2021 Aralık Anneleri

Trafikte insanların korkulu belasıyım
Paytak ve yavaş şekilde ışıklardan geçiyorum

Benim aklıma bi ara bezler yatmıştı aslında
Ama enfeksşyınuma enfeksiyon katar diye vazgeçtim
Seni gören kaçıyormuş
Bezi Bnde düşündüm de işte sonra dedim öyle böyle idare etcez az kaldı sayılı gün çabuk geçer derler ama geçmiyorrrr

Ama mesela sen şuan yürüyüşlere başladın oluyor mu yine bişiler? Bide ne kaç saat yürüyorsun

Seni gören kaçıyormuş
Bezi Bnde düşündüm de işte sonra dedim öyle böyle idare etcez az kaldı sayılı gün çabuk geçer derler ama geçmiyorrrr
Son 6 kaldı dayanalım
Ama mesela sen şuan yürüyüşlere başladın oluyor mu yine bişiler? Bide ne kaç saat yürüyorsun
Şu an şartlarım düzeldiği için yürüyorum
Bi de psikolojim bozulmuştu
Ben sancıyı o zaman da anlamamıştım yine anlamıyorum
bir şeyler oluyor evet ama ben hep gaza yordum
Şimdi ötle 40 dk 1 saat arası geziniyorum

ben de dünden beri fenayım 2 gecedir uyuyamıyorum. boğazım çok fena. burnum tıkalı

Ya o gerçekten kendini yormayla alakalı galiba. Benim de geçen hafta baya baya kasılmam oluyormuş demek ki bu hafta geçince anladım. Geçen hafta sertlikten karnımı taşıyamıyordum heralde ağırlaştı diyordum ama bu hafta hiç olmuyor ve çok rahatım taşıma ve hareket konusunda Aslında ben de geçen haftadan çok farklı bir şey yapmıyorum yine aynı yürüyüşler vs belki evde daha fazla dinleniyor olabilirim

Cnm o durum bende de var hiç yürüyemiyorum bu yüzden sürekli bi ağrı hali .. Enfeksiyon dendi antibiyotik falan da kullandım ama o enfeksiyon hep var..
Şuan yürü deseler 10 dkka zor yürürüm yine bi ağrım olur.. Yürürkende dikkatimi çeken şey bebek göbek deliği hizasına toplanıyor taş gibi oluyoor..
Benim plesanta aşağıda biraz da bu ağrıyı ona bağladım ben..

Yani evde yaptığımız iş de yemek ya da çamaşır katlama, temizlik vs hiçbi şey yapmıyorum ben. Ayakta kalınca dediğin gibi sanki taşıyamıyoruö ve semsert oluyor
Bence o zaman benim enfeksiyonum da geçmedi evet benim de göbek deliğim çevresine toplnıyor gibi olup semsert oluyor adım atamıyorum. Bütün moralim bozuldu geçti sanmıştım peki bu erken doğuma sebep mi acaba bide akıntın var mı hala?

ben de dünden beri fenayım 2 gecedir uyuyamıyorum. boğazım çok fena. burnum tıkalı
Çok ertelemeden bi dahiliye görün iltihap filan varsa erken müdahale edilir bn geçe kaldım 2 kutu antibiyotik anca kar etti

E 5 dkda bir kasılıyosan doğurman lazım değil mi? O öyle olmuyo muydu?

Ya şu kasılmayı ben çözemiyorum. Birden karın ağrısı giriyo gibi oluyo mu ayaktayken?

Yoruyorsun o zmn 1 hafta bekleme ara bnce belki gel der o kadar sık kasılma normal değil yanş
Avm de ne kadar gezdiysen

Ya şu kasılmayı ben çözemiyorum. Birden karın ağrısı giriyo gibi oluyo mu ayaktayken?
Kasılma karnın top gibi olup adet sancısı gibi sancı olmasıymış belden vuruyor olmalı
Bnm genelde kasık ağrım var o da eğil kalk yürümekten diyorum

Belki de geçmiştir cnm hemen benimki geçmedi diye öyle düşünme..
Benim doktorum bana şunu açıklamıştı '' verdiğim antibiyotik ve fitil tamamıyla geçirmez sadece hafifletir,hamile olduğun için de yüksek doz kullanamazsın.. '' dedi..
Ve benim akıntım hep var hiç geçmedi.. şu ana kadar 4,5 kutu fitilde bitirdim nafile..
Enfeksiyon erken doğuma sebep oluyormuş bunu doktorumda söyledi ama olucak diye bişey yok çok dikkatli olmamız lazım hijyen konusunda.. Gerçi ben aşırı uyuzum bu konuda aşırı dikkatliyim ona rağmen geçmiyor..

Kasılma mı bilmiyorum ama dün 4 5 kere belimden kasıklarıma ve bacaklarıma doğru bi sancı oldu. Aynı adet sancısı gibiydi. Ara ara yokladı. Dinlenince geçti ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…