- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Bana 3 hafta sonra gel dedi. Sonraki haftalar ne der bilemiyorum. Gel dediyse git bence az kalmış senin.Arkadaşlar,doktorunuz kontrole çağırıyor mu mesela 10 günlûk süre zarfı içinde takip için . Doktorum geçen gün gittiğimde haftaya şu güne dek hakkın var gelebilirsin dedi , yok gelemesende 35 .hafta olmadan kesin gel dedi . Sizce gitmeli miyim ? Bu perşembe gitsem önceki kontörlümden 1 hafta geçmiş olacak yoksa beklesem 35 olmadan mi gitsem 34+larda ,bana bir akıl verseniz ?
Gaz değilse eğer bazen sağda ve solda aynı anda hareket hissediyorumsende de mi oluyor tarif ettiğim hareket
İyi düşünelim iyi olsun yaBabası evdeyse evet ama yoksa orası da burnundan geliyor. Benim küçük kız bebekken bu yerde duran ana kucağıyla Wc nin arada lavabonun olduğu bi küçük koridor gibi boşluk var oraya koyup gitmiştim. Ah ah neler göreceksiniz durun siz
Allah seni yaGaz değilse eğer bazen sağda ve solda aynı anda hareket hissediyorum
Ben kanat çırpıyor diyorum
İyi düşünelim iyi olsun ya
Ben anneden önce kayınvalide oldum ya
Konulara artık hep kayınvalide gözüyle bakıyorum
Kontrolun son günü zatenKontrolün son günü git sonra da 2 hafta sonrası uygundur bn onay verdim
Çok fena biri olacağımAllah seni ya
İyi düşün bak sonra kızın olurÇok fena biri olacağım
Kızlarınızı koruyun valla
benim oğlum aşık olmuş 5,5 yaşındaÇok fena biri olacağım
Kızlarınızı koruyun valla
32+6 yım suan canım . 35 olmadan kesinlikle gitmemi ilettiBana 3 hafta sonra gel dedi. Sonraki haftalar ne der bilemiyorum. Gel dediyse git bence az kalmış senin.
Her türlü hareket ediyor. Zıplama, çırpınma, titreme, gerinmekızlar sizin bebişlerde arada balık gibi çırpınıyor mu?
KAfam takılıyor.
Normal hareket ediyor arada titreme balık çırpınması gibi oluyor
Yaaaa normal o zaman bizimkinin hareketiHer türlü hareket ediyor. Zıplama, çırpınma, titreme, gerinme
Valla sormaZaten bütün anlatacakları wcdeyken geliyor çocukların
Simdi kontrolün son günü gidersin. Zaten o gün sana söyler şu zaman gel diye.32+6 yım suan canım . 35 olmadan kesinlikle gitmemi iletti
Bizimki normalse evetYaaaa normal o zaman bizimkinin hareketi
Evet oluyor bazen canım, böyle titreme gibi bir şey.kızlar sizin bebişlerde arada balık gibi çırpınıyor mu?
KAfam takılıyor.
Normal hareket ediyor arada titreme balık çırpınması gibi oluyor
Ama düşünsene oğlan tüm gün çalışıyor gelin evdeİyi düşün bak sonra kızın olur
Sen iyi ol gelinde iyi olsunyav daha o zamanlara var ne acelecisin
Doğru biliyorsam eğer 32de çalışamaz aldıysanız toplam 16 haftanız varAnnişlerrr simdi 32de rapor alacagiz ya 16 haftamiz baslamis oluyor dimi...yani mesela ben 37de dogum yapsam 5 hafta once kullanmis oluyorum 11 haftasi sonraya kaliyor dimiiiii?? Yoksa 32de alinca 8 hafta basliyor ne zaman dogum yaptiginuz onemli degil dogumdan sonrada 8 hafta var ve bitiyor muuu?
Polar iyidir kalsın benceMüjdeler olsunmerve B BitterCikilata
Sade bir törenle hastane bavulumu yerleştiriyorum
Şu polar sabahlık hastane için çok gerekli bişey mi ya fazla yer kaplıyor eleyemiyor muyuz 2 tane penye sabahlık var
Aaaa çıkışta giyeceğim kıyafeti koymadım benPolar iyidir kalsın bence
Ben de çıkışta giyeceğim kıyafeti bi yere sığdıramıyorum
Sanırım onu ayrı poşetleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?