2021 Aralık Anneleri

Beeen hurma ve yoğurt karışımına bayılırımm Hamilelikte ürküttüler son aylara kadar yenmez diye 1-2 haftaya ara öğüne koyarım

Sen de haftaya gibi başla bence beben biraz iri gidiyor olsa da normal doğum yapacaksın gibi hissediyorum nedense
Başlayacam inşallah. Son gittiğimde 8 gün öndeydi şimdiye kadar hep iki hafta önde gidiyodu ya. Tamam annecim dönersne ben seni normal de doğururum dedim bakalım. Ama dönmedi hala. Kafa sağ kaburgama giriyo. Kasıklarda pıtır pıtır hareketler devam hala.

Daha vakti var dönmek için kimisi son haftada dönüyor Aslında döndürmek için egzersizler var işe yarıyor mu acaba yoksa tamamen bebenin keyfine mi bırakırsın

Merve sürekli senin künyene bakıppp anaaam ne kadar az kaldı diyorum sanki kendim hamile değilmişim gibi sende görmek ayrı bi heyecanlandırıyor beni

Daha vakti var dönmek için kimisi son haftada dönüyor Aslında döndürmek için egzersizler var işe yarıyor mu acaba yoksa tamamen bebenin keyfine mi bırakırsın
Ay yok asla olağan akışa müdahale etmem. Egzersiz sevmediğimden diil ha sakın yanlış anlama

Merve sürekli senin künyene bakıppp anaaam ne kadar az kaldı diyorum sanki kendim hamile değilmişim gibi sende görmek ayrı bi heyecanlandırıyor beni
Ben de her an doğurcam gibi yakın geliyo. Ama kesin bu kız son ana kadar bekleyecek anası sabırsızlıktan çatlasın diye. Sanki öncesinde hiç bekletmemiş gibi.

Ohhh misss sağlıkla doğdun ve giysin inş
Bu kilitli poşetleri nereden aldın cnm ölçüsü nedir bunun internetten söylicem çıkamıyorum ama ölçü olarak hangisini almalıyım acaba
Alıp boyutundan memnun olan yazarsa sevinirim

Bi ortaboy bi büyük boy alsan yeter. Ben küçük boy ve ortaboy aldım ama büyük bulabilsem daha iyiymiş.

Evet benim bile hevesim kaçti. Benimde kartlarim şisti birinden borç alayim bari dedim. Tamam dedi. Geri adim atmadi
Hep pozitif düşün, benim 2. çocuk bu Allah ın izniyle, sürekli söylüyorum herkesin aksiliği huysuzluğu benim hamileliğime denk geliyor Kimseyi takmıyorum biz doğurunca düzeliyorlar ne oluyosa

Ben de her an doğurcam gibi yakın geliyo. Ama kesin bu kız son ana kadar bekleyecek anası sabırsızlıktan çatlasın diye. Sanki öncesinde hiç bekletmemiş gibi.
Hayırla sağlıkla hemencik doğurursun inşallah da bizlere örnek olursun bak ben Doğumdan çok korkmaya başladım sana güveniyorum senin tecrübelerinden faydalanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…