- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Doktora sordum canım onu bir sıkıntı olmaz dedi. Ztn sancı esnasında hurma yersen açıklık artar dedi. Çok şükür sancılar ım yok. Herşey olacağına varır İnş zamanımda gelir yavrularımızAma ne bileyim daha da açıklığı arttıran bişeyse. Erken doğum riskim olsa ben hiç yiyemezdim galiba.Neyse sen tabi nasıl içine sindiyse öyle devam et canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ama neli kurabiye yazmamış ki
Elimde çok iyi bi chocolate chips cookie tarifi var strese birebirAma neli kurabiye yazmamış ki
Yürüyüş yapamıyorum. Biraz fazla efor sarfedince kasıklarım falan fena ağrıyor o gün kendime gelemiyorum. Diğerlerini deneyim kuzum sağol ama ishale de meyilliyim bu kez de ondan çekmeyimKayısı, sıcak su ve bol yürüyüş
İdare ettiğim reçetem bu
Düşünsene sancın geliyo bi dk su yağı çikarayım yumuşasınElimde çok iyi bi chocolate chips cookie tarifi var strese birebir
Aman kabız olma sa zaten sanırım evden çıkmıyorsun ishal olsan da olurYürüyüş yapamıyorum. Biraz fazla efor sarfedince kasıklarım falan fena ağrıyor o gün kendime gelemiyorum. Diğerlerini deneyim kuzum sağol ama ishale de meyilliyim bu kez de ondan çekmeyim
Benim küçük kız evde olursa wcde de buluyor beni anne niye sesin çıkmıyor diyeAman kabız olma sa zaten sanırım evden çıkmıyorsun ishal olsan da olur
Tuvalet küçük çocuğu olanların lüks kaçamağı zayenBenim küçük kız evde olursa wcde de buluyor beni anne niye sesin çıkmıyor diyeİshal olmak da lüks anacım
Ben geçen hafta pazartesi günü gittim mesela 32+2de bir sonraki gelişin 20 günü bulmasın dedi 17-18 gün sonra gel dedi umarım denk getirebilirimArkadaşlar,doktorunuz kontrole çağırıyor mu mesela 10 günlûk süre zarfı içinde takip için . Doktorum geçen gün gittiğimde haftaya şu güne dek hakkın var gelebilirsin dedi , yok gelemesende 35 .hafta olmadan kesin gel dedi . Sizce gitmeli miyim ? Bu perşembe gitsem önceki kontörlümden 1 hafta geçmiş olacak yoksa beklesem 35 olmadan mi gitsem 34+larda ,bana bir akıl verseniz ?
Bende senin gibi 32+0 da gittim de doktorum gelebilirsin haftaya şu güne dek hakkın var yok gelemesende kesinlikle 35.hafta olmadan gel dedi , eşimde diyo gitme ne var adam diyecek hemen hakkını kullanıyor fırsattan istifadeBen geçen hafta pazartesi günü gittim mesela 32+2de bir sonraki gelişin 20 günü bulmasın dedi 17-18 gün sonra gel dedi umarım denk getirebilirim
Hangi mide koruyucuyu verdi acaba?Doktor bana mide koruyucu verdi, zararı yok bunu içebilirsin dedi. Ben 2-3 günde bir içiyorum yine de ama öyle iyi geldi ki dünya varmış dedim. Sen de sor belki gebeliğe uygun olandan yazar doktorun
Hangi mide koruyucuyu kullanıyorsunuz?Doktor zararlı değil dedi zaten içine kurt düşmesin. Ben çok ilaç kullanıyorum ondan geriliyorum. Ama dayanamayınca ne yapalım yapacak bişey yok. Artık son günler bir şekilde zorlanacak ama sonu güzel olacak
Tmm canmBana da 35 te gel dedi sonra haftada 1 dedi nst başlayacakmış.. 15 kasımda filan da ben giderim sanırım bakalim.
Sorunca bana da yaz :) ben sebep bulamadım sap sup cit çıt sesler :)
Bence git kontrol hakkın sonuçta son zamanlar olunca daha sık doktor kontrolünden geçmek gerekiyor. Benim doktorum hala 3 haftada 1 gel diyor ama ben 2 haftada 1 gideceğim. Kontrole gidince de niye geldin der gibi bakıyor sinir oluyorum doktoraBende senin gibi 32+0 da gittim de doktorum gelebilirsin haftaya şu güne dek hakkın var yok gelemesende kesinlikle 35.hafta olmadan gel dedi , eşimde diyo gitme ne var adam diyecek hemen hakkını kullanıyor fırsattan istifadededim ne alaka doktor zaten kendisi dedi gelebilirsin diye o yüzden kararsız kaldım gitsem mi 1 hafta sonrası oluyor ,yoksa normal 35.olmadan 34.hafta içinde mi gitsem ay sinir oldum.valla yani gitsemde ultrason dan bebeğe bakacak filan başka bişey yapmaz kan tahlilidir vs
Benim küçük kız evde olursa wcde de buluyor beni anne niye sesin çıkmıyor diyeİshal olmak da lüks anacım
Küçük büyük çocuğu olanlar için lüks ötesi bişey ama orda da rahat yok kiTuvalet küçük çocuğu olanların lüks kaçamağı zayen
Bnm ki de hiç kontrole çağırmaz bn her seferinde son günü bi bahane bulup gidiyorumBence git kontrol hakkın sonuçta son zamanlar olunca daha sık doktor kontrolünden geçmek gerekiyor. Benim doktorum hala 3 haftada 1 gel diyor ama ben 2 haftada 1 gideceğim. Kontrole gidince de niye geldin der gibi bakıyor sinir oluyorum doktora
Bende bir sorun çıkmazsa inşallah çalışır raporu almak istiyorum ama 37. haftaya gelemeden erken doğum dışında, çok ağırlaşırsam çalışamayacağım daha fazla dersem 37 den önce çalışamaz raporu verir mi acaba doktorum.. İlk gebelik olunca durumum nasıl olur kestiremiyorum :)Ben tam 32+2 de aldım çalışabilir raporumu.Doktorum da bı kaç gün gecikmeli de veririm sorun olmaz dedi.Calisamazi da 37+2 de alicam canım.
Belki durumu el vermiyordur annen senin daha iyi taniyorsun hic boyle seylere iclenme simdi belki sorsan uzuldum desen aman ben sana saka yaptim der
Haklısın biraz kırıcı olmuş gerçekten şart koşması insan hevesle gelsin isterBelki maddi durumu el verişli değildir şu an,senin sıkışıklığının da farkında değilse
Karışmak gibi olmasın ama yani kızının en anlamlı özel gününde gelsin bı zahmet yok gelmiyosa keyfi bilir, annem pinti demişsin canım o yüzden bence çok indirip kaldırma çok gelmek istiyorsa ,gelsin seninde oyle ki borcun harcın var ki hepimiz şu durumda sıkıntılar yaşıyoruz maddi anlamda istem uzak kalmış olacaz vs . Üzülme de
Üzüldüm ya. Olsun ama canı sağolsun.
Gerçekten üzüldüm benim babamda böyle malesef geçen kış kızımla kalmıştık hamileydim düşük tehlikesi vardı annem gelmeyince boz gitmiştik babam bizden dogalgaz parası almıştı.Bebegimi kaybettim lohusa halimle eşime dedim hemen gel bizi götür.Cok zoruna gidiyor insanın
Buna rağmen hala tamam dediyse gelmese mi acaba gerçekten?
Yanında olabilecek başka kimse yok mu?
Para hesabı yapmayan birileri...
O zaman hiç gelmesin insan evladını darda koyar mi durumu el veriyorsa parası varsa bunun lafı bile edilmez ben olsam gelme o zaman derdim evdeki çocuğumu da hastaneye gotururdum yanımda ne bileyim
Gercekten üzücü bir durum
Cok uzuldumonce gercekten maddi imkani olmadigini dusundum, o yuzden anneye uzuldum ama sonrasini okuyunca ofkelendim. Bu tarz pinti aile uyelerine karsi sanirim gurur yapmamak lazim ve her seyi cat cat soyleyip istemem lazim. Cnku insanliktan anlamiyorlar, biraz sesini cikarinca geri vites yapiyorlar
Canim seni uzmek istemiyorum ama gercekten gelmese daha mi iyi olur yani bi anne nasil bu kadar bencil olabilirki
Bence açık bir şekilde söylemelisin kırgınlığını ya da sinirini. Hamile halinle kendi kendine dert edip kuracaksın diğer türlü
Borç alayım demene rağmen tamam demesi beni bile incitti. Gerçekten başka biri yokmu bir iki gün idare edecek. Kayınvalide görümce yada kız kardeşin filan. Bi arkadaşım özelde doğum yaptı aynı odada kocası ve oğluyla kaldılar. Kimseye muhtaç olmadı onunda ailevi problemleri vardı. 2 gün sonra evlerine geldiler eşide izinliydi 1 hafta. Tüm düzenlerini kurdular. Böyle birşey düşünebilirsin sende
Anne ya da babadan bu tür tepkiler gelince insan daha çok üzülüyor. Allah kimseye muhtaç etmesin diyorum o yüzden. Ailen de olsa mecbur kalmak çok üzüyor insanıBenim ailem herseyimde yanımdadır Allah başımdan eksik etmesin ama kızımdan dolayı çok ihtiyacım oluyor onlara. Kendim zorlansam da halleceğim şeyleri demeden yapmaya çalışıyorum. Bazen de el mahkum çaresiz kalınca diyorum. Başka çaren yoksa üzücü olsa da kabul edeceksin canım. Ama kızın var diye uzun süre kalması gerekmiyor. Kendine gelince gönder bence. Gelirken böyle diyen, geldikten sonra da canını sıkar sanki.
Tam konuyu anlamadım ama hiç üzülme sağlık olsun eşin yanında kalsın kv oğlunun yanında kalsın herşey hallolursağlık olsun
Bence konuyu kapatalım artık. Kadın daha da üzülecek.
çok teşekkür ederim yorum yapan herkese.Eşim hep kendi anne babasının biletlerini aldığı için benim annem bana bunu dese seve seve alırım. Ama annem çalıştığı, kaynanam çalışmadığı için olsa gerek, annem hiçbir zaman kendi masrafına ortak etmez bizi. Neyse ki eşim anlayışlı da anneme, o istemeden jestler yapıyor. Hep kendi annesine değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?