2021 Aralık Anneleri

Allah nasipbedersi biz böyle yapacağız annem geleceğim diyor Ama kızımın doğumunda sabaha kadar uyuduğu gibi birde eşime laf sokmuştu huzur kaçırmışti bizde eşimle karar aldık haber vermicez

Zaten ddğum yapıyosun yeni bir bebek yeni bir hayat gibi birşey. En destek olunması gereken zamanda etrafta negatif enerji yayacak kişilerden uzak durmak en mantıklısı

Annem dogum icin gelecekti . Ucak biletlerini sen alirsan gelirim diyor. Benim de bu ara kartlarim cok şişti . Az moralim bozuldu
Eşim hep kendi anne babasının biletlerini aldığı için benim annem bana bunu dese seve seve alırım. Ama annem çalıştığı, kaynanam çalışmadığı için olsa gerek, annem hiçbir zaman kendi masrafına ortak etmez bizi. Neyse ki eşim anlayışlı da anneme, o istemeden jestler yapıyor. Hep kendi annesine değil yani

Benimde Annemle aram iyi değil. Büyük kızımın doğumuna ben çağırmadığım halde geldi, sırf etrafa gelmiş olduğunu göstermek için. Ve yaptıklarını da hiç unutmam, bana hiç faydası olmadı. Henüz daha hastanedeyiz gece kızım ağlıyor, bebek ağlıyor diye ona seslendim, sen bakarsın yada sen bak gibi bir şey mırıldandı. Uyku sersemliği ile söylemiş olsa bile yalvaracak değilim, ameliyatlı halimle kalktım kendim ilgilendim. Hemşirelerden de bir şey istemeye utanırdı, bir şey gerektiğinde ben kendim kalkar isterdim. Bir keresindede kızımı kucağıma yapıştırdı, "al ağlıyor acıkmış heralde ne vereceksen ver şuna" diye. Mama veriyordum henüz sütüm gelmemişti ne yapayım. Mamaya para vermem zoruna gitti heralde,sanki kendi cebinden çıkıyor. Böyle şeylerin hesabını çok yapar. 3 senedir görüşmüyorum kendisiyle, bu doğumuma gelemez, Allah muhtaç etmesin. Böyle Anneler var malesefki arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…