İnce bi şifon gini altlar oluyor yaAmaaaan pijamalarla çıkalım en iyisi
Benim tam da böyle ilk çocuğumda 37 ye kadar çalıştım oğlum 37+2 de doğdu tüm iznim sonrasına kaldı ama şimdi 32 den itibaren ayrıldım doğum iznime ve şimdiden başladı bende düşünüyorum nasıl olacak diye ama 1-2 ay da olsa ücretsize ayrılıcam mecbur çünkü bakacak kimse yok bakıcımız var ama oğlum da var iki çocuğa bakması imkansız olur
ama şöyleki erken doğdu evet ama kuvez öykümüz oldu vaktinde doğsaydı daha iyi olurdu doğum iznimin tamamı bebeğime kaldı ama süreç zorlu oldu vaktinde doğsaydı 2-3 hafta eksik olsaydı dedim tabi hayırlısı böyle olması gerekiyormuşYa insallah boyledir erken dogum olsa diyorum 37de mesela 3 hafta yanacagina sonraya eklense bari ya valla isimiz cok zor bizim bebek 8 haftalikken napicaz nereye birakcaz ucretsiz izin oyle hemen kolay degil of off
Belki üşürsünMüjdeler olsunmerve B BitterCikilata
Sade bir törenle hastane bavulumu yerleştiriyorum
Şu polar sabahlık hastane için çok gerekli bişey mi ya fazla yer kaplıyor eleyemiyor muyuz 2 tane penye sabahlık var
Sığıyor muyum sence haşoftmanlara
Bu gidişle pijamayla çıkılırAmaaaan pijamalarla çıkalım en iyisi
E tamam işte üstüne de uzun bi mont hırka vs giyilir hava durumuna göre zaten hastaneden çıkıp arabaya binilecek yani ben hiç bu kadar detaylı düşünmedimİnce bi şifon gini altlar oluyor ya
Onu düşünmüştüm ben o yüzden
Hem pijama gibi hem dışarı çıkıalbiliyor
O da olurİnce bi şifon gini altlar oluyor ya
Onu düşünmüştüm ben o yüzden
Hem pijama gibi hem dışarı çıkıalbiliyor
Şu bizim lcw den aldığımız siyah pijamalar var ya onlarla çıkarız işteBu gidişle pijamayla çıkılır
Ben kamudayim ogretmenim ALLAH sizinde yardimciniz olsun insallah valla ya her sey zorkamuda mısın özelde mi? ben özel sektördeyim. şimdiden yerime birini buldular bilegeçici mi kalıcı mı muamma. ücretsiz izin kullanmayacağımı her fırsatta söylememe rağmen böyle bi durumla karşılaştım. acaba izin dönüşü işime geri aynı pozisyonuma geri dönebilecek miyim kaygısı başladı. eve de yansıyor bu durum ister istemez. çok gerginim terör estiriyorum resmen oğluma eşime. sonra da vicdan yapıyorum
Aynn bizim ki tam çıkmalıkŞu bizim lcw den aldığımız siyah pijamalar var ya onlarla çıkarız işte
Kafam cok karisti milli egtme sorayimda herkese haber edeyim ben burdanBenim tam da böyle ilk çocuğumda 37 ye kadar çalıştım oğlum 37+2 de doğdu tüm iznim sonrasına kaldı ama şimdi 32 den itibaren ayrıldım doğum iznime ve şimdiden başladı bende düşünüyorum nasıl olacak diye ama 1-2 ay da olsa ücretsize ayrılıcam mecbur çünkü bakacak kimse yok bakıcımız var ama oğlum da var iki çocuğa bakması imkansız olur
ŞimdiAynn bizim ki tam çıkmalıkBnde öyle düşünüyorum
E tamam işte üstüne de uzun bi mont hırka vs giyilir hava durumuna göre zaten hastaneden çıkıp arabaya binilecek yani ben hiç bu kadar detaylı düşünmedim
Kim itiraz etri bana da konu kot giymeye geldi yaO da olur
Gezmiş kadar olurum valla 2 saat yol gideceğim
Hahah bence o söylediğinde karar kıl daha fazla kafanı karıştırmaKim itiraz etri bana da konu kot giymeye geldi ya
Ben en baştan onu seçmiştim zaten
Gezmiş kadar olurum valla 2 saat yol gideceğim
Ben oglumda pijamayla ciktimAmaaaan pijamalarla çıkalım en iyisi
Hemde şehirler arası gezecek
Bana çok mantıklı geliyor vallaBen oglumda pijamayla ciktim
İnce alt üstü kazak son kombinim buHahah bence o söylediğinde karar kıl daha fazla kafanı karıştırma
2 saat baya uzunmuş asıl senin en rahat şeyleri giymen lazım kotu falan boşver
Giggles üzgünHemde şehirler arası gezecek
Üzülme yaaaİnce alt üstü kazak son kombinim bu
Kalın çorap olur
Zaten dediğim gibi araba var sonuçta
Yürüyemeyeceğiz kış günü
Giggles üzgün
Ama kaliteli bi doğuma tek ulaşım yolum
Yoksa ebeler azarlıyor devlette
Merve kızmasın ama Millada triko takımlar var çok salaş rahat görünüyor ben onlardan alacağımKim itiraz etri bana da konu kot giymeye geldi ya
Ben en baştan onu seçmiştim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?