2021 Aralık Anneleri

Bi ortaboy bi büyük boy alsan yeter. Ben küçük boy ve ortaboy aldım ama büyük bulabilsem daha iyiymiş.
Rossman kilitli poşet büyük boy 15 tanesi 16 lira üstünde yazı yazma alanı da var beyaz satır şeklinde

Amiiin inşallah. Ben normal marketten almıştım orta boy bunlar ama bi paket de büyük boy olsaymış iyiymiş orta boyda sıkıştılar biraz

Ben de her an doğurcam gibi yakın geliyo. Ama kesin bu kız son ana kadar bekleyecek anası sabırsızlıktan çatlasın diye. Sanki öncesinde hiç bekletmemiş gibi.
Ha şunu bilmen dönerse erken gelmek isterse gelcek dönmezse son zamana kadar beklenir

Amiiin inşallah. Ben normal marketten almıştım orta boy bunlar ama bi paket de büyük boy olsaymış iyiymiş orta boyda sıkıştılar biraz
Kroplastın da var büyük marketlerde bn büyük boyu öyle buldum üstünde yazı yazma yeri bile var

Benim yanmıyo ama geri geliyo gibi oluyo dik yatıyorum hep nerdeyse. Şurup kullanmıyor musun?

Geri gelme olayıda var reflü. Onu dik oturarak yatınca çözüyorum. Ama mide yanmasında oturamıyorum bile. Şurup hiç fayda etmiyor. Mide koruyucu çok içmek istemiyorum zaten çok ilaç kullanıyorum diye ama dayanamadım artıkk.

Mide koruyucu ben sabit sabahları içiyorum ya

Mide koruyucu ben sabit sabahları içiyorum ya

Doktor zararlı değil dedi zaten içine kurt düşmesin. Ben çok ilaç kullanıyorum ondan geriliyorum. Ama dayanamayınca ne yapalım yapacak bişey yok. Artık son günler bir şekilde zorlanacak ama sonu güzel olacak

Mide koruyucu içtim dayanamadım. Daha etki etmedi hiç uyumadım bile
Doktor bana mide koruyucu verdi, zararı yok bunu içebilirsin dedi. Ben 2-3 günde bir içiyorum yine de ama öyle iyi geldi ki dünya varmış dedim. Sen de sor belki gebeliğe uygun olandan yazar doktorun

Erken olmuş beybi biraz. Kaç tane yiyosun?
Kuzum benim erken doğum riskim var. Ne ara olacağı belli değil. 2,5 cm açıklıkla bekliyorum. Ben hurma yı rahat doğum yapmaktan ziyade kabızlığa iyi geldiği için bide bebeğe kilo aldırması için yiyorum. Günlük 5 tane yiyorum bu arada yoğurt ile tüketiyorum

Ama ne bileyim daha da açıklığı arttıran bişeyse. Erken doğum riskim olsa ben hiç yiyemezdim galiba. Neyse sen tabi nasıl içine sindiyse öyle devam et canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bebeģim hepimiz çok ilaç kullanıyoruz zaten zaten o yüzden en çok mide koruyucuya ihtiyaç var. Senin böyle zorlanıp stres olman daha tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…