Ölç bi komşudan filan bulup bence.Ölçmedim hiç, evde alet yok ama benim çoğunlukla düşük tansiyonum.
Bende de var 2 haftadır . Özellikle geceleri bulantıyla uyanıyorum. Başlarda da sadece gece oluyordu bulantılar. Şimdi bazı yiyeceklere karşı da hassasiyet var. Herkes önünde yaşıyor ben sonundaKızlar benim bulantı kusma yeniden başladı. Normal mi bitip aylar sonra başlaması acaba yaşayan var mı sizlerden?
Valla ben de oyle gecelikler almisim ki sanki yaz dogumuÇıkışta giyilecek olanı giderken giyin
Sırtına giyip gidersinbn polar daha doğrusu kalın bişi koymadım sanırım yaz doğumu olcak Bnm
Ben varımKızlar benim bulantı kusma yeniden başladı. Normal mi bitip aylar sonra başlaması acaba yaşayan var mı sizlerden?
Normal bir hal değil başımız neden ağrıyo sezaryen olunca o zaman ne mana? Anestezi alıyoruz yarım da olsa. Bi de ameliyathaneler çok soğuk oluyor. O soğuk sonrası bile ısınmak isteyebiliriz. Ben bi ince bi kalın takım koydum. Bi polar bi penye sabahlık koydum bu yüzden.Valla ben de oyle gecelikler almisim ki sanki yaz dogumubiraz da icimdeki bihter ziyagillikten sebep saten sabahliklar almisim koridorda onlarla salinicam ama hastAneler zTen asiri sicak niye kalin seyler koyalim ki
Gerek yok canım. Sağlıkla doğur da inşallah. En son düşüneceğin şey olsun.Benm 3 haftadr hastanede kaldığım için aldığım pijamalar yıkana yıkana yıprandı yeni alsam mı sizce gerek var mı
Peki o zman inşallahGerek yok canım. Sağlıkla doğur da inşallah. En son düşüneceğin şey olsun.
Ben de öyle yazlık baharlik gecelikler aldım bir tane de kalın sabahlık ne olur ne olmaz diye. Ilk dogumum da Aralık ayına denk gelmişti kalın aldım ve hiç rahat edemedim gerçekten hastaneler cok sicak oluyor.Valla ben de oyle gecelikler almisim ki sanki yaz dogumubiraz da icimdeki bihter ziyagillikten sebep saten sabahliklar almisim koridorda onlarla salinicam ama hastAneler zTen asiri sicak niye kalin seyler koyalim ki
1 gece kalınacak için ben sabahlik alma gereği duymadım,yelek ince hırka idare ederim dedim ama almalimiyim?Ben de öyle yazlık baharlik gecelikler aldım bir tane de kalın sabahlık ne olur ne olmaz diye. Ilk dogumum da Aralık ayına denk gelmişti kalın aldım ve hiç rahat edemedim gerçekten hastaneler cok sicak oluyor.
Tamam canım bi bakayım.Ölç bi komşudan filan bulup bence.
Benim daha çok sabahları oluyor. Şu anda bile var ama sabahki kadar değilBende de var 2 haftadır . Özellikle geceleri bulantıyla uyanıyorum. Başlarda da sadece gece oluyordu bulantılar. Şimdi bazı yiyeceklere karşı da hassasiyet var. Herkes önünde yaşıyor ben sonunda
Ama bence bebişler mideye baskı yapıyor ondan olabilir
Ya bunlar hep bizim büyüttüğümüz şeyler aslında sağlık olsun da eski pijama giyelim ne olacak sanki, bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza yeterBenm 3 haftadr hastanede kaldığım için aldığım pijamalar yıkana yıkana yıprandı yeni alsam mı sizce gerek var mı
Ben ameliyat hanede dondum. Kalin bir boruyla sicak hava verdiler sol omuz tarafimdan cikinca ustume 2 battaniye örttüler 2 saat sonra isinabildim.Normal bir hal değil başımız neden ağrıyo sezaryen olunca o zaman ne mana? Anestezi alıyoruz yarım da olsa. Bi de ameliyathaneler çok soğuk oluyor. O soğuk sonrası bile ısınmak isteyebiliriz. Ben bi ince bi kalın takım koydum. Bi polar bi penye sabahlık koydum bu yüzden.
Benim gitmeme var daha . Doktora sorsam hamilelikten normal deyip geçiştirir kesinBenim daha çok sabahları oluyor. Şu anda bile var ama sabahki kadar değilYakin zamanda dra gidecek varsa bi sorsa keşke bulantısı olanlardan.
Benm 3 haftadr hastanede kaldığım için aldığım pijamalar yıkana yıkana yıprandı yeni alsam mı sizce gerek var mı
Doktor hiç sordun mu? Seninle benzer şeyler yaşıyoruz sanki ağrı bulantı vs sorunca senden de aynı şeyleri duyuyorum genelde.Ben varım
Yaa evet öyle. Ben safra kesemi aldirdigimda evde olan pijama takimimi goturdum rengi siyahti. Esimin halasi neden siyah getirdin diye laf soyledi. Bende git renklisini al gel giyeyim o zaman dedim. Aslinda akrabalar disinda bu tür seyleri takan yok..Ya bunlar hep bizim büyüttüğümüz şeyler aslında sağlık olsun da eski pijama giyelim ne olacak sanki, bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza yeter
Saglikla dogsunda pijama ne kiBenm 3 haftadr hastanede kaldığım için aldığım pijamalar yıkana yıkana yıprandı yeni alsam mı sizce gerek var mı
Bence de hiç gerek yok. Sen sağlığına bebişine bak canım.Benm 3 haftadr hastanede kaldığım için aldığım pijamalar yıkana yıkana yıprandı yeni alsam mı sizce gerek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?