Sezaryen isteyeni aşağılıyorlar zatenÜzülme yaaa
Nasip ne yapalım
Normal doğum yapcan yaebeler azarlıyor
Belleri nasıl o önemliMerve kızmasın ama Millada triko takımlar var çok salaş rahat görünüyor ben onlardan alacağım
Normalde hep eski taytlarımdan falan giyiyorum şu an ama doğumdan hemen sonra giyemem sanırım
Üstüne de örme yorgan gibi bi depresyon hırkam var bileğe kadar onu alırım
Alman kuzuuuumMerve kızmasın ama Millada triko takımlar var çok salaş rahat görünüyor ben onlardan alacağım
Normalde hep eski taytlarımdan falan giyiyorum şu an ama doğumdan hemen sonra giyemem sanırım
Üstüne de örme yorgan gibi bi depresyon hırkam var bileğe kadar onu alırım
Bn hamile eşofmanı almıştım bol bi de bu fitilli Yüksel bel bol eşofman gibi olanlar varya onları giyiyorum şuan doğumda da onu giyerimBelleri nasıl o önemli
Ya yüksek ya gevşek olmalı
Sanki bizim günler bitmeyecek gibi demi yaa çok uzadı bizimkiMerve sürekli senin künyene bakıppp anaaam ne kadar az kaldı diyorum sanki kendim hamile değilmişim gibisende görmek ayrı bi heyecanlandırıyor beni
Ben internetten hiç tutturamıyorum ya bedeniBn hamile eşofmanı almıştım bol bi de bu fitilli Yüksel bel bol eşofman gibi olanlar varya onları giyiyorum şuan doğumda da onu giyerim
Amannn akışına bırak anı yaşa
Ben üste resim için düzgün bişey, altına da lohusa pijamamı giymiştimBol bi eşofman da olur
Kim görecek zaten ya en mantıklısı zaten bence de buBen oglumda pijamayla ciktim
Benimde bugun bulantim oldu.Kızlar benim bulantı kusma yeniden başladı. Normal mi bitip aylar sonra başlaması acaba yaşayan var mı sizlerden?
6 yaşında şükür seneye 1.sınıf olur ve kucağımda 10 aylık bebek artık huniler sizdenIlki kaç yaşında?
Valla cok sikinti olacaksa bence geldigin kiyafetle donmek daha mantikli. Bir de ona masraf edememKim görecek zaten ya en mantıklısı zaten bence de buGiderken de hamilelikle gidiliyor zaten. Ekstra kafa yoruyor bu hatunlar
Daha var ya hazırlarız
Yuksek bel triko pantolon olabiliSığıyor muyum sence haşoftmanlara
Bebegi kocaya birakip biraz gezer aynen
4 5 gündür aynı şey bende de var böyle dalgalanma gbi mi desem bilemyrum tam harket gbi değil içerde bişey sallanıyo sanki dışarıya titreşim veriyor gbikızlar sizin bebişlerde arada balık gibi çırpınıyor mu?
KAfam takılıyor.
Normal hareket ediyor arada titreme balık çırpınması gibi oluyor
Tansiyonun nasılKızlar benim bulantı kusma yeniden başladı. Normal mi bitip aylar sonra başlaması acaba yaşayan var mı sizlerden?
Dur artık orayı karıştırmaYuksek bel triko pantolon olabili
Zorluyordu kac gündür bugün çıkardım bideBenimde bugun bulantim oldu.
Ölçmedim hiç, evde alet yok ama benim çoğunlukla düşük tansiyonum.Tansiyonun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?