Benim de öyle çıkıyor ama böyle söylemedi. Bir defa da damardan aldım hiç etkisi olmadı. En son 2ye çıkardı takviyeyi ama 1i bile zor yutuyorum9 çıktı gebelikte en az 11 üzeri olması gerekiyormuş Allah korusun doğumda kanama olursa sıkıntı olur dedi doğuma kadar toparlamamız lazım dedi
İnşallah göstersinler yoksa doğumda görcezHahaha ben haftaya cuma gidecegm nasipse belki gorurum:)
YawBak ya yine gaz sancısı diyor
Yetmedi çektiklerim
Aşağısını tamamladım yaYaworayı okuma aşağı geç
Wuuuu hızlısınAşağısını tamamladım ya
Sınava çalışır gini sürekli ne koymalıyım onu mu çalışayım
Arabaya koydum çoktan çocuğun çantasını
Kendi çantam kaldıWuuuu hızlısınhadi sağlıkla gelmesini beklemek kalıyor
Bu ara bende de acayip sancılar var. Senin kendinden geçtiğin döneme mi geldim yoksa diye aklıma gelmiyor değilBak ya yine gaz sancısı diyor
Yetmedi çektiklerim
Şu anki halimden maksimum 3 hafta git işteBu ara bende de acayip sancılar var. Senin kendinden geçtiğin döneme mi geldim yoksa diye aklıma gelmiyor değil
Kabızlık ile ishal arasında sıkışmış ve hemoroid olmuş durumdayımŞu anki halimden maksimum 3 hafta git işte
Denk oluyor sanırım hemen hemen
Çok zoe günlerdi
Gerçi hala bu ara var
Ama neyden kaynaklandığını çözemedim
Bi bulsam onu yemeyeceğim
Doktor ilaç verdikten sonra epey rahatladım ama
Bi haftadır idare ediyorum daKabızlık ile ishal arasında sıkışmış ve hemoroid olmuş durumdayımKarnım ağrıyor sürekli. Zaten ağrıyordu iyice arttı. Yediğime de hiç dikkat etmiyorum. Evet ya o haftaya denk geliyor işte
Insallah öyle olmam ben deBi haftadır idare ediyorum da
Ondan önceki 10 günüm kabus gibiydi
Sonsuz kabız ve gaz sancısı
Unutmak istiyorum o günleri
O derece
Benimde oluyor doktorum ikinci gebelikte daha sık olur normal diyor ama ben yinede erken doğum olacak diye korkuyorumKizlar benim kasilmalarim oluyor sizinde oluyomu
Cnm aslında bu sarılık olma örtüyle alakalı değil. Bebeğin iyi beslenmesi ile alakalı. Yani ilk 1 hafta bebeğin midesi dolu olacak. Annenin sütü iyi olursa bebek sarılık olmaz. Az olursa sarılık olur. Eskiler hep organik besinler tükettiğinden maşallah sütleri dolu dolu olurmuş. Şimdilerde yediğimiz herşeyde hormon var. Ondan çoğu annenin sütü az oluyor. Örtü bahane aslında. Sadece ztn sarılık şüphesi olan bebeğe sarı renkte örtüldüpü zmn daha sarılık oluyor. Doktor da bunu söylüyor aslında. İnş yaşamayız böyle şeyleri. Ben ilkinde bilmedim ama 2. De mama verdim başlarda kaşık ile az az. Tabi aynı zamanda emzirdim sütüm gelsin diye. İlkinde kimse beni uyarmadı sütün yok bebeğe mama ver diye ondan yükseldi sarılığıYok estağfurullah ne yanlış anlamasıValla annem bana sarı tülbent örtmüş, kayınvalidem eşime örtmüş, anneannem falan bütün çocuklarına örtmüş sarılık olan olmamış o yüzden alalım diye zorladılar bilemedim
Kayısı, sıcak su ve bol yürüyüşInsallah öyle olmam ben deGidişat hiç iyi değil valla
Önden seni alalımKolay doğum için hamilelikte hurmanın faydaları! Hurma doğumu kolaylaştırır mı?
Toplum içerisinde kolay doğum için birçoğumuzun duyduğu en etkili yöntemlerden biri olan hurma mucizesi, nice kadınların doğum yaparken ki en büyük kurtarıcılarwww.yasemin.com
Hurma yemeye başlayacak olan var mı?
Bana da 35 te gel dedi sonra haftada 1 dedi nst başlayacakmış.. 15 kasımda filan da ben giderim sanırım bakalim.Evet canım devam ediyorum . 4 kasımda kontrolüm unutmazsam ozaman soracağım. 33+1im hala 2 haftada bire inmedi kontrollerin. 3 haftada bir gidiyorum daha
Bence erken 37 den sonra yemeye başlamak lazımKolay doğum için hamilelikte hurmanın faydaları! Hurma doğumu kolaylaştırır mı?
Toplum içerisinde kolay doğum için birçoğumuzun duyduğu en etkili yöntemlerden biri olan hurma mucizesi, nice kadınların doğum yaparken ki en büyük kurtarıcılarwww.yasemin.com
Hurma yemeye başlayacak olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?