- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Insallah alir cnm valla ben kendimde cok az aldim asırı yememe ragmen.. doktorum da tahmini 3100 3200 civari dogar dedi insallah o kilolara ulasir
İnşallah inşallahçok sağolun ciğer geliştirici yapıldı ama ne kadar sürede etki eder nası bi işlevi olur tam bilemyrum umarım onunda faydası olmuştur şimdiye kadar
Ben bu ayın 8i ve 9unda oldum iğneyi. Ya niye azaldı ki nst fln bağladılar mıCiğer geliştirici iğne vurdular mı sana. Ben 2 doz dün vuruldum. 2 doz bugün vurulucam. Bebişin hareketi azaldı.
Benim randevuya daha sen ne zaman gidiosun doktora bi soruver yaBenim de iki haftadır sağ kalçam ve bacağım ağrıyor
Ben bu ayın 8i ve 9unda oldum iğneyi. Ya niye azaldı ki nst fln bağladılar mı
Hıı harekt azalması iğneden sonra sonra oldu. Benmde oldu ama 2. İğneden snra bigün az azdı. Korkma. Düzelecektir. Ya o 1 haftada hiç almadı ondanmıydu acabaYok doktorda dedi iğneden sonra bebek hareketi azalabilir diye ama yinede korktum ben. Nst de bağlamadılar. Bugün 2. Dozu olucam inşallah şifa olur kuzularaaa birde bu ciğer geliştirici iğne birazcık bebekteki kilo alımını yavaşlatırmış. Sonra arayı kapatır dedi. Belki senin bebişte iğneden etkilenmiş olabilir
Ben cuma gitmiştim, söyledim doktoruma. Kalsiyum ağırlıklı gıda takviyesi verdi, içinde magnezyum da var, bakalım dünden beri kullanıyorum inşallah işe yarar. Sen kullanıyor muydun kalsiyum yada magnezyum?Benim randevuya daha sen ne zaman gidiosun doktora bi soruver yaacaba catlattik mi kirdik mi totolari naptik
Ağırlaştıkça ağrılar olur magnezyum kullanıyorsun demi bn extra kalsiyum da kullanıyorum dr verdi ağrılarım azaldı ikisiyle birlikte süt yoğurt tüketimine özen göster geçer inşallahBenim randevuya daha sen ne zaman gidiosun doktora bi soruver yaacaba catlattik mi kirdik mi totolari naptik
Bana da ağrılarda hem kalsiyum hem magnezyum verdi rahatlattı sende fayda görürsünBen cuma gitmiştim, söyledim doktoruma. Kalsiyum ağırlıklı gıda takviyesi verdi, içinde magnezyum da var, bakalım dünden beri kullanıyorum inşallah işe yarar. Sen kullanıyor muydun kalsiyum yada magnezyum?
Magnezyum kullaniyorum ama icinde kalsiyum yok, sana ne vermistiBen cuma gitmiştim, söyledim doktoruma. Kalsiyum ağırlıklı gıda takviyesi verdi, içinde magnezyum da var, bakalım dünden beri kullanıyorum inşallah işe yarar. Sen kullanıyor muydun kalsiyum yada magnezyum?
Gunde iki kez magnezyum aliyorum ama yeterli gelmiyo sanirim bide icinde kalsiyum yok benimkinin ondan mi acabaAğırlaştıkça ağrılar olur magnezyum kullanıyorsun demi bn extra kalsiyum da kullanıyorum dr verdi ağrılarım azaldı ikisiyle birlikte süt yoğurt tüketimine özen göster geçer inşallah
Bnmde sağ kalçam çok ağrıyordu ağrıya dayanamıyordum
Bn kalsiyumu ayrı kullanıyorumMagnezyum kullaniyorum ama icinde kalsiyum yok, sana ne vermisti
Gunde iki kez magnezyum aliyorum ama yeterli gelmiyo sanirim bide icinde kalsiyum yok benimkinin ondan mi acaba
Ben varım cnm. Benim 2,5 cm açıklığım var 28. Haftadan beri. Hastanede de kaldım sancıları m 150 ye kadar çıktı. Rahim uzunluğu 27 o zmn dan beri aynı. Üstelik bebek ters. Yani sıkıntı olmuyor tedbir alındığı sürece. Dinlenmene dikkat et yeterli olur inş.Kizlar iyi aksamlar bugun kontrolum vardi 32+1 gunluk hamileyim boyu 48cm kilosu 2250olmus ve basini dogum pozisyonuna koymus rahim kisalmasi varmis 26mm mis 25in alti baya riskliymis tam sinirda dedi nst yapti kasilma yokmus olsa hastaneye yatircakti ev istirahati progestan fitili gunde 2adet ve bebegin cigerlerini geliştirmek icin igne verdi. Pek belli olmuyor bazen bu ilaclarla 40a kadar bile durdugu oluyor bebegin ama belli olmaz dedi bende bu boy ve kiloyla duracagini zannetmiyorum ama en azindan 35-36 haftalik olsa suan baya kucuk cok korktum. Benim gibi olan var mi yada etrafinda boyle erken dogum ihtimali olan? Grubu okuyorum ama her yazilani takip edemedim cvp verirseniz sevinirim iyi aksamlar
Sıkıntı olabılır dedıler bana tam 32+0 da aldımKızlar bu çalışır raporunu 32+2 de alsam ne olur 32+0 şart mı yani bir iki gün geç başlatsam ne olur
32+0 da aldım bende doktor sıkıntı olur dediKızlar bu çalışır raporunu 32+2 de alsam ne olur 32+0 şart mı yani bir iki gün geç başlatsam ne olur
Ben varım, Günde 1 fitil ve 2 hafta yatmamı söyledi. Bekliyorum umarım zamanında gelirlerKizlar iyi aksamlar bugun kontrolum vardi 32+1 gunluk hamileyim boyu 48cm kilosu 2250olmus ve basini dogum pozisyonuna koymus rahim kisalmasi varmis 26mm mis 25in alti baya riskliymis tam sinirda dedi nst yapti kasilma yokmus olsa hastaneye yatircakti ev istirahati progestan fitili gunde 2adet ve bebegin cigerlerini geliştirmek icin igne verdi. Pek belli olmuyor bazen bu ilaclarla 40a kadar bile durdugu oluyor bebegin ama belli olmaz dedi bende bu boy ve kiloyla duracagini zannetmiyorum ama en azindan 35-36 haftalik olsa suan baya kucuk cok korktum. Benim gibi olan var mi yada etrafinda boyle erken dogum ihtimali olan? Grubu okuyorum ama her yazilani takip edemedim cvp verirseniz sevinirim iyi aksamlar
Hıı harekt azalması iğneden sonra sonra oldu. Benmde oldu ama 2. İğneden snra bigün az azdı. Korkma. Düzelecektir. Ya o 1 haftada hiç almadı ondanmıydu acaba
Bana da tam 32+0 da gel demişti.Kızlar bu çalışır raporunu 32+2 de alsam ne olur 32+0 şart mı yani bir iki gün geç başlatsam ne olur
Dr la konuşursun 32+0 yazarKızlar bu çalışır raporunu 32+2 de alsam ne olur 32+0 şart mı yani bir iki gün geç başlatsam ne olur
32+0 bugün benim mecbur yarın olucak ama yarın da isim vardı neyse artık yarinnbi şekilde halledicemSıkıntı olabılır dedıler bana tam 32+0 da aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?