2021 Aralık Anneleri

Park yatağı ben sevemedim gülüm ya dandik gibi geliyor bana bunu odasına koyucam 1Buçuk yaşa kadar felan yatak odamızda bizim yanımızda anne yanı beşikte yatacak . Montesoriyi ben şey için düşündüm böyle içinde sarılıp uyuruz oyun oynarız felan çok mu romantik düşündüm bilmem

Tamam normal besik varsa okey büyüyen hic alma montessori al ama bu montessori değil.

Bnde aynı şekil yaptım
Yanıma küçük beşik
Bnm monteserri yere sıfır gibi emekleyerek bile çıkar sende öyle alçak olanlardan al
Yüksek olanı altta tekrar yataK yapılabilir diye çok beğendim görsel olarak da yüksek hoşuma gitti ama tabi o zaman da montesori mantığı kalmıyor

Bu biraz hangi felsefeyi kendine yakın bulduğunla ilgili aslında
Kendi kendime yetebilmesi fikri benim kafama yatıyor
O yüzden montersori yatakları daha mantıklı buluyorum
Bn mantık filen değil oynarken uyur kalkarsa korkmadan kalkar diye

Bence test ver doktoruna bildir canım kan açısından ilaca devam ettirir belki

Neden montesori almalıyım peki
Şart değil ama bu arada kalmış saçma bir şey bence. Ya beşik 60×120 ölçülerindeyse yatırabildiğin kadar ona yatırcan. 3 4 yaş sonra bazaya geçcen. O zamn kendi de çıkar yatar çünkü. Bunu montessori diye alcan yatamayacak kendi hic bi önemi kalmayacak. Olay kendi yatabilmesi.

Ben mesela montessoride şu modeli beğeniyorum.

Ilk zamanlar korkulukları koruyuculaela kullanırsın sonra büyüyünce de gayet normal bi yatak olur. Catılı sevmiyorum.

Merhaba canım ,geçmiş olsun koku yavaş yavas gitti tatta yine aynı şekilde birden kesildi ..ama tamamen gitti burnumun ucuna da yanastirsam anlamıyordum ilk 1.5 ay koku ve tat alamadım ama ilk olduğun zaman ilk 15 gün tamamen yok haberin olsun. Çalışıyor isen rapor al derim yani covid testini yaptır pozitif ise doğrudan rapor işliyor ve paran yatıyor hesaba . Boşuna böyle geçirme

Bende 27. haftamda geçirmiştim covid canım Allaha şükür atlattık ama benim bel kasık sırt ağrım çok fena olmuştu 1 hafta kendime gelememiştim. Tat ve koku bende hiç gitmedi herkeste farklı oluyor koku iyileşmeye yakın gitti ama az da olsa alabildim. Hiç ilaç kullanmadim sadece günde 3 parola izin verdi doktorum bol c vitamini ve dinlenmeyle geçti çok şükür

Benim tamamen gitmisti inanin bi sise kolonyayi bitirdim burnumun icine doktum biliyorsunuz yakar ya kesinlikle hissetmiyordum insallah degilsinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…