- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Yani 34 35 arası yine gitmen gerekecek tabi ama 1 hafta içinde gitmen de ekstra bi seçenek üşenmezsen git ayıp değilBende senin gibi 32+0 da gittim de doktorum gelebilirsin haftaya şu güne dek hakkın var yok gelemesende kesinlikle 35.hafta olmadan gel dedi , eşimde diyo gitme ne var adam diyecek hemen hakkını kullanıyor fırsattan istifadededim ne alaka doktor zaten kendisi dedi gelebilirsin diye o yüzden kararsız kaldım gitsem mi 1 hafta sonrası oluyor ,yoksa normal 35.olmadan 34.hafta içinde mi gitsem ay sinir oldum.valla yani gitsemde ultrason dan bebeğe bakacak filan başka bişey yapmaz kan tahlilidir vs
Bnde olmuyor bnmki daha çok zıplıyor gibi oluyor hıçkırıyor olabilir mi o dediğin şekilde ikenkızlar sizin bebişlerde arada balık gibi çırpınıyor mu?
KAfam takılıyor.
Normal hareket ediyor arada titreme balık çırpınması gibi oluyor
yok hıçkırığı ayırt edebiliyorum. Hatta dışardan bile belli oluyor .Bnde olmuyor bnmki daha çok zıplıyor gibi oluyor hıçkırıyor olabilir mi o dediğin şekilde iken
Kötü düşünme ya demek canı öyle yapmak istiyoryok hıçkırığı ayırt edebiliyorum. Hatta dışardan bile belli oluyor .
Ama bu hareket titreme çırpınma gibi.
Vesvese yapıyorum
Takla falan atıyordur kordona çarpıyordur içerde bilmediğimiz bi dünya varyok hıçkırığı ayırt edebiliyorum. Hatta dışardan bile belli oluyor .
Ama bu hareket titreme çırpınma gibi.
Vesvese yapıyorum
Kurabiye de neymiş baklava açarsın olmadı
Çocuğu korkutmuşsunTakla falan atıyordur kordona çarpıyordur içerde bilmediğimiz bi dünya var
Ben de geçen elimden bişey düşürdüm gürültüyle nasıl irkildi bir anda
Benimki kanat çırpıyorkızlar sizin bebişlerde arada balık gibi çırpınıyor mu?
KAfam takılıyor.
Normal hareket ediyor arada titreme balık çırpınması gibi oluyor
evet yüksek sesten rahatsız oluyorlar korkuyorlarTakla falan atıyordur kordona çarpıyordur içerde bilmediğimiz bi dünya var
Ben de geçen elimden bişey düşürdüm gürültüyle nasıl irkildi bir anda
sende de mi oluyor tarif ettiğim hareketBenimki kanat çırpıyor
Babası evdeyse evet ama yoksa orası da burnundan geliyor. Benim küçük kız bebekken bu yerde duran ana kucağıyla Wc nin arada lavabonun olduğu bi küçük koridor gibi boşluk var oraya koyup gitmiştim. Ah ah neler göreceksiniz durun sizTuvalet küçük çocuğu olanların lüks kaçamağı zayen
Bak yaşayanlar biliyorKüçük büyük çocuğu olanlar için lüks ötesi bişey ama orda da rahat yok kihep bi annnneeeee nerdesin seni bulamıyorum Bazen diyorum evin metrekaresi belli yavrum Allahtan villa filan değil yanmıştık
Duuurr daha fazla anlatma heyecanı kaçmasınBabası evdeyse evet ama yoksa orası da burnundan geliyor. Benim küçük kız bebekken bu yerde duran ana kucağıyla Wc nin arada lavabonun olduğu bi küçük koridor gibi boşluk var oraya koyup gitmiştim. Ah ah neler göreceksiniz durun siz
Ay yok benim doktorum çok iyi sağolsun ama işte eşim bana pis mezarcı diyo fırsattan istifade etme diyoBence git kontrol hakkın sonuçta son zamanlar olunca daha sık doktor kontrolünden geçmek gerekiyor. Benim doktorum hala 3 haftada 1 gel diyor ama ben 2 haftada 1 gideceğim. Kontrole gidince de niye geldin der gibi bakıyor sinir oluyorum doktora
Ayıp olmaz yaniYani 34 35 arası yine gitmen gerekecek tabi ama 1 hafta içinde gitmen de ekstra bi seçenek üşenmezsen git ayıp değil
Zaten bütün anlatacakları wcdeyken geliyor çocuklarınBak yaşayanlar biliyor
Evet ya çok komik dün eşim kafasını karnıma koymuştu yüklenmeden resmen kafasını zıplattıÇocuğu korkutmuşsuniyi ki konuşmuyorlar sen otur aman kalkma diye Bnm ki kolumu karnıma koymama fırsat vermiyor Çek elini diye dürtüyor
Kontrolün son günü git sonra da 2 hafta sonrası uygundur bn onay verdimAy yok benim doktorum çok iyi sağolsun ama işte eşim bana pis mezarcı diyo fırsattan istifade etme diyodiyorum ne alaka adam kendisi diyo gelmek istersen gel yok gelemiyosan şu haftalarda kesin gel diye . En iyisi ben gideyim 1 hafta sonrada 34 de giderim kendi ucretimle
Telefonu elimde tutuyorum kolum deyiyor allahım kımıl kımıl başka zaman o kadar yok ya sevgiden ya nefrettenEvet ya çok komik dün eşim kafasını karnıma koymuştu yüklenmeden resmen kafasını zıplattı
Acaba temas kurmak niyetiyle mi yoksa rahatsız olduğundan mı vuruyor. Hemen kalk dedim bi yerimi daha kanatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?