Ben almadım almayacağımBenim göbek sorunum olmadı hiç doğumlardan sonra
Tamam seni mi kiricam bitek ameliyathane sonrasi icin kalin sal koyayimNormal bir hal değil başımız neden ağrıyo sezaryen olunca o zaman ne mana? Anestezi alıyoruz yarım da olsa. Bi de ameliyathaneler çok soğuk oluyor. O soğuk sonrası bile ısınmak isteyebiliriz. Ben bi ince bi kalın takım koydum. Bi polar bi penye sabahlık koydum bu yüzden.
Ooo bak bi yandas buldum kendime, yasasin saten sabahliklarBen de öyle yazlık baharlik gecelikler aldım bir tane de kalın sabahlık ne olur ne olmaz diye. Ilk dogumum da Aralık ayına denk gelmişti kalın aldım ve hiç rahat edemedim gerçekten hastaneler cok sicak oluyor.
Owli aldik, owli aldiriyoruz. Kullanimi cok pratik. Arkadasim hamilelikte 13-4 kg almisti hamilelik oncesi bedeninden siparis vermis. dogum sonrasi tam olmus, bence buyuk alma. Ben de s aldimHerkes korse aldı mı? Owli mi alıyoz?
Bi iki tık inmesi demek hiç inmemesi demekBi iki tık inmiş hali olcak sonra zamanla inecek
Bana doktor bi hap verdi yemekten yarım saat önce iç dedi ama ben çok olac kullanıyorum diye pek içmiyorum benim başından beri bulantım varDoktor hiç sordun mu? Seninle benzer şeyler yaşıyoruz sanki ağrı bulantı vs sorunca senden de aynı şeyleri duyuyorum genelde.
S mi alsam ben de ya ama şu an aşırı büyük karnım yaaTamam seni mi kiricam bitek ameliyathane sonrasi icin kalin sal koyayim
Ooo bak bi yandas buldum kendime, yasasin saten sabahliklar
Owli aldik, owli aldiriyoruz. Kullanimi cok pratik. Arkadasim hamilelikte 13-4 kg almisti hamilelik oncesi bedeninden siparis vermis. dogum sonrasi tam olmus, bence buyuk alma. Ben de s aldim
Normal doğum bebek açısından daha sağlıklı oluyor şartlar normalse ve anne daha çabuk toparlanıyor o yüzden mümkünse normal olsun tabi ama olmuyorsa da zorlamak faydadan cok zarar getirir. Benim ilk dogumum buna örnek olabilir. Saatlerce normal doğum sancısı çektim, aşağı inmedi bebek ona rağmen zorladı dr denen şahıs. Kalp atışları yavaşlayınca kaybederiz diye apar topar aldı. Mahvetti beni. Kafası su topladı çocuğun, ayılırken kafası diye sayiklayarak ayılmışım. Yazarken bile nefretim kabardı yineo yönden iyi tabi, hem zamanının belli olması eşimin yanıma gelebilmesi açısından da iyi olacak ama ne bileyim sanki sezeyan kötü bir şeymiş gibi konuşuyor insanlar ve moral bozuyorlar
Öyle mucizevi bişi bekleme şişkinlik olcak ödemin gitmesi 1 haftayı bulacakBi iki tık inmesi demek hiç inmemesi demek
İşte dr çok önemli bebeği bilerek riske atmak daNormal doğum bebek açısından daha sağlıklı oluyor şartlar normalse ve anne daha çabuk toparlanıyor o yüzden mümkünse normal olsun tabi ama olmuyorsa da zorlamak faydadan cok zarar getirir. Benim ilk dogumum buna örnek olabilir. Saatlerce normal doğum sancısı çektim, aşağı inmedi bebek ona rağmen zorladı dr denen şahıs. Kalp atışları yavaşlayınca kaybederiz diye apar topar aldı. Mahvetti beni. Kafası su topladı çocuğun, ayılırken kafası diye sayiklayarak ayılmışım. Yazarken bile nefretim kabardı yineHerneyse sana ne uygunsa o şekilde yap canım kimsenin sözüne bakma. Allah sağlıkla almayı nasip etsin bebişlerimizi kucaklarımıza
Sus sus deme öyleBn kahvaltı yapamıyordum kayısı suyu petibör yerdim hayatımda hiç yemediğim kadar yemiştimhastanede bile ilk kahvaltıya açık çay petibör vermişlerdi
Kızlara fazla gazlı olmaz derler inşallah doğrudur genelde erkekler çok gazlı olurmuş
Bence s al ya, gobeginin cogunlugu bebek kilo degil ki senin deS mi alsam ben de ya ama şu an aşırı büyük karnım yaa
Nasıl bisey foto varmi?Herkes korse aldı mı? Owli mi alıyoz?
Yaa bn oğlanda ne çektim varya bi korkutmuyum da popta zeytin yağı mı sürmedik en son hortumla yaptırdılar çocuk çatlıyorduSus sus deme öyle
Biliyodum böyle diyeceğini
Kız anam kapanmaz filan ziyan olurBence s al ya, gobeginin cogunlugu bebek kilo degil ki senin de
Nasıl bisey foto varmi?
Prilam mi? Ben başlarda kullandım ama simdi takviyeler çoğaldı diye içmek de istemiyorum. Gecen annem bisey atmış. Çiğ kahveyi bir tutam çiğneyip yutuyorsun. Biraz hafifledi ama hergun de yenmiyor ki ağzında çoğalıyor insanın. Bir de bugün bayagi arttı şiddeti. Ondan bi sebebi mi var acaba yeniden hortladı dedimBana doktor bi hap verdi yemekten yarım saat önce iç dedi ama ben çok olac kullanıyorum diye pek içmiyorum benim başından beri bulantım var
Aynen öyle canım. Bu travmadan sonra normal doguma cesaret edemedim zaten. Bir de spinal istiyorum ki doğduğu an göreyim. Bu da ilk doğumumdan kalma.İşte dr çok önemli bebeği bilerek riske atmak da
Bnm arkadaşım da dr yüzünden bebeğini doğumda kaybetmiş sakın diyo normal olsun diye diretmeyin ne derse onu uygulayın
Ay kıyamamYaa bn oğlanda ne çektim varya bi korkutmuyum da popta zeytin yağı mı sürmedik en son hortumla yaptırdılar çocuk çatlıyordu
Hala öyle gazı oldu mu kıvranır mahvolur dua edelim olmasın hiç bi bebek
Normal olması tabi ki daha iyi ama işte senin deneyimledigin şekilde olma ihtimali de var son dakika sezaryen olan da çok. En azından bu şekilde önceden planlanmis kafam rahat olacak. Bakalım hayırlısı neyse oyle olsun inşallahNormal doğum bebek açısından daha sağlıklı oluyor şartlar normalse ve anne daha çabuk toparlanıyor o yüzden mümkünse normal olsun tabi ama olmuyorsa da zorlamak faydadan cok zarar getirir. Benim ilk dogumum buna örnek olabilir. Saatlerce normal doğum sancısı çektim, aşağı inmedi bebek ona rağmen zorladı dr denen şahıs. Kalp atışları yavaşlayınca kaybederiz diye apar topar aldı. Mahvetti beni. Kafası su topladı çocuğun, ayılırken kafası diye sayiklayarak ayılmışım. Yazarken bile nefretim kabardı yineHerneyse sana ne uygunsa o şekilde yap canım kimsenin sözüne bakma. Allah sağlıkla almayı nasip etsin bebişlerimizi kucaklarımıza
Güzelmiş doğumdan kac gün sonra kullanılmaya başlanıyor?Owli Doğum Sonrası Korse Siyah - Fiyatı, Yorumları
Owli Doğum Sonrası Korse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?