysunlar ister misin
O işe bi girdin mi artık ne çıkarsa bahtına
ayy aynı benim de bıktım tuvalete gitmekten. azcık yürüsem yada ayakta kalsam hemen geliyor sanırsın saatlerdir sıkıyorum. geçen gün duşa girmeden önce yapmıştım. sonra girdim duşa. çıkana kadar zor durdum altı üstü 10-15 dkBnmkinin kafa aşagıda ya iki göğsüme sürekli tepki yiyorum bi de göbek deliğinin üstünde sertlik var sırtı kafada aşagı baskı yapıyor yürürken sürekli ç*şim geliyoryolda bırakcam bi gün valla bu gidişle
Hava yağmurluTatlı çok iyi gider di yorulunca acıkıp yerim
Eee bugün nereleri geziyon daha seni tutana aşk olsun
Bn dinlenmekten vazgeçtim bebeme nevresim bakmaya çıkcam
Kısa süreliğine böyle idare etsinlerHava yağmurlu
Eğer yağmur durursa bi tur atarım yine
Yakında bence şehirde adım çıkacak
Bi kadın her gün deli fibi yürüyor
Ne işi vsr acaba diyecekler
Bn tuvalete girip okula çıkıyorum eve gelene kadar zor atıyorum kendimi bi gün bırakcam bu gidişleayy aynı benim de bıktım tuvalete gitmekten. azcık yürüsem yada ayakta kalsam hemen geliyor sanırsın saatlerdir sıkıyorum. geçen gün duşa girmeden önce yapmıştım. sonra girdim duşa. çıkana kadar zor durdum altı üstü 10-15 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?