2021 Aralık Anneleri

Adam çağırmış sonuçta niye fırsatçılık olsun kocana anayım ben ana de karışmasın

Ya insallah boyledir erken dogum olsa diyorum 37de mesela 3 hafta yanacagina sonraya eklense bari ya valla isimiz cok zor bizim bebek 8 haftalikken napicaz nereye birakcaz ucretsiz izin oyle hemen kolay degil of off
Hiç bilmiyorum
Ben ücretsiz izin alamam zaten de
Bir şekilde döneceğiz işe
Ben döneceğim yani en azından
O yüzden 37ye kadar çalışabilmeyi çok istiyordum
Sonra işler vakitli doğurayım da doğurduktan sonra bir şekilde bakarıza döndü

Müjdeler olsun @Merve B BitterCikilata
Sade bir törenle hastane bavulumu yerleştiriyorum
Şu polar sabahlık hastane için çok gerekli bişey mi ya fazla yer kaplıyor eleyemiyor muyuz 2 tane penye sabahlık var
Polar iyidir kalsın bence

Ben de çıkışta giyeceğim kıyafeti bi yere sığdıramıyorum
Sanırım onu ayrı poşetleyeceğim
Aaaa çıkışta giyeceğim kıyafeti koymadım ben neyse ev yakın 15 dk mesafede eşim alır artık kıyafetlerimden vazgeçip de bavula koyamam şu an
Çıkışta giyilecek olanı giderken giyin
Sırtına giyip gidersin bn polar daha doğrusu kalın bişi koymadım sanırım yaz doğumu olcak Bnm

Ama düşünsene oğlan tüm gün çalışıyor gelin evde
Sonra oğlan eve gelince bi de yemek yapıyor, mutfak temizliyor
Ayyyy tam fesat kaynana o zmn oğlun otursun gelin çalışsın eve gelince sıkıysa hizmet etmesin ayyy senden korkulur bazen bn böyle yapıyor ne var yani

Ayyyy tam fesat kaynana o zmn oğlun otursun gelin çalışsın eve gelince sıkıysa hizmet etmesin ayyy senden korkulur bazen bn böyle yapıyor ne var yani
Oğlum evde gelin işte de olur
Onu dert etmem de
Tüm gün çalışan kişi bi de her gün eve gelip yemek yaparsa gıcık olurum
Kesin olurum yani
Geline de damada da

Bdvde bi konu var ya ordan aklıma geldi bu da

Evet hepiniz şaşirmişsiniz ama malesef ben çok üzüldüm. Gelme de diyemedim çünkü evde bir çocuğum daha olacak. Ama zorumada gitmedi değil. Aklimdan çikmiyor
Ahh ahh neden böyle yaparlar gerçekten anlamam inş doğumun çok rahat geçerse kimseye ihtiyacın kalmaz canım

Kızlar bende 32+0 oldum bugün sabah hemen raporu mu aldım çalışamaz diye bi 10 15 gün daha gelecem işe sonra baybay yapacam devletde boy kilo söylemiyorlar bu sefer sordum başka doktora gittim boyu tam haftasında kilosuda 2 kilo civarı dedi çok şükür herşey yolunda 2 hafta sonra kontrol

Ya insallah boyledir erken dogum olsa diyorum 37de mesela 3 hafta yanacagina sonraya eklense bari ya valla isimiz cok zor bizim bebek 8 haftalikken napicaz nereye birakcaz ucretsiz izin oyle hemen kolay degil of off
Benim tam da böyle ilk çocuğumda 37 ye kadar çalıştım oğlum 37+2 de doğdu tüm iznim sonrasına kaldı ama şimdi 32 den itibaren ayrıldım doğum iznime ve şimdiden başladı bende düşünüyorum nasıl olacak diye ama 1-2 ay da olsa ücretsize ayrılıcam mecbur çünkü bakacak kimse yok bakıcımız var ama oğlum da var iki çocuğa bakması imkansız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…