2021 Aralık Anneleri

Kızlar benim bulantı kusma yeniden başladı. Normal mi bitip aylar sonra başlaması acaba yaşayan var mı sizlerden?
Bende de var 2 haftadır . Özellikle geceleri bulantıyla uyanıyorum. Başlarda da sadece gece oluyordu bulantılar. Şimdi bazı yiyeceklere karşı da hassasiyet var. Herkes önünde yaşıyor ben sonunda
Ama bence bebişler mideye baskı yapıyor ondan olabilir

Çıkışta giyilecek olanı giderken giyin
Sırtına giyip gidersin bn polar daha doğrusu kalın bişi koymadım sanırım yaz doğumu olcak Bnm
Valla ben de oyle gecelikler almisim ki sanki yaz dogumu biraz da icimdeki bihter ziyagillikten sebep saten sabahliklar almisim koridorda onlarla salinicam ama hastAneler zTen asiri sicak niye kalin seyler koyalim ki

Valla ben de oyle gecelikler almisim ki sanki yaz dogumu biraz da icimdeki bihter ziyagillikten sebep saten sabahliklar almisim koridorda onlarla salinicam ama hastAneler zTen asiri sicak niye kalin seyler koyalim ki
Normal bir hal değil başımız neden ağrıyo sezaryen olunca o zaman ne mana? Anestezi alıyoruz yarım da olsa. Bi de ameliyathaneler çok soğuk oluyor. O soğuk sonrası bile ısınmak isteyebiliriz. Ben bi ince bi kalın takım koydum. Bi polar bi penye sabahlık koydum bu yüzden.

Benm 3 haftadr hastanede kaldığım için aldığım pijamalar yıkana yıkana yıprandı yeni alsam mı sizce gerek var mı

Ben de öyle yazlık baharlik gecelikler aldım bir tane de kalın sabahlık ne olur ne olmaz diye. Ilk dogumum da Aralık ayına denk gelmişti kalın aldım ve hiç rahat edemedim gerçekten hastaneler cok sicak oluyor.

Ben de öyle yazlık baharlik gecelikler aldım bir tane de kalın sabahlık ne olur ne olmaz diye. Ilk dogumum da Aralık ayına denk gelmişti kalın aldım ve hiç rahat edemedim gerçekten hastaneler cok sicak oluyor.
1 gece kalınacak için ben sabahlik alma gereği duymadım,yelek ince hırka idare ederim dedim ama almalimiyim?

Benim daha çok sabahları oluyor. Şu anda bile var ama sabahki kadar değil Yakin zamanda dra gidecek varsa bi sorsa keşke bulantısı olanlardan.

Benm 3 haftadr hastanede kaldığım için aldığım pijamalar yıkana yıkana yıprandı yeni alsam mı sizce gerek var mı
Ya bunlar hep bizim büyüttüğümüz şeyler aslında sağlık olsun da eski pijama giyelim ne olacak sanki, bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza yeter

Ben ameliyat hanede dondum. Kalin bir boruyla sicak hava verdiler sol omuz tarafimdan cikinca ustume 2 battaniye örttüler 2 saat sonra isinabildim.

Ahh canım benim. Hiç önemli değil bence sağlıkla gelsin kuzun bırak giydiğin kıyafetler yıpranmış olsun. Hiç gerek yok bence

Ya bunlar hep bizim büyüttüğümüz şeyler aslında sağlık olsun da eski pijama giyelim ne olacak sanki, bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza yeter
Yaa evet öyle. Ben safra kesemi aldirdigimda evde olan pijama takimimi goturdum rengi siyahti. Esimin halasi neden siyah getirdin diye laf soyledi. Bende git renklisini al gel giyeyim o zaman dedim. Aslinda akrabalar disinda bu tür seyleri takan yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…