- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Yerim canim affetmem gomerimBnm yerime de ye anacımpoğaçayı 7 ye çıkar
36. Hafta ile başlayayım benÖnden seni alalım37-38 de bebeni kucaklamayı .
Yediklerimin fazlasi var eksigi yokMasallah bukdr az kilo alman harika
Beeen hurma ve yoğurt karışımına bayılırımmKolay doğum için hamilelikte hurmanın faydaları! Hurma doğumu kolaylaştırır mı?
Toplum içerisinde kolay doğum için birçoğumuzun duyduğu en etkili yöntemlerden biri olan hurma mucizesi, nice kadınların doğum yaparken ki en büyük kurtarıcılarwww.yasemin.com
Hurma yemeye başlayacak olan var mı?
Yok canım tam tersine oldu bende hamilelikten once kabizlik sorunum vardi ve hamileligim boyunca da ishalle ugrastim halada ne yesem icimde fazla kalmiyorGünah günah kabız olursun
Hadi bakalım şifa olsun.Beeen hurma ve yoğurt karışımına bayılırımmHamilelikte ürküttüler son aylara kadar yenmez diye 1-2 haftaya ara öğüne koyarım
Sen de haftaya gibi başla bence beben biraz iri gidiyor olsa da normal doğum yapacaksın gibi hissediyorum nedenseHadi bakalım şifa olsun.
Başlayacam inşallah. Son gittiğimde 8 gün öndeydi şimdiye kadar hep iki hafta önde gidiyodu ya. Tamam annecim dönersne ben seni normal de doğururum dedim bakalım.Sen de haftaya gibi başla bence beben biraz iri gidiyor olsa da normal doğum yapacaksın gibi hissediyorum nedense
Daha vakti var dönmek için kimisi son haftada dönüyorBaşlayacam inşallah. Son gittiğimde 8 gün öndeydi şimdiye kadar hep iki hafta önde gidiyodu ya. Tamam annecim dönersne ben seni normal de doğururum dedim bakalım.Ama dönmedi hala. Kafa sağ kaburgama giriyo. Kasıklarda pıtır pıtır hareketler devam hala.
Merve sürekli senin künyene bakıppp anaaam ne kadar az kaldı diyorum sanki kendim hamile değilmişim gibiBaşlayacam inşallah. Son gittiğimde 8 gün öndeydi şimdiye kadar hep iki hafta önde gidiyodu ya. Tamam annecim dönersne ben seni normal de doğururum dedim bakalım.Ama dönmedi hala. Kafa sağ kaburgama giriyo. Kasıklarda pıtır pıtır hareketler devam hala.
Ay yok asla olağan akışa müdahale etmem. Egzersiz sevmediğimden diil ha sakın yanlış anlamaDaha vakti var dönmek için kimisi son haftada dönüyorAslında döndürmek için egzersizler var işe yarıyor mu acaba yoksa tamamen bebenin keyfine mi bırakırsın
Ben de her an doğurcam gibi yakın geliyo. Ama kesin bu kız son ana kadar bekleyecek anası sabırsızlıktan çatlasın diye. Sanki öncesinde hiç bekletmemiş gibi.Merve sürekli senin künyene bakıppp anaaam ne kadar az kaldı diyorum sanki kendim hamile değilmişim gibisende görmek ayrı bi heyecanlandırıyor beni
Ohhh misss sağlıkla doğdun ve giysin inşAn itibariyle hastane çantam hazır artık doğurabilirimbunlar dışında bir şey konulması gerekiyor mu ?
Bebek için;
3 tane hastane çıkışı
3 tane uzun kollu zıbın
3 tane iç zıbın
2 tane sarı tülbent
2 tane kalın battaniye
2 tane ince battaniye
2 tane yelek
4 tane çorap
6 tane ağız mendili
12 tane bez
2 paket ıslak mendil
Pişik kremi
Biberon
Emzik
Anne için;
Gecelik takımı
Terlik
2 tane emzirme sütyeni
1 tane lohusa çamaşırı
1 paket depend lohusa pedi
Emzirme örtüsü
Yelek
Patik
Kalın çorap
Bi ortaboy bi büyük boy alsan yeter. Ben küçük boy ve ortaboy aldım ama büyük bulabilsem daha iyiymiş.Ohhh misss sağlıkla doğdun ve giysin inş
Bu kilitli poşetleri nereden aldın cnm ölçüsü nedir bunun internetten söylicem çıkamıyorum ama ölçü olarak hangisini almalıyım acaba
Alıp boyutundan memnun olan yazarsa sevinirim
Hep pozitif düşün, benim 2. çocuk bu Allah ın izniyle, sürekli söylüyorum herkesin aksiliği huysuzluğu benim hamileliğime denk geliyorEvet benim bile hevesim kaçti. Benimde kartlarim şisti birinden borç alayim bari dedim. Tamam dedi. Geri adim atmadi
Hayırla sağlıkla hemencik doğurursun inşallah da bizlere örnek olursunBen de her an doğurcam gibi yakın geliyo. Ama kesin bu kız son ana kadar bekleyecek anası sabırsızlıktan çatlasın diye. Sanki öncesinde hiç bekletmemiş gibi.
Hiç korkmuyorum ya Allah korkutmasın. Zor olsa bu kadar üreyemezdi insanoğluHayırla sağlıkla hemencik doğurursun inşallah da bizlere örnek olursunbak ben Doğumdan çok korkmaya başladım sana güveniyorum senin tecrübelerinden faydalanacağım
Hemen bakayım nasıl olsa uyku uyumuyorumBi ortaboy bi büyük boy alsan yeter. Ben küçük boy ve ortaboy aldım ama büyük bulabilsem daha iyiymiş.
Bak bakalım.Hemen bakayım nasıl olsa uyku uyumuyorumdoğurduktan sonra uyku tatlı olucak yine bana
Benim canım aşırı tatlı adet olduğumda Ağrıdan mahvolurdum şimdilerde kan verirken bile bakamıyorumHiç korkmuyorum ya Allah korkutmasın. Zor olsa bu kadar üreyemezdi insanoğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?