- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Şu an 95-96 cm civarlarında en küçüğünü aldırdılar bana ama tereddütteyim olmazsa diyeSenin göbek kaç cm hangi beden aldın?
İsmine bakmadım ama kendi doktorunuza danışmadan kullanmak doğru olur mu bilemedim. Allah korusun size yan etki yaparsa , bana yarayan size yaramazsa. Yine de vebali benim derseniz yazayım isminiHangi mide koruyucuyu verdi acaba?
Oluyor canım hem de uzun zamandır var, telefon titreşimi gibiyok hıçkırığı ayırt edebiliyorum. Hatta dışardan bile belli oluyor .
Ama bu hareket titreme çırpınma gibi.
Vesvese yapıyorum
Aynı benimki de hiç istemiyor üstüne bişey gelsin. Bir de bugün Çok sertti hareketleri korktum baya acıttı vururken, sen deneyimlisin canım sorun olmaz di mi? Karnım da baya gergin zaten vesvese ettimTelefonu elimde tutuyorum kolum deyiyor allahım kımıl kımıl başka zaman o kadar yok ya sevgiden ya nefretten
Benim belim en ince yeri 70di hamile kalmadan önce. Tam göbek deliği civarı da 75 filandır. Şimdi tabi asırı büyüdü 100-105 arası cıkıyo. Ben de önce m l alıp sonra s m mi alacam iki kez mi korse almam gerekecek acabaŞu an 95-96 cm civarlarında en küçüğünü aldırdılar bana ama tereddütteyim olmazsa diye
Doktora sormadan kullanmam ben :)İsmine bakmadım ama kendi doktorunuza danışmadan kullanmak doğru olur mu bilemedim. Allah korusun size yan etki yaparsa , bana yarayan size yaramazsa. Yine de vebali benim derseniz yazayım ismini
Karnımın içini titretiyor benimde, hıçkırıkmıymış oOluyor canım hem de uzun zamandır var, telefon titreşimi gibi
Yok canım hiç bişi olmaz hareketli olsun hareketsizlikten iyidirAynı benimki de hiç istemiyor üstüne bişey gelsin. Bir de bugün Çok sertti hareketleri korktum baya acıttı vururken, sen deneyimlisin canım sorun olmaz di mi? Karnım da baya gergin zaten vesvese ettim
Herkes korse aldı mı? Owli mi alıyoz?
Hayırrr
Tavuk haşlama et haşlama petibör kayısı hoşafıBi de biz doğurunca ne yicez ya? Bütün kış sebzeleri gaz yapıyo.
Sebze insanıyım beeeenTavuk haşlama et haşlama petibör kayısı hoşafı
Bn 40 günü bunlarla geçirmiştimAyy artık görmek dahi istemiyordum
Oh süper ben sorayım da :) rabelis canımDoktora sormadan kullanmam ben :)
Bnde ama yapacak bişi yok havuç patates soğan atarsın içineSebze insanıyım beeeen
Kabız olmam ben ya. Yerin onlardan artıkBnde ama yapacak bişi yok havuç patates soğan atarsın içinesebze niyetine tabi bi iki tane yenir o da kabızlık olmasın diye
Açmadım ki korkumdanBenim belim en ince yeri 70di hamile kalmadan önce. Tam göbek deliği civarı da 75 filandır. Şimdi tabi asırı büyüdü 100-105 arası cıkıyo. Ben de önce m l alıp sonra s m mi alacam iki kez mi korse almam gerekecek acabakorseyi de bana ölçebilir misin müsait olunca. Açılmış normal esnememiş hali kaç.
Bn kahvaltı yapamıyordum kayısı suyu petibör yerdim hayatımda hiç yemediğim kadar yemiştimKabız olmam ben ya. Yerin onlardan artık
Bi iki tık inmiş hali olcak sonra zamanla inecekAçmadım ki korkumdandoğum sonrası tekrar ölçüp ölçüler uymazsa değiştiririm dedim
Ama heralde doğumdan sonra da 90 cmyi aşmayız diye düşünüyorum ya bilmiyorum ki göbek neye benziyor doğurunca
Filmde diyo ya vurdu vurdu yere attı beni o hesapYok canım hiç bişi olmaz hareketli olsun hareketsizlikten iyidirBnm oğlan daha hareketliydi kız sakin yanş
Ben almadım almayacağımHerkes korse aldı mı? Owli mi alıyoz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?