32 de calisamaz aldiysan basliyor evet.Annişlerrr simdi 32de rapor alacagiz ya 16 haftamiz baslamis oluyor dimi...yani mesela ben 37de dogum yapsam 5 hafta once kullanmis oluyorum 11 haftasi sonraya kaliyor dimiiiii?? Yoksa 32de alinca 8 hafta basliyor ne zaman dogum yaptiginuz onemli degil dogumdan sonrada 8 hafta var ve bitiyor muuu?
Yaa ama bişey diyim mi bi çeşit ağrıyla baş etme yöntemi bu tip uygulamalar. benim gittiğim hastanede gebe okulu programı var. pandemi nedeni ile küçük gruplar halinde yaptılar bir kerelik. doğumhaneyi gezdirdiler o zaman. bi köşe yapmışlar. masa sandalye yerde kocaman renkli minderler falan var. boyama kitabı ve boya kalemleri koymuşlar bildiğin çocuklar için olanından. sonra örgü yünleri şişler falan koymuşlar. sancı sırasında kadınlar dikkatlerini başka yere versinler diye yaptıklarını söylediler.Düşünsene sancın geliyo bi dk su yağı çikarayım yumuşasın
Evet ya onu ben de bavula sıkıştıramayacağım gibi ekstra bir sırt çantası iyi fikir olabilirPolar iyidir kalsın bence
Ben de çıkışta giyeceğim kıyafeti bi yere sığdıramıyorum
Sanırım onu ayrı poşetleyeceğim
Ben ince bi alt aldım mecburenAaaa çıkışta giyeceğim kıyafeti koymadım benneyse ev yakın 15 dk mesafede eşim alır artık kıyafetlerimden vazgeçip de bavula koyamam şu an
Bizim o küçüklükte bavulumuz yokEvet ya onu ben de bavula sıkıştıramayacağım gibi ekstra bir sırt çantası iyi fikir olabilir
Kurabiye pisirin kizlar ben yerim
Elmali kurabiye tercihim canim dene bence cok etkiliDüşünsene sancın geliyo bi dk su yağı çikarayım yumuşasın
Kiz dogum sancin gelcek gaz sancan o kdrGaz değilse eğer bazen sağda ve solda aynı anda hareket hissediyorum
Ben kanat çırpıyor diyorum
İyi düşünelim iyi olsun ya
Ben anneden önce kayınvalide oldum ya
Konulara artık hep kayınvalide gözüyle bakıyorum
Onu da sandım kiKiz dogum sancin gelcek gaz sancan o kdr
Artik ogrendin gercegini bilirsinOnu da sandım ki
28. Hafta civarı sürekli nstye giriyordum işte karnımda sancı var ve kasılma var diye
Şimdi gaz olduğunu biliyorum
Yumuşak yer varsa karnımda takmıyorum
Bana niyeyse hep suyum gelecekmiş gibi geliyorArtik ogrendin gercegini bilirsin
Belli olmaz geleblrde vaktinde olsun da insBana niyeyse hep suyum gelecekmiş gibi geliyor
Doğumu öyle anlayacakmışım gibi geliyor yaniBelli olmaz geleblrde vaktinde olsun da ins
ben koymucam yaa hastaneler sıcak olur bence. yine de koridorda yürürken falan giymek için de sabahlık koyucam ben.Müjdeler olsun @Merve @Bitter cikilata
Sade bir törenle hastane bavulumu yerleştiriyorum
Şu polar sabahlık hastane için çok gerekli bişey mi ya fazla yer kaplıyor eleyemiyor muyuz 2 tane penye sabahlık var
bu arada hadi geçmiş olsun darısı başımaMüjdeler olsun @Merve @Bitter cikilata
Sade bir törenle hastane bavulumu yerleştiriyorum
Şu polar sabahlık hastane için çok gerekli bişey mi ya fazla yer kaplıyor eleyemiyor muyuz 2 tane penye sabahlık var
Ya insallah boyledir erken dogum olsa diyorum 37de mesela 3 hafta yanacagina sonraya eklense bari ya valla isimiz cok zor bizim bebek 8 haftalikken napicaz nereye birakcaz ucretsiz izin oyle hemen kolay degil of offDoğru biliyorsam eğer 32de çalışamaz aldıysanız toplam 16 haftanız var
Ne zaman doğum yapıldığıyla pek alakası yok
32de doğursan tam 16 40da doğursan 8 kalıyoe gibi
geldiğim kıyafetle çıkarım diye düşünüyorum. hiç öyle bi kombin yapmadımAaaa çıkışta giyeceğim kıyafeti koymadım benneyse ev yakın 15 dk mesafede eşim alır artık kıyafetlerimden vazgeçip de bavula koyamam şu an
üzümlü olsun pleaseeeeKurabiye pisirin kizlar ben yerim
Benziyormuş bizim doktorlar, kontrol hakkımız sonuçta niye böyle yapıyorlar kiBnm ki de hiç kontrole çağırmaz bn her seferinde son günü bi bahane bulup gidiyorumBnde 3 hafta da bi gidicem herhalde bnm dr 38 de sık sık çağırır
kamuda mısın özelde mi? ben özel sektördeyim. şimdiden yerime birini buldular bileYa insallah boyledir erken dogum olsa diyorum 37de mesela 3 hafta yanacagina sonraya eklense bari ya valla isimiz cok zor bizim bebek 8 haftalikken napicaz nereye birakcaz ucretsiz izin oyle hemen kolay degil of off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?