2021 Aralık Anneleri

Ayy boşluğuma geldi kahkaha attım çok iyi demişsin
Aman zaten ziyaretçi yasağı var benim de bi annem gelecek bi eşim

Ahh zaten ne çekiyorsak en yakınlarımızdan çekiyoruz. İyi demişsin valla sustukça dozu arttırıyorlar

Bugun de bizim görüş günümüzdü 32+4 du bugün. Boyu 47 cm kilosu 2300 küsür çıktı. Baya büyütmussun dedi doktorum ilk kez nst ye girdim sancı falan çıkmadı zaten rahim ağzı uzunluğu da hala eskisi gibi. Bebeğin pozisyonu ilginç dedi kafası sol üstte ayakları sag altta olacak şekilde çapraz duruyormus doğum pozisyonuna da döneceğini sanmıyorum ama 37de karar veririz dedi. Sezeryan olursa 5 yada 7 aralik gibi almayı düşünüyor. Bu arada calisamaz raporumu da aldım illa 32+0 olmasına gerek yok ben doktora söyledim 32 olarak yazdı direkt 4 günü hesaba katmadik. Rapor alacak arkadaşlar doktora söylerse öyle de yazabiliyor yani.

34de bana demedi dönmez diye 37 38e kadar yolu var dedi bakalım napacak bebeler.

Oyy maşallah ne güzel uzun boylu. Sağlıkla gelsin bebiş. Benim kuzenimin 39. Haftada döndü bebeği. Bence daha çok erken.
Benim minnoş 25. Haftadan beri ddğum pozisyonunda sezeryan istiyorum ya ondan böyle gelmeye meraklı

Amin inşallah hepimizinki sağlıkla doğsun benim dr 39a kadar beklemicek sanırım 38de alırız diyor çünkü en son 37de bakacak pozisyona. Ben de hangi doğum şekli daha iyi yada hangisine cesaretim var hala karar veremedim

Benimki sezeryanci biraz sanırım şimdiden yolunu yapıyor son kararı 37de veririz dedi gerçi ama döneceği konusunda umutlu konuşmadı ben de anlamadım
Olsun ya döndü dönmedi stresindense sezaryenle günün belli olsun

Ama düşünsene oğlan tüm gün çalışıyor gelin evde
Sonra oğlan eve gelince bi de yemek yapıyor, mutfak temizliyor

Babası yapıyor benim oğlan da yapsın pipisi düşmez
Annanem küçükken kızlara iş yaptırır abime yaptırmazdı . Pipin düşer sen yapma derdi

Olsun ya döndü dönmedi stresindense sezaryenle günün belli olsun
o yönden iyi tabi, hem zamanının belli olması eşimin yanıma gelebilmesi açısından da iyi olacak ama ne bileyim sanki sezeyan kötü bir şeymiş gibi konuşuyor insanlar ve moral bozuyorlar

o yönden iyi tabi, hem zamanının belli olması eşimin yanıma gelebilmesi açısından da iyi olacak ama ne bileyim sanki sezeyan kötü bir şeymiş gibi konuşuyor insanlar ve moral bozuyorlar
Saçmalıyolar. Benim yedi sülalem sezaryenli ve hepsi prenses gibiydi. Bir şeycik olmaz

Bebek sağlıklı olsun da normal sezeryan hiç bir önemi yok . Takılma canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…