2021 Aralık Anneleri

Oyy minnoşum benim nasıl tatlısın sen.
Kiloya hiç takılma geçen hafta 1700 gramdı. Bugün 2 kg çıktı. Devlette 2200 civarı çıkıyor. Ama bence 2 kg 1 haftada 300 gram almış. Heralde bundan sonra daha hızlı alacaklar

Kızlar iyi aksamlar. Benim sanki karnimdan su sesi geliyor. Sanki musluktaki son su damlası yere düşerse ses çıkar ya onun gibi ses ben mi fazla dinliyorum inceliyorum kendimi . Böyle bir şeyi yasayan var mi

Kızlar iyi aksamlar. Benim sanki karnimdan su sesi geliyor. Sanki musluktaki son su damlası yere düşerse ses çıkar ya onun gibi ses ben mi fazla dinliyorum inceliyorum kendimi . Böyle bir şeyi yasayan var mi
Benimki de arada lıkırdıyor gbi

Coraspin kullanan arkadaşlar bıraktınız mi acaba 32.hafta itibariyle?
Merhaba ben Ağustos annelerindeydim.Coraspirin konusu benide çok tedirgin ediyordu o yüzden yazmak istedim 32 de bırakmıştık biz iğneyi sadece devam ettik sezaryandan 12 saat öncemi neydi iğneyide biraktigimizda.Şimdi bebeğim 2.5 aylık oldu

Çok teşekkür ederim cevabınız için buarada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bebeğinizi de Allah

Allah askina hamilelikte agrisi normal tamam okey de neden benim sadece sag kalcam agriyor Yarim saatten fazla oturayim resmen sag kalcam ayriliyor gibi agrimaya basliyor bu normal mi? Acaba kalsiyumsuz kalip kemigimi falan mi catlattim diye dusunmeye basladim

Bi farklılık olsun demiş

Benim de iki haftadır sağ kalçam ve bacağım ağrıyor

Bizimde var tamamlayici sigortamiz eşim vergiden gosterdi devlette calisiyor ordan iade oldu bizede yuzde 18i galiba
@aybige8585 eşime sordum da sigorta evraklarını işyerinin muhasebesine vermiş. Geriye dönük olur mu bilmiyorum dedi belki olur bence görüş bunu sigorta şirketiyle. Evet vergiden düşüyor maaşa yansıyor iadeler. Burdan cevapladım ama görünce yazayım dedim A Asyaseyit

Kizlar iyi aksamlar bugun kontrolum vardi 32+1 gunluk hamileyim boyu 48cm kilosu 2250olmus ve basini dogum pozisyonuna koymus rahim kisalmasi varmis 26mm mis 25in alti baya riskliymis tam sinirda dedi nst yapti kasilma yokmus olsa hastaneye yatircakti ev istirahati progestan fitili gunde 2adet ve bebegin cigerlerini geliştirmek icin igne verdi. Pek belli olmuyor bazen bu ilaclarla 40a kadar bile durdugu oluyor bebegin ama belli olmaz dedi bende bu boy ve kiloyla duracagini zannetmiyorum ama en azindan 35-36 haftalik olsa suan baya kucuk cok korktum. Benim gibi olan var mi yada etrafinda boyle erken dogum ihtimali olan? Grubu okuyorum ama her yazilani takip edemedim cvp verirseniz sevinirim iyi aksamlar

Merhaba. Aynı durumda olup hâlâ doğurmayan Saskin25 var yanlış hatırlamıyorsam.

Insallah alir cnm valla ben kendimde cok az aldim asırı yememe ragmen.. doktorum da tahmini 3100 3200 civari dogar dedi insallah o kilolara ulasir

Merhaba. Aynı durumda olup hâlâ doğurmayan Saskin25 var yanlış hatırlamıyorsam.
Evet ben varım ama benim bebeğin kilosu boyu bu kadar yok maşallah sizinkine E Elf723 . Ben hastanede yatıyorum şuan rahim ağzı uzunluğum 3 e çıktı çok şükür . Sürekli yatyrum ve prgestsn yapıyorlar. İlk 31+5 de gelmiş şuan bugun tam 34 haftalık olduk. Sizde hareket etmeyin yatın iyi düşünün

Maşallah size Bebiş duracak yerinde belli durmasa bile artık korkmayın bu haftadan sonra bebek 1800 gr üzerinde ve ciğerleri de yeterli gelişimi sağladıysa bebeği anne yanına veriyorlarmış

Maşallah size Bebiş duracak yerinde belli durmasa bile artık korkmayın bu haftadan sonra bebek 1800 gr üzerinde ve ciğerleri de yeterli gelişimi sağladıysa bebeği anne yanına veriyorlarmış
İnşallah inşallah çok sağolun ciğer geliştirici yapıldı ama ne kadar sürede etki eder nası bi işlevi olur tam bilemyrum umarım onunda faydası olmuştur şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…