- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Biz kontrolden geldikkkkk❣❣
9 gunde sadece sadece 100 gram anca almisiz suan 1800 kg 42 cm boy...
9 gun once doktorum plesanta previa demisti sezeryan bile kanamali gecicek demisti ama bugun normal doguma bile musait durumda dedi...
Oyuzden cok unlu bi doktora daha gittik ve suan baş asaği normal doguma cok musait plesantasi da gayet olmasi gereken yerde dedi..
Veeee zorla da olsa azcik yuzunu gorduk
Zayıf ama tombik yanakli oğluşum olacak
Benim doktor 36 da bırakacağız dediYa hepsi başka diyor insan endişeleniyor . 32 bitince mi yoksa 34 olmadan mi ?
Birlikte uyursunuz inş güle güle kullansınGel yat canım
Bn yatcam çok alçak kalkamam korkusundan hiç bulaşmadımartık kızımı uyuturken yakında uyurum
Benimki de arada lıkırdıyor gbiKızlar iyi aksamlar. Benim sanki karnimdan su sesi geliyor. Sanki musluktaki son su damlası yere düşerse ses çıkar ya onun gibi sesben mi fazla dinliyorum inceliyorum kendimi . Böyle bir şeyi yasayan var mi
Neler yapiyorlar acaba içerideBenimki de arada lıkırdıyor gbi
Merhaba ben Ağustos annelerindeydim.Coraspirin konusu benide çok tedirgin ediyordu o yüzden yazmak istedim 32 de bırakmıştık biz iğneyi sadece devam ettik sezaryandan 12 saat öncemi neydi iğneyide biraktigimizda.Şimdi bebeğim 2.5 aylık olduCoraspin kullanan arkadaşlar bıraktınız mi acaba 32.hafta itibariyle?
Çok teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba ben Ağustos annelerindeydim.Coraspirin konusu benide çok tedirgin ediyordu o yüzden yazmak istedim 32 de bırakmıştık biz iğneyi sadece devam ettik sezaryandan 12 saat öncemi neydi.Şimdi bebeğim 2.5 aylık oldu
Bi farklılık olsun demişAllah askina hamilelikte agrisi normal tamam okey de neden benim sadece sag kalcam agriyorYarim saatten fazla oturayim resmen sag kalcam ayriliyor gibi agrimaya basliyor bu normal mi? Acaba kalsiyumsuz kalip kemigimi falan mi catlattim diye dusunmeye basladim
Ben de devlette olacam oglumda ozelde olmustu ayni aciyi ozelde de cekiyorsun devlette de gorumcem hemsire kadin dogumda cok arkadasi var doktoru bile sordu sorusturdu ayarladiAllah yardimciniz olsun. Ben devlette doguracam Allah nasip ederse
Benim de iki haftadır sağ kalçam ve bacağım ağrıyorAllah askina hamilelikte agrisi normal tamam okey de neden benim sadece sag kalcam agriyorYarim saatten fazla oturayim resmen sag kalcam ayriliyor gibi agrimaya basliyor bu normal mi? Acaba kalsiyumsuz kalip kemigimi falan mi catlattim diye dusunmeye basladim
@aybige8585 eşime sordum da sigorta evraklarını işyerinin muhasebesine vermiş. Geriye dönük olur mu bilmiyorum dedi belki olur bence görüş bunu sigorta şirketiyle. Evet vergiden düşüyor maaşa yansıyor iadeler. Burdan cevapladım ama görünce yazayım dedim A AsyaseyitBizimde var tamamlayici sigortamiz eşim vergiden gosterdi devlette calisiyor ordan iade oldu bizede yuzde 18i galiba
Merhaba. Aynı durumda olup hâlâ doğurmayanKizlar iyi aksamlar bugun kontrolum vardi 32+1 gunluk hamileyim boyu 48cm kilosu 2250olmus ve basini dogum pozisyonuna koymus rahim kisalmasi varmis 26mm mis 25in alti baya riskliymis tam sinirda dedi nst yapti kasilma yokmus olsa hastaneye yatircakti ev istirahati progestan fitili gunde 2adet ve bebegin cigerlerini geliştirmek icin igne verdi. Pek belli olmuyor bazen bu ilaclarla 40a kadar bile durdugu oluyor bebegin ama belli olmaz dedi bende bu boy ve kiloyla duracagini zannetmiyorum ama en azindan 35-36 haftalik olsa suan baya kucuk cok korktum. Benim gibi olan var mi yada etrafinda boyle erken dogum ihtimali olan? Grubu okuyorum ama her yazilani takip edemedim cvp verirseniz sevinirim iyi aksamlar
Tavsiyem meyvesuyu cikolata bunlari onceden ye ben biraz gecikmeli yedim.. hareket aşirı fazlaydi ama yuzunu kafasini hic cevirtemedikOlsun yuz daha onemli ayy gostermis ne guzelben de pztsini bekliyorum nasipse
Insallah alir cnm valla ben kendimde cok az aldim asırı yememe ragmen.. doktorum da tahmini 3100 3200 civari dogar dedi insallah o kilolara ulasirOyy minnoşum benim nasıl tatlısın sen.
Kiloya hiç takılma geçen hafta 1700 gramdı. Bugün 2 kg çıktı. Devlette 2200 civarı çıkıyor. Ama bence 2 kg1 haftada 300 gram almış. Heralde bundan sonra daha hızlı alacaklar
Maşallah size
İnşallah inşallahMaşallah sizeBebiş duracak yerinde belli durmasa bile artık korkmayın bu haftadan sonra bebek 1800 gr üzerinde ve ciğerleri de yeterli gelişimi sağladıysa bebeği anne yanına veriyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?