2021 Aralık Anneleri

Yani 34 35 arası yine gitmen gerekecek tabi ama 1 hafta içinde gitmen de ekstra bi seçenek üşenmezsen git ayıp değil

kızlar sizin bebişlerde arada balık gibi çırpınıyor mu?
KAfam takılıyor.
Normal hareket ediyor arada titreme balık çırpınması gibi oluyor
Bnde olmuyor bnmki daha çok zıplıyor gibi oluyor hıçkırıyor olabilir mi o dediğin şekilde iken

Bnde olmuyor bnmki daha çok zıplıyor gibi oluyor hıçkırıyor olabilir mi o dediğin şekilde iken
yok hıçkırığı ayırt edebiliyorum. Hatta dışardan bile belli oluyor .
Ama bu hareket titreme çırpınma gibi.
Vesvese yapıyorum

Takla falan atıyordur kordona çarpıyordur içerde bilmediğimiz bi dünya var
Ben de geçen elimden bişey düşürdüm gürültüyle nasıl irkildi bir anda
Çocuğu korkutmuşsun iyi ki konuşmuyorlar sen otur aman kalkma diye Bnm ki kolumu karnıma koymama fırsat vermiyor Çek elini diye dürtüyor

Tuvalet küçük çocuğu olanların lüks kaçamağı zayen
Babası evdeyse evet ama yoksa orası da burnundan geliyor. Benim küçük kız bebekken bu yerde duran ana kucağıyla Wc nin arada lavabonun olduğu bi küçük koridor gibi boşluk var oraya koyup gitmiştim. Ah ah neler göreceksiniz durun siz

Duuurr daha fazla anlatma heyecanı kaçmasın

Ay yok benim doktorum çok iyi sağolsun ama işte eşim bana pis mezarcı diyo fırsattan istifade etme diyo diyorum ne alaka adam kendisi diyo gelmek istersen gel yok gelemiyosan şu haftalarda kesin gel diye . En iyisi ben gideyim 1 hafta sonrada 34 de giderim kendi ucretimle

Çocuğu korkutmuşsun iyi ki konuşmuyorlar sen otur aman kalkma diye Bnm ki kolumu karnıma koymama fırsat vermiyor Çek elini diye dürtüyor
Evet ya çok komik dün eşim kafasını karnıma koymuştu yüklenmeden resmen kafasını zıplattı
Acaba temas kurmak niyetiyle mi yoksa rahatsız olduğundan mı vuruyor. Hemen kalk dedim bi yerimi daha kanatmasın

Kontrolün son günü git sonra da 2 hafta sonrası uygundur bn onay verdim

Telefonu elimde tutuyorum kolum deyiyor allahım kımıl kımıl başka zaman o kadar yok ya sevgiden ya nefretten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…