Günde 6 saat uyusam çok mutlu oluyorum ben 2 hamileliktede uykuya küstüm resmenBak bakalım.Ben de bu düzenle napacam merak ediyorum. Sabaha karşı yat öğlen kalk
Biz de işte kendimize iğne yapıyozBenim canım aşırı tatlı adet olduğumda Ağrıdan mahvolurdum şimdilerde kan verirken bile bakamıyorum
Ilki kaç yaşında?Günde 6 saat uyusam çok mutlu oluyorum ben 2 hamileliktede uykuya küstüm resmenhalbuki normalde çok severim. İnş bu kuzum huysuz olmaz ilki çok çektirdi uyku konusunda
Canim ya
Ohhh misss sağlıkla doğdun ve giysin inş
Bu kilitli poşetleri nereden aldın cnm ölçüsü nedir bunun internetten söylicem çıkamıyorum ama ölçü olarak hangisini almalıyım acaba
Alıp boyutundan memnun olan yazarsa sevinirim
Rossman kilitli poşet büyük boy 15 tanesi 16 lira üstünde yazı yazma alanı da var beyaz satır şeklindeBi ortaboy bi büyük boy alsan yeter. Ben küçük boy ve ortaboy aldım ama büyük bulabilsem daha iyiymiş.
Amiiin inşallah. Ben normal marketten almıştım orta boy bunlar ama bi paket de büyük boy olsaymış iyiymiş orta boyda sıkıştılar birazOhhh misss sağlıkla doğdun ve giysin inş
Bu kilitli poşetleri nereden aldın cnm ölçüsü nedir bunun internetten söylicem çıkamıyorum ama ölçü olarak hangisini almalıyım acaba
Alıp boyutundan memnun olan yazarsa sevinirim
Ha şunu bilmenBen de her an doğurcam gibi yakın geliyo. Ama kesin bu kız son ana kadar bekleyecek anası sabırsızlıktan çatlasın diye. Sanki öncesinde hiç bekletmemiş gibi.
Kroplastın da var büyük marketlerde bn büyük boyu öyle buldum üstünde yazı yazma yeri bile varAmiiin inşallah. Ben normal marketten almıştım orta boy bunlar ama bi paket de büyük boy olsaymış iyiymiş orta boyda sıkıştılar biraz
Canim yarenie duo ictm bugun daha etkili geldi bana gaviscondan.
Benim yanmıyo ama geri geliyo gibi oluyo dik yatıyorum hep nerdeyse. Şurup kullanmıyor musun?Mide koruyucu içtim dayanamadım. Daha etki etmedi hiç uyumadım bile
Benim yanmıyo ama geri geliyo gibi oluyo dik yatıyorum hep nerdeyse. Şurup kullanmıyor musun?
Başladım benKolay doğum için hamilelikte hurmanın faydaları! Hurma doğumu kolaylaştırır mı?
Toplum içerisinde kolay doğum için birçoğumuzun duyduğu en etkili yöntemlerden biri olan hurma mucizesi, nice kadınların doğum yaparken ki en büyük kurtarıcılarwww.yasemin.com
Hurma yemeye başlayacak olan var mı?
Mide koruyucu ben sabit sabahları içiyorum yaGeri gelme olayıda var reflü. Onu dik oturarak yatınca çözüyorum. Ama mide yanmasında oturamıyorum bile. Şurup hiç fayda etmiyor. Mide koruyucu çok içmek istemiyorum zaten çok ilaç kullanıyorum diye ama dayanamadım artıkk.
Erken olmuş beybi biraz. Kaç tane yiyosun?Başladım ben
Mide koruyucu ben sabit sabahları içiyorum ya
Doktor bana mide koruyucu verdi, zararı yok bunu içebilirsin dedi. Ben 2-3 günde bir içiyorum yine de ama öyle iyi geldi ki dünya varmış dedim. Sen de sor belki gebeliğe uygun olandan yazar doktorunMide koruyucu içtim dayanamadım. Daha etki etmedi hiç uyumadım bile
Kuzum benim erken doğum riskim var. Ne ara olacağı belli değil. 2,5 cm açıklıkla bekliyorum. Ben hurma yı rahat doğum yapmaktan ziyade kabızlığa iyi geldiği için bide bebeğe kilo aldırması için yiyorum. Günlük 5 tane yiyorum bu arada yoğurt ile tüketiyorumErken olmuş beybi biraz. Kaç tane yiyosun?
Ama ne bileyim daha da açıklığı arttıran bişeyse. Erken doğum riskim olsa ben hiç yiyemezdim galiba.Kuzum benim erken doğum riskim var. Ne ara olacağı belli değil. 2,5 cm açıklıkla bekliyorum. Ben hurma yı rahat doğum yapmaktan ziyade kabızlığa iyi geldiği için bide bebeğe kilo aldırması için yiyorum. Günlük 5 tane yiyorum bu arada yoğurt ile tüketiyorum
Bebeģim hepimiz çok ilaç kullanıyoruz zaten zaten o yüzden en çok mide koruyucuya ihtiyaç var. Senin böyle zorlanıp stres olman daha tehlikeli.Doktor zararlı değil dedi zaten içine kurt düşmesin. Ben çok ilaç kullanıyorum ondan geriliyorum. Ama dayanamayınca ne yapalım yapacak bişey yok. Artık son günler bir şekilde zorlanacak ama sonu güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?