- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Onlara göre hersey normal zatenBenim gitmeme var daha . Doktora sorsam hamilelikten normal deyip geçiştirir kesin
Saglikla dogsunda pijama ne ki
Ahh canım benim. Hiç önemli değil bence sağlıkla gelsin kuzun bırak giydiğin kıyafetler yıpranmış olsun. Hiç gerek yok bence
Ay öyle tabi de burda konuşulunca benimkiler de yıpranınca bi yeni mi alsam dedimBence de hiç gerek yok. Sen sağlığına bebişine bak canım.
Doğru tabiYa bunlar hep bizim büyüttüğümüz şeyler aslında sağlık olsun da eski pijama giyelim ne olacak sanki, bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza yeter
Ayy boşluğuma geldi kahkaha attım çok iyi demişsinYaa evet öyle. Ben safra kesemi aldirdigimda evde olan pijama takimimi goturdum rengi siyahti. Esimin halasi neden siyah getirdin diye laf soyledi. Bende git renklisini al gel giyeyim o zaman dedim. Aslinda akrabalar disinda bu tür seyleri takan yok..
Ahh zaten ne çekiyorsak en yakınlarımızdan çekiyoruz. İyi demişsin valla sustukça dozu arttırıyorlarYaa evet öyle. Ben safra kesemi aldirdigimda evde olan pijama takimimi goturdum rengi siyahti. Esimin halasi neden siyah getirdin diye laf soyledi. Bende git renklisini al gel giyeyim o zaman dedim. Aslinda akrabalar disinda bu tür seyleri takan yok..
34de bana demedi dönmez diyeBugun de bizim görüş günümüzdü32+4 du bugün. Boyu 47 cm kilosu 2300 küsür çıktı. Baya büyütmussun dedi doktorum ilk kez nst ye girdim sancı falan çıkmadı zaten rahim ağzı uzunluğu da hala eskisi gibi. Bebeğin pozisyonu ilginç dedi kafası sol üstte ayakları sag altta olacak şekilde çapraz duruyormus doğum pozisyonuna da döneceğini sanmıyorum ama 37de karar veririz dedi. Sezeryan olursa 5 yada 7 aralik gibi almayı düşünüyor. Bu arada calisamaz raporumu da aldım illa 32+0 olmasına gerek yok ben doktora söyledim 32 olarak yazdı direkt 4 günü hesaba katmadik. Rapor alacak arkadaşlar doktora söylerse öyle de yazabiliyor yani.
Bugun de bizim görüş günümüzdü32+4 du bugün. Boyu 47 cm kilosu 2300 küsür çıktı. Baya büyütmussun dedi doktorum ilk kez nst ye girdim sancı falan çıkmadı zaten rahim ağzı uzunluğu da hala eskisi gibi. Bebeğin pozisyonu ilginç dedi kafası sol üstte ayakları sag altta olacak şekilde çapraz duruyormus doğum pozisyonuna da döneceğini sanmıyorum ama 37de karar veririz dedi. Sezeryan olursa 5 yada 7 aralik gibi almayı düşünüyor. Bu arada calisamaz raporumu da aldım illa 32+0 olmasına gerek yok ben doktora söyledim 32 olarak yazdı direkt 4 günü hesaba katmadik. Rapor alacak arkadaşlar doktora söylerse öyle de yazabiliyor yani.
Yok yok yeterli yelek hırka da iş görür.1 gece kalınacak için ben sabahlik alma gereği duymadım,yelek ince hırka idare ederim dedim ama almalimiyim?
Benimki sezeryanci biraz sanırım şimdiden yolunu yapıyor34de bana demedi dönmez diye37 38e kadar yolu var dedi bakalım napacak bebeler.
Amin inşallah hepimizinki sağlıkla doğsunOyy maşallah ne güzel uzun boylu. Sağlıkla gelsin bebiş. Benim kuzenimin 39. Haftada döndü bebeği. Bence daha çok erken.
Benim minnoş 25. Haftadan beri ddğum pozisyonundasezeryan istiyorum ya ondan böyle gelmeye meraklı
Olsun ya döndü dönmedi stresindense sezaryenle günün belli olsunBenimki sezeryanci biraz sanırım şimdiden yolunu yapıyorson kararı 37de veririz dedi gerçi ama döneceği konusunda umutlu konuşmadı ben de anlamadım
EveetHerkes korse aldı mı? Owli mi alıyoz?
Ah evet ne alıcaz ,owliyi iyi diyorlar ama bnde bilemedim. Kullanan biri varsa bilgilendirse keşkeHerkes korse aldı mı? Owli mi alıyoz?
Senin göbek kaç cm hangi beden aldın?
Ama düşünsene oğlan tüm gün çalışıyor gelin evde
Sonra oğlan eve gelince bi de yemek yapıyor, mutfak temizliyor
o yönden iyi tabi, hem zamanının belli olması eşimin yanıma gelebilmesi açısından da iyi olacak ama ne bileyim sanki sezeyan kötü bir şeymiş gibi konuşuyor insanlar ve moral bozuyorlarOlsun ya döndü dönmedi stresindense sezaryenle günün belli olsun
Saçmalıyolar. Benim yedi sülalem sezaryenli ve hepsi prenses gibiydi. Bir şeycik olmazo yönden iyi tabi, hem zamanının belli olması eşimin yanıma gelebilmesi açısından da iyi olacak ama ne bileyim sanki sezeyan kötü bir şeymiş gibi konuşuyor insanlar ve moral bozuyorlar
Bebek sağlıklı olsun da normal sezeryan hiç bir önemi yok . Takılma canmo yönden iyi tabi, hem zamanının belli olması eşimin yanıma gelebilmesi açısından da iyi olacak ama ne bileyim sanki sezeyan kötü bir şeymiş gibi konuşuyor insanlar ve moral bozuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?