- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Allah nasipbedersi biz böyle yapacağız annem geleceğim diyor Ama kızımın doğumunda sabaha kadar uyuduğu gibi birde eşime laf sokmuştu huzur kaçırmışti bizde eşimle karar aldık haber vermicez
Benim de bu hafta başladılar.Kizlar benim kasilmalarim oluyor sizinde oluyomu
Aynen bi 38 i bulsaydik hayirlisiyla.su da icmedim bu ara ondan mi oluyo acabaBenim de bu hafta başladılar.
Alakası yok artık bir nevi antreman olarka rahim bunu yapmalı ara ara. Düzenli ve sık oluyorsa doktora gitmeliyiz.Aynen bi 38 i bulsaydik hayirlisiyla.su da icmedim bu ara ondan mi oluyo acaba
bu aksam bi kotuyum Yarin gidecem insallah bise cikmazAlakası yok artık bir nevi antreman olarka rahim bunu yapmalı ara ara. Düzenli ve sık oluyorsa doktora gitmeliyiz.
Çok mu sık oluyo?bu aksam bi kotuyum Yarin gidecem insallah bise cikmaz
Kasiklarimda hafif bi agri var yarim saatte bi diyebilirim.Çok mu sık oluyo?
Eşim hep kendi anne babasının biletlerini aldığı için benim annem bana bunu dese seve seve alırım. Ama annem çalıştığı, kaynanam çalışmadığı için olsa gerek, annem hiçbir zaman kendi masrafına ortak etmez bizi. Neyse ki eşim anlayışlı da anneme, o istemeden jestler yapıyor. Hep kendi annesine değil yaniAnnem dogum icin gelecekti . Ucak biletlerini sen alirsan gelirim diyor. Benim de bu ara kartlarim cok şişti . Az moralim bozuldu
Endişelenme canım kasıklar benim de iki gün önce hep ağrıdı ben de yattım bol bol bi daha ağrımadı öyleKasiklarimda hafif bi agri var yarim saatte bi diyebilirim.
Yok sakinim biraz da psikolojik olmali.insallah yarin guzel gecerEndişelenme canım kasıklar benim de iki gün önce hep ağrıdı ben de yattım bol bol bi daha ağrımadı öyle
InşallahYok sakinim biraz da psikolojik olmali.insallah yarin guzel gecer
Çok güzel büyümüş minnoşSelam kizlar kontrolden ciktim minnosum tabiki yine yuzunu hic gostermedielleri yuzundeydi. 2129 gr 45 cm yaklasik. 32+5 im.10 gun sonra kontrole gidecegim nst girecegim o zaman.
Cok sukur cnm yuz gorumlugu almadik tabi yine gostermedi:)Çok güzel büyümüş minnoş
Bu kızlar yaktı biziCok sukur cnm yuz gorumlugu almadik tabi yine gostermedi:)
Bilmiomki babasina soluom almiiyoBu kızlar yaktı bizine istiyorlar acep yüz görümlülüğü
Ayy aynısını Bnde dedim ne istiyor diyor dedim bez mama donBilmiomki babasina soluom almiiyo
Hahaha ben haftaya cuma gidecegm nasipse belki gorurum:)Ayy aynısını Bnde dedim ne istiyor diyor dedim bez mama dongülüyor
Senin gelmeni bekliyor dedim anca anladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?