2021 Aralık Anneleri

Telefonu elimde tutuyorum kolum deyiyor allahım kımıl kımıl başka zaman o kadar yok ya sevgiden ya nefretten
Aynı benimki de hiç istemiyor üstüne bişey gelsin. Bir de bugün Çok sertti hareketleri korktum baya acıttı vururken, sen deneyimlisin canım sorun olmaz di mi? Karnım da baya gergin zaten vesvese ettim

Şu an 95-96 cm civarlarında en küçüğünü aldırdılar bana ama tereddütteyim olmazsa diye
Benim belim en ince yeri 70di hamile kalmadan önce. Tam göbek deliği civarı da 75 filandır. Şimdi tabi asırı büyüdü 100-105 arası cıkıyo. Ben de önce m l alıp sonra s m mi alacam iki kez mi korse almam gerekecek acaba korseyi de bana ölçebilir misin müsait olunca. Açılmış normal esnememiş hali kaç.

Aynı benimki de hiç istemiyor üstüne bişey gelsin. Bir de bugün Çok sertti hareketleri korktum baya acıttı vururken, sen deneyimlisin canım sorun olmaz di mi? Karnım da baya gergin zaten vesvese ettim
Yok canım hiç bişi olmaz hareketli olsun hareketsizlikten iyidir Bnm oğlan daha hareketliydi kız sakin yanş

Açmadım ki korkumdan doğum sonrası tekrar ölçüp ölçüler uymazsa değiştiririm dedim
Ama heralde doğumdan sonra da 90 cmyi aşmayız diye düşünüyorum ya bilmiyorum ki göbek neye benziyor doğurunca

Kabız olmam ben ya. Yerin onlardan artık
Bn kahvaltı yapamıyordum kayısı suyu petibör yerdim hayatımda hiç yemediğim kadar yemiştim hastanede bile ilk kahvaltıya açık çay petibör vermişlerdi
Kızlara fazla gazlı olmaz derler inşallah doğrudur genelde erkekler çok gazlı olurmuş

Bi iki tık inmiş hali olcak sonra zamanla inecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…