2021 Aralık Anneleri

Ama ne bileyim daha da açıklığı arttıran bişeyse. Erken doğum riskim olsa ben hiç yiyemezdim galiba. Neyse sen tabi nasıl içine sindiyse öyle devam et canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Doktora sordum canım onu bir sıkıntı olmaz dedi. Ztn sancı esnasında hurma yersen açıklık artar dedi. Çok şükür sancılar ım yok. Herşey olacağına varır İnş zamanımda gelir yavrularımız

Kayısı, sıcak su ve bol yürüyüş
İdare ettiğim reçetem bu
Yürüyüş yapamıyorum. Biraz fazla efor sarfedince kasıklarım falan fena ağrıyor o gün kendime gelemiyorum. Diğerlerini deneyim kuzum sağol ama ishale de meyilliyim bu kez de ondan çekmeyim

Yürüyüş yapamıyorum. Biraz fazla efor sarfedince kasıklarım falan fena ağrıyor o gün kendime gelemiyorum. Diğerlerini deneyim kuzum sağol ama ishale de meyilliyim bu kez de ondan çekmeyim
Aman kabız olma sa zaten sanırım evden çıkmıyorsun ishal olsan da olur

Arkadaşlar,doktorunuz kontrole çağırıyor mu mesela 10 günlûk süre zarfı içinde takip için . Doktorum geçen gün gittiğimde haftaya şu güne dek hakkın var gelebilirsin dedi , yok gelemesende 35 .hafta olmadan kesin gel dedi . Sizce gitmeli miyim ? Bu perşembe gitsem önceki kontörlümden 1 hafta geçmiş olacak yoksa beklesem 35 olmadan mi gitsem 34+larda ,bana bir akıl verseniz ?

Ben geçen hafta pazartesi günü gittim mesela 32+2de bir sonraki gelişin 20 günü bulmasın dedi 17-18 gün sonra gel dedi umarım denk getirebilirim

Ben geçen hafta pazartesi günü gittim mesela 32+2de bir sonraki gelişin 20 günü bulmasın dedi 17-18 gün sonra gel dedi umarım denk getirebilirim
Bende senin gibi 32+0 da gittim de doktorum gelebilirsin haftaya şu güne dek hakkın var yok gelemesende kesinlikle 35.hafta olmadan gel dedi , eşimde diyo gitme ne var adam diyecek hemen hakkını kullanıyor fırsattan istifade dedim ne alaka doktor zaten kendisi dedi gelebilirsin diye o yüzden kararsız kaldım gitsem mi 1 hafta sonrası oluyor ,yoksa normal 35.olmadan 34.hafta içinde mi gitsem ay sinir oldum.valla yani gitsemde ultrason dan bebeğe bakacak filan başka bişey yapmaz kan tahlilidir vs

Bence git kontrol hakkın sonuçta son zamanlar olunca daha sık doktor kontrolünden geçmek gerekiyor. Benim doktorum hala 3 haftada 1 gel diyor ama ben 2 haftada 1 gideceğim. Kontrole gidince de niye geldin der gibi bakıyor sinir oluyorum doktora

Benim küçük kız evde olursa wcde de buluyor beni anne niye sesin çıkmıyor diye İshal olmak da lüks anacım
Tuvalet küçük çocuğu olanların lüks kaçamağı zayen
Küçük büyük çocuğu olanlar için lüks ötesi bişey ama orda da rahat yok ki hep bi annnneeeee nerdesin seni bulamıyorum Bazen diyorum evin metrekaresi belli yavrum Allahtan villa filan değil yanmıştık

Bnm ki de hiç kontrole çağırmaz bn her seferinde son günü bi bahane bulup gidiyorum Bnde 3 hafta da bi gidicem herhalde bnm dr 38 de sık sık çağırır

Ben tam 32+2 de aldım çalışabilir raporumu.Doktorum da bı kaç gün gecikmeli de veririm sorun olmaz dedi.Calisamazi da 37+2 de alicam canım.
Bende bir sorun çıkmazsa inşallah çalışır raporu almak istiyorum ama 37. haftaya gelemeden erken doğum dışında, çok ağırlaşırsam çalışamayacağım daha fazla dersem 37 den önce çalışamaz raporu verir mi acaba doktorum.. İlk gebelik olunca durumum nasıl olur kestiremiyorum :)

Belki durumu el vermiyordur annen senin daha iyi taniyorsun hic boyle seylere iclenme simdi belki sorsan uzuldum desen aman ben sana saka yaptim der

Haklısın biraz kırıcı olmuş gerçekten şart koşması insan hevesle gelsin ister Belki maddi durumu el verişli değildir şu an,senin sıkışıklığının da farkında değilse

Üzüldüm ya. Olsun ama canı sağolsun.

Buna rağmen hala tamam dediyse gelmese mi acaba gerçekten?
Yanında olabilecek başka kimse yok mu?
Para hesabı yapmayan birileri...

Canim seni uzmek istemiyorum ama gercekten gelmese daha mi iyi olur yani bi anne nasil bu kadar bencil olabilirki

Bence açık bir şekilde söylemelisin kırgınlığını ya da sinirini. Hamile halinle kendi kendine dert edip kuracaksın diğer türlü

Tam konuyu anlamadım ama hiç üzülme sağlık olsun eşin yanında kalsın kv oğlunun yanında kalsın herşey hallolur sağlık olsun

Bence konuyu kapatalım artık. Kadın daha da üzülecek.

çok teşekkür ederim yorum yapan herkese.
Bende isterim bütün biletleri onlar söyletmeden alayım maddiyatım buna izin versin ama malesef una gücüm yok.
Eşimlede konuştuk geliş biletini biz aldık.
Gidişi kendi halledecek.
Hayır normalde otobüsle gelir gider bu sefer uçakla gelesi tuttu.
Neyse sağlık olsun artık napalım atsan atılmıyor satsan satılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…