Trafikte insanların korkulu belasıyımKısa süreliğine böyle idare etsinler
Benim aklıma bi ara bezler yatmıştı aslındaBn tuvalete girip okula çıkıyorum eve gelene kadar zor atıyorum kendimi bi gün bırakcam bu gidişle
benim karnım hiç yukarıda olmadı ki. midem bom boş. büyüyünce daha da belli oldu aşağıda olduğu. kasıklarımda hissediyorum resmen göbeğimi. iş yerindeki herkes yolda bi gün doğuracam diye korkuyorBebiso dogum kanalina giren varmi ya da karni asagi inen:)
Seni gören kaçıyormuşTrafikte insanların korkulu belasıyım
Paytak ve yavaş şekilde ışıklardan geçiyorum
Benim aklıma bi ara bezler yatmıştı aslında
Ama enfeksşyınuma enfeksiyon katar diye vazgeçtim
Ama mesela sen şuan yürüyüşlere başladın oluyor mu yine bişiler? Bide ne kaç saat yürüyorsunBende de sancı işe gittiğim ve kendimi yorduğum zamanlarda çıkmıştı
3 hafta evde uzandım sadece sonra tertemiz çıktı
Hatta çocuk da rahim ağzına çok yakındı
Bu son kontrolde o bile yukarı çıkmıştı
Sonuç olarak kendini yorma
Gerekirse yemek bile yapma
Son 6 kaldı dayanalımSeni gören kaçıyormuş
Bezi Bnde düşündüm de işte sonra dedim öyle böyle idare etcez az kaldı sayılı gün çabuk geçer derler ama geçmiyorrrr
Şu an şartlarım düzeldiği için yürüyorumAma mesela sen şuan yürüyüşlere başladın oluyor mu yine bişiler? Bide ne kaç saat yürüyorsun
ben de dünden beri fenayım 2 gecedir uyuyamıyorum. boğazım çok fena. burnum tıkalıHayırlı kandiller kızlarfeci nezle oldum. Oğlumdan bulaştı sanırım okullarda salgın varmış. Burun akıntısı fena doktora da gitmedim ilaç kullanamAm nasıl olsa diye. Zencefil limon ıhlamur falan yapıyorum bildiginiz başka bişey var mı bunlar dışında ? Dikkat edin kendinize
Ya o gerçekten kendini yormayla alakalı galiba. Benim de geçen hafta baya baya kasılmam oluyormuş demek ki bu hafta geçince anladım. Geçen hafta sertlikten karnımı taşıyamıyordum heralde ağırlaştı diyordum ama bu hafta hiç olmuyor ve çok rahatım taşıma ve hareket konusundaKızlar biliosunuz 5 dkda bir kasılmam vardı ve enfeksiyon çıkmıştı. 5 günlük antibiyotiklerimi kullandıö, bir hafta boyunca dinledim çok az kasılmam oldu, geneli de yemek yapmak için ayağa kalktığımda falandı.
Dün nasıl olsa geçti artık deyip bi avm turlayalım dedik ama resmen yine 5 dkda bir kasılmam oldueve geldim dinlendim uzandım yine hiç olmadı.
Ayakta durunca ve yürüyünce oluyor anladığım kadarıyla, sebebi hakkında fikri olan var mı?
Doktorum da ilaçlar bittikten 1 hafta sonra ara rapor ver demişti şimdi o bir haftanın geçmesini bekliyorum
Cnm o durum bende de var hiç yürüyemiyorum bu yüzden sürekli bi ağrı hali .. Enfeksiyon dendi antibiyotik falan da kullandım ama o enfeksiyon hep var..Kızlar biliosunuz 5 dkda bir kasılmam vardı ve enfeksiyon çıkmıştı. 5 günlük antibiyotiklerimi kullandıö, bir hafta boyunca dinledim çok az kasılmam oldu, geneli de yemek yapmak için ayağa kalktığımda falandı.
Dün nasıl olsa geçti artık deyip bi avm turlayalım dedik ama resmen yine 5 dkda bir kasılmam oldueve geldim dinlendim uzandım yine hiç olmadı.
Ayakta durunca ve yürüyünce oluyor anladığım kadarıyla, sebebi hakkında fikri olan var mı?
Doktorum da ilaçlar bittikten 1 hafta sonra ara rapor ver demişti şimdi o bir haftanın geçmesini bekliyorum
Hareket ettiği sürece sorun yoktur yaKizlar benimki icerde nefes egzersizi yapiyor sanki degisik bir hareketi var bugun
Ya sanki koşu yapmis da yorulmus gibi nefes mi aliyor napiyor deliHareket ettiği sürece sorun yoktur ya
Allah bilir napıyo içerde
Güzel düşünelim
Yani evde yaptığımız iş de yemek ya da çamaşır katlama, temizlik vs hiçbi şey yapmıyorum ben. Ayakta kalınca dediğin gibi sanki taşıyamıyoruö ve semsert oluyorYa o gerçekten kendini yormayla alakalı galiba. Benim de geçen hafta baya baya kasılmam oluyormuş demek ki bu hafta geçince anladım. Geçen hafta sertlikten karnımı taşıyamıyordum heralde ağırlaştı diyordum ama bu hafta hiç olmuyor ve çok rahatım taşıma ve hareket konusundaAslında ben de geçen haftadan çok farklı bir şey yapmıyorum yine aynı yürüyüşler vs belki evde daha fazla dinleniyor olabilirim
Bence o zaman benim enfeksiyonum da geçmediCnm o durum bende de var hiç yürüyemiyorum bu yüzden sürekli bi ağrı hali .. Enfeksiyon dendi antibiyotik falan da kullandım ama o enfeksiyon hep var..
Şuan yürü deseler 10 dkka zor yürürüm yine bi ağrım olur.. Yürürkende dikkatimi çeken şey bebek göbek deliği hizasına toplanıyor taş gibi oluyoor..
Benim plesanta aşağıda biraz da bu ağrıyı ona bağladım ben..
Çok ertelemeden bi dahiliye görün iltihap filan varsa erken müdahale edilir bn geçe kaldım 2 kutu antibiyotik anca kar ettiben de dünden beri fenayım 2 gecedir uyuyamıyorum. boğazım çok fena. burnum tıkalı
E 5 dkda bir kasılıyosan doğurman lazım değil mi? O öyle olmuyo muydu?Kızlar biliosunuz 5 dkda bir kasılmam vardı ve enfeksiyon çıkmıştı. 5 günlük antibiyotiklerimi kullandıö, bir hafta boyunca dinledim çok az kasılmam oldu, geneli de yemek yapmak için ayağa kalktığımda falandı.
Yoruyorsun o zmn 1 hafta bekleme ara bnce belki gel der o kadar sık kasılma normal değil yanşKızlar biliosunuz 5 dkda bir kasılmam vardı ve enfeksiyon çıkmıştı. 5 günlük antibiyotiklerimi kullandıö, bir hafta boyunca dinledim çok az kasılmam oldu, geneli de yemek yapmak için ayağa kalktığımda falandı.
Kasılma karnın top gibi olup adet sancısı gibi sancı olmasıymış belden vuruyor olmalıYa şu kasılmayı ben çözemiyorum. Birden karın ağrısı giriyo gibi oluyo mu ayaktayken?
Belki de geçmiştir cnm hemen benimki geçmedi diye öyle düşünme..Yani evde yaptığımız iş de yemek ya da çamaşır katlama, temizlik vs hiçbi şey yapmıyorum ben. Ayakta kalınca dediğin gibi sanki taşıyamıyoruö ve semsert oluyor
Bence o zaman benim enfeksiyonum da geçmedievet benim de göbek deliğim çevresine toplnıyor gibi olup semsert oluyor adım atamıyorum. Bütün moralim bozuldu geçti sanmıştım peki bu erken doğuma sebep mi acaba bide akıntın var mı hala?
Belde bi şey yok. iki kez sancı gibi oldu.Kasılma karnın top gibi olup adet sancısı gibi sancı olmasıymış belden vuruyor olmalı
Bnm genelde kasık ağrım var o da eğil kalk yürümekten diyorum
Ya şu kasılmayı ben çözemiyorum. Birden karın ağrısı giriyo gibi oluyo mu ayaktayken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?