2021 Aralık Anneleri

32 de calisamaz aldiysan basliyor evet.
Ama calisabilir aldiysan baslamiyor. Calisamazi aldigin gün 16 haftalik iznin baslar.

Düşünsene sancın geliyo bi dk su yağı çikarayım yumuşasın
Yaa ama bişey diyim mi bi çeşit ağrıyla baş etme yöntemi bu tip uygulamalar. benim gittiğim hastanede gebe okulu programı var. pandemi nedeni ile küçük gruplar halinde yaptılar bir kerelik. doğumhaneyi gezdirdiler o zaman. bi köşe yapmışlar. masa sandalye yerde kocaman renkli minderler falan var. boyama kitabı ve boya kalemleri koymuşlar bildiğin çocuklar için olanından. sonra örgü yünleri şişler falan koymuşlar. sancı sırasında kadınlar dikkatlerini başka yere versinler diye yaptıklarını söylediler.

Aaaa çıkışta giyeceğim kıyafeti koymadım ben neyse ev yakın 15 dk mesafede eşim alır artık kıyafetlerimden vazgeçip de bavula koyamam şu an
Ben ince bi alt aldım mecburen
Çünkü kışa hamile kıyafetim yok
Kot pantolonlar var da ameliyatla giyemem kot mot
Ferah olmalıyım
Zaten arabaya bineceğiz sorun olmaz herhalde
Üstümü kalın giyerim
Evden çıkmadığım için kıyafet bana lazım olmuyor
Komple dolabı bile koyabilirim

Evet ya onu ben de bavula sıkıştıramayacağım gibi ekstra bir sırt çantası iyi fikir olabilir
Bizim o küçüklükte bavulumuz yok
Çocuğa ve kendime ayrı iki sırt çantası yaptım mecburen
Kendime henüz yapamadım da
Çocuğunki arabada en azından
En son pusetle kendi çantamı indireceğim
Ve kapanış

Kiz dogum sancin gelcek gaz sancan o kdr

Belli olmaz geleblrde vaktinde olsun da ins
Doğumu öyle anlayacakmışım gibi geliyor yani
Öyle başlayacak gibi
Belki sancıyı çok kestiremediğim için suya odaklandım
Kafam diğerini eledi herhalde

Yoksa senin dediğin gibi başlarsa da gazdır yaa diye sallayacağım büyük ihtimalle

Müjdeler olsun @Merve @Bitter cikilata
Sade bir törenle hastane bavulumu yerleştiriyorum
Şu polar sabahlık hastane için çok gerekli bişey mi ya fazla yer kaplıyor eleyemiyor muyuz 2 tane penye sabahlık var
ben koymucam yaa hastaneler sıcak olur bence. yine de koridorda yürürken falan giymek için de sabahlık koyucam ben.

Doğru biliyorsam eğer 32de çalışamaz aldıysanız toplam 16 haftanız var
Ne zaman doğum yapıldığıyla pek alakası yok
32de doğursan tam 16 40da doğursan 8 kalıyoe gibi
Ya insallah boyledir erken dogum olsa diyorum 37de mesela 3 hafta yanacagina sonraya eklense bari ya valla isimiz cok zor bizim bebek 8 haftalikken napicaz nereye birakcaz ucretsiz izin oyle hemen kolay degil of off

Ya insallah boyledir erken dogum olsa diyorum 37de mesela 3 hafta yanacagina sonraya eklense bari ya valla isimiz cok zor bizim bebek 8 haftalikken napicaz nereye birakcaz ucretsiz izin oyle hemen kolay degil of off
kamuda mısın özelde mi? ben özel sektördeyim. şimdiden yerime birini buldular bile geçici mi kalıcı mı muamma. ücretsiz izin kullanmayacağımı her fırsatta söylememe rağmen böyle bi durumla karşılaştım. acaba izin dönüşü işime geri aynı pozisyonuma geri dönebilecek miyim kaygısı başladı. eve de yansıyor bu durum ister istemez. çok gerginim terör estiriyorum resmen oğluma eşime. sonra da vicdan yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…