Mervenin dediği gibi montesori olan aslında montesori değil bence deEki Görüntüle 2942148 Kızlar sizce montesorili yatak mı yoksa büyüyen beşik dedikleri mi? Çok kararsız kaldımmodeller bunlar bi baksanıza
Park yatağı ben sevemedim gülüm ya dandik gibi geliyor banaDirekt montessori denene mi yatırcan. Bu tip olanlar bana hiç montessori gelmiyo ya. Bazayla aynı yükseklikte. Montessoride çocuğun yürümeye basladıkdan sonra gidip yatağına yatabilmesi önemli. Bunda kocaman olana kadar sen yatırcan. Büyüyen beşik de yeterince derin gelmiyo hiç güvenilir değil. Ya ahşap beşik ya park yatak olmalı bence.
Montesoriden düşerse diye korktumBnce monteserri olan tabi tercih senin
Tamam normal besik varsa okey büyüyen hic alma montessori al ama bu montessori değil.Park yatağı ben sevemedim gülüm ya dandik gibi geliyor banabunu odasına koyucam 1Buçuk yaşa kadar felan yatak odamızda bizim yanımızda anne yanı beşikte yatacak . Montesoriyi ben şey için düşündüm böyle içinde sarılıp uyuruz oyun oynarız felan çok mu romantik düşündüm bilmem
Yüksek olanı altta tekrar yataK yapılabilir diye çok beğendim görsel olarak da yüksek hoşuma gitti ama tabi o zaman da montesori mantığı kalmıyorBnde aynı şekil yaptım
Yanıma küçük beşik
Bnm monteserri yere sıfır gibi emekleyerek bile çıkar sende öyle alçak olanlardan al
Mervenin dediği gibi montesori olan aslında montesori değil bence de
Felsefesine aykırı en azından
Neden montesori almalıyım pekiTamam normal besik varsa okey büyüyen hic alma montessori al ama bu montessori değil.
37+0 da izne ayriliyoruzMerhaba 37.haftanız bitip 38 mi başlıyor? Ben çalışabilir raporu aldım ama son tarih 37.haftanın başlangıcı. Kafam karıştı yani. Tam olarak hangi haftada izne ayrılıyoruz?
Bu biraz hangi felsefeyi kendine yakın bulduğunla ilgili aslındaNeden montesori almalıyım peki
Bnm yatak yok öyle olursa olmaz işteYüksek olanı altta tekrar yataK yapılabilir diye çok beğendim görsel olarak da yüksek hoşuma gitti ama tabi o zaman da montesori mantığı kalmıyor
Bn mantık filen değilBu biraz hangi felsefeyi kendine yakın bulduğunla ilgili aslında
Kendi kendime yetebilmesi fikri benim kafama yatıyor
O yüzden montersori yatakları daha mantıklı buluyorum
Bence test ver doktoruna bildir canım kan açısından ilaca devam ettirir belkiİyi akşamlar kızlar. Ben 5 gündür griptim. Dünden beri koku almam azaldı. Tamamen almıyorum diyemem ama almak için burnumun dibine yanaştırmam gerekli. Bu bir covid belirtisi biliyorum ama onun dışında başka hiçbirşey yok. Halsizlik vücut ağrısı hiçbirşey yok. Kimseylede görüşmüyorum çektim kendimi eve. Test versem pozitif çıksam ne yapacaklar? Birde covit kan pıhtılaşması yaparsa coraspirini da yeni bıraktım aklımda deli sorular.covit geçirenler koku sizde %100 mü gitmişti.
E aynı şey işteBn mantık filen değiloynarken uyur kalkarsa korkmadan kalkar diye
Şart değil ama bu arada kalmış saçma bir şey bence. Ya beşik 60×120 ölçülerindeyse yatırabildiğin kadar ona yatırcan. 3 4 yaş sonra bazaya geçcen. O zamn kendi de çıkar yatar çünkü. Bunu montessori diye alcan yatamayacak kendi hic bi önemi kalmayacak. Olay kendi yatabilmesi.Neden montesori almalıyım peki
Merhaba, 37. Hafta bittiginde yani 37+0 olunca izne ayriliyoruzMerhaba 37.haftanız bitip 38 mi başlıyor? Ben çalışabilir raporu aldım ama son tarih 37.haftanın başlangıcı. Kafam karıştı yani. Tam olarak hangi haftada izne ayrılıyoruz?
Merhaba canım ,geçmiş olsun koku yavaş yavas gitti tatta yine aynı şekilde birden kesildi ..ama tamamen gitti burnumun ucuna da yanastirsam anlamıyordum ilk 1.5 ay koku ve tat alamadım ama ilk olduğun zaman ilk 15 gün tamamen yok haberin olsun. Çalışıyor isen rapor al derim yani covid testini yaptır pozitif ise doğrudan rapor işliyor ve paran yatıyor hesaba . Boşuna böyle geçirmeİyi akşamlar kızlar. Ben 5 gündür griptim. Dünden beri koku almam azaldı. Tamamen almıyorum diyemem ama almak için burnumun dibine yanaştırmam gerekli. Bu bir covid belirtisi biliyorum ama onun dışında başka hiçbirşey yok. Halsizlik vücut ağrısı hiçbirşey yok. Kimseylede görüşmüyorum çektim kendimi eve. Test versem pozitif çıksam ne yapacaklar? Birde covit kan pıhtılaşması yaparsa coraspirini da yeni bıraktım aklımda deli sorular.covit geçirenler koku sizde %100 mü gitmişti.
Bence yatak, büyüyen beşik alan arkadaşlarım hiç kullanmadilar neredeyse memnun değillerdiEki Görüntüle 2942148 Kızlar sizce montesorili yatak mı yoksa büyüyen beşik dedikleri mi? Çok kararsız kaldımmodeller bunlar bi baksanıza
Bende 27. haftamda geçirmiştim covid canım Allaha şükür atlattık ama benim bel kasık sırt ağrım çok fena olmuştu 1 hafta kendime gelememiştim. Tat ve koku bende hiç gitmedi herkeste farklı oluyor koku iyileşmeye yakın gitti ama az da olsa alabildim. Hiç ilaç kullanmadim sadece günde 3 parola izin verdi doktorum bol c vitamini ve dinlenmeyle geçti çok şükürİyi akşamlar kızlar. Ben 5 gündür griptim. Dünden beri koku almam azaldı. Tamamen almıyorum diyemem ama almak için burnumun dibine yanaştırmam gerekli. Bu bir covid belirtisi biliyorum ama onun dışında başka hiçbirşey yok. Halsizlik vücut ağrısı hiçbirşey yok. Kimseylede görüşmüyorum çektim kendimi eve. Test versem pozitif çıksam ne yapacaklar? Birde covit kan pıhtılaşması yaparsa coraspirini da yeni bıraktım aklımda deli sorular.covit geçirenler koku sizde %100 mü gitmişti.
Ayakta sallarsan yine koymak gerekE aynı şey işte
Diğer türlü yatağına yatıp kalkması için sana bağımlı olan bir çocuk oluyor
Benim tamamen gitmisti inanin bi sise kolonyayi bitirdim burnumun icine doktum biliyorsunuz yakar ya kesinlikle hissetmiyordum insallah degilsinizdirİyi akşamlar kızlar. Ben 5 gündür griptim. Dünden beri koku almam azaldı. Tamamen almıyorum diyemem ama almak için burnumun dibine yanaştırmam gerekli. Bu bir covid belirtisi biliyorum ama onun dışında başka hiçbirşey yok. Halsizlik vücut ağrısı hiçbirşey yok. Kimseylede görüşmüyorum çektim kendimi eve. Test versem pozitif çıksam ne yapacaklar? Birde covit kan pıhtılaşması yaparsa coraspirini da yeni bıraktım aklımda deli sorular.covit geçirenler koku sizde %100 mü gitmişti.
Merhabalar. Mustafa beyin muayene ücreti 400₺ miTeşekkür ederim bu ismi geçen beyfendi de inanılmaz pahalı 400tl ücret talep ediyor, doğum ücreti de 12bin TL istedi arkadaşımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?