2021 Aralık Anneleri

İnşallah inşallah çok sağolun ciğer geliştirici yapıldı ama ne kadar sürede etki eder nası bi işlevi olur tam bilemyrum umarım onunda faydası olmuştur şimdiye kadar

Ciğer geliştirici iğne vurdular mı sana. Ben 2 doz dün vuruldum. 2 doz bugün vurulucam. Bebişin hareketi azaldı.

Ciğer geliştirici iğne vurdular mı sana. Ben 2 doz dün vuruldum. 2 doz bugün vurulucam. Bebişin hareketi azaldı.
Ben bu ayın 8i ve 9unda oldum iğneyi. Ya niye azaldı ki nst fln bağladılar mı

Ben bu ayın 8i ve 9unda oldum iğneyi. Ya niye azaldı ki nst fln bağladılar mı

Yok doktorda dedi iğneden sonra bebek hareketi azalabilir diye ama yinede korktum ben. Nst de bağlamadılar. Bugün 2. Dozu olucam inşallah şifa olur kuzulara aa birde bu ciğer geliştirici iğne birazcık bebekteki kilo alımını yavaşlatırmış. Sonra arayı kapatır dedi. Belki senin bebişte iğneden etkilenmiş olabilir

Hıı harekt azalması iğneden sonra sonra oldu. Benmde oldu ama 2. İğneden snra bigün az azdı. Korkma. Düzelecektir. Ya o 1 haftada hiç almadı ondanmıydu acaba

Benim randevuya daha sen ne zaman gidiosun doktora bi soruver ya acaba catlattik mi kirdik mi totolari naptik
Ben cuma gitmiştim, söyledim doktoruma. Kalsiyum ağırlıklı gıda takviyesi verdi, içinde magnezyum da var, bakalım dünden beri kullanıyorum inşallah işe yarar. Sen kullanıyor muydun kalsiyum yada magnezyum?

Benim randevuya daha sen ne zaman gidiosun doktora bi soruver ya acaba catlattik mi kirdik mi totolari naptik
Ağırlaştıkça ağrılar olur magnezyum kullanıyorsun demi bn extra kalsiyum da kullanıyorum dr verdi ağrılarım azaldı ikisiyle birlikte süt yoğurt tüketimine özen göster geçer inşallah
Bnmde sağ kalçam çok ağrıyordu ağrıya dayanamıyordum

Ben cuma gitmiştim, söyledim doktoruma. Kalsiyum ağırlıklı gıda takviyesi verdi, içinde magnezyum da var, bakalım dünden beri kullanıyorum inşallah işe yarar. Sen kullanıyor muydun kalsiyum yada magnezyum?
Bana da ağrılarda hem kalsiyum hem magnezyum verdi rahatlattı sende fayda görürsün

Magnezyum kullaniyorum ama icinde kalsiyum yok, sana ne vermisti
Gunde iki kez magnezyum aliyorum ama yeterli gelmiyo sanirim bide icinde kalsiyum yok benimkinin ondan mi acaba

Magnezyum kullaniyorum ama icinde kalsiyum yok, sana ne vermisti

Gunde iki kez magnezyum aliyorum ama yeterli gelmiyo sanirim bide icinde kalsiyum yok benimkinin ondan mi acaba
Bn kalsiyumu ayrı kullanıyorum
Suda çözülen newcal d3 adı
Doktorunla bi görüş bakalım bnm kramp giriyordu ağrı vardı ikisini 2 kez alıyorum çok rahatlattı

Ben varım cnm. Benim 2,5 cm açıklığım var 28. Haftadan beri. Hastanede de kaldım sancıları m 150 ye kadar çıktı. Rahim uzunluğu 27 o zmn dan beri aynı. Üstelik bebek ters. Yani sıkıntı olmuyor tedbir alındığı sürece. Dinlenmene dikkat et yeterli olur inş.

Ben varım, Günde 1 fitil ve 2 hafta yatmamı söyledi. Bekliyorum umarım zamanında gelirler

Hıı harekt azalması iğneden sonra sonra oldu. Benmde oldu ama 2. İğneden snra bigün az azdı. Korkma. Düzelecektir. Ya o 1 haftada hiç almadı ondanmıydu acaba

Dün doktorum öyle dedi. Kilo alımı yavaşlayabilir. Az hareket edebilir ve senin şekerin yükselebilir telaş yapma dedi. Ondandır canım inşallah bu hafta daha çok alır bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…