Sallamauız ya inşallahAyakta sallarsan yine koymak gerek
Uyumazsa mecburSallamauız ya inşallah
Kapıdan çıkamadığı sürece bence bunda bi sorun yokUyumazsa mecbur
Bn bazen öğlen yanına uzanıyordum bn uyuyordum çocuktan önce
Kapıdan çıkamadığı sürece bence bunda bi sorun yok
Doğunca kapıdan kendi kendine çıkamaz herhalde ben uyurkendoğunca aynı düşüncen mi
Doğunca kapıdan kendi kendine çıkamaz herhalde ben uyurken
Napıcak kız yeni doğmuş bebek kendşne ben uyurken?kendine zarar filan verebilir uyurken camları kapatmayı unutma sakın
Kız yenş doğmuşken değil ayaklanınca yazmadım mıNapıcak kız yeni doğmuş bebek kendşne ben uyurken?
Ha ayaklanınca kapısına çit koyacağımKız yenş doğmuşken değil ayaklanınca yazmadım mı
Kac gun surdu tat almamaEvet koku tat sıfırdı
4 5 gün civarı sürdü 24 hafraliktim o zamanKac gun surdu tat almama
Kilosuna bakmadık ptesi muayene olacagm canmBelki uyur yaaaa benim kızım hiç uyanmiyord bir ayda 4 kere doktora koştuk bu çocuk uyanmiyor diyedoktor dedi yeter artik gelmeyin bu çocuk doğuştan uyku eğitimli doğmuş uykuda emer geri uyurdu hala bile gece su icmeye felan kalkmaz çok nadir wc için kalkar Allahım kardeşi de inşallah ablasına benzer yoksa hapı Çifter Çifter yuttuk
Geçmiş olsun canım stres yapma doktorun dediklerine dikkat et inşallah kalabildigi kadar içerde kalır ama erken dogsa da gelişim açısından sıkıntı olmaz suan kaç Kilo bebis
Anladim cnm rabbim korusun herkesi. Covidli dogum her hastane kabul etmiyr devlet pandemi hast ve bazi ozeller sadece oyuzden ins hiçbirimiz yasamayzzz az kaldi4 5 gün civarı sürdü 24 hafraliktim o zaman
İnşallah valla Aşı da olmadım Allah yardımcımız olsun.Ama doktorum vücudun antikor oluşturdu en az 3 ay korur dedi bakalımAnladim cnm rabbim korusun herkesi. Covidli dogum her hastane kabul etmiyr devlet pandemi hast ve bazi ozeller sadece oyuzden ins hiçbirimiz yasamayzzz az kaldi
Insallah canim aynen. Benim dr da asi ol dedi ama beklesemmi dogumu artik hic bilmiyrmİnşallah valla Aşı da olmadım Allah yardımcımız olsun.Ama doktorum vücudun antikor oluşturdu en az 3 ay korur dedi bakalım
Benim doktorum aşının ilerde bebek üzerinde etkisi bilinmiyor dedi onaylamadı bende olmak istemedim doğumu beklemek en mantıklısı gibi ama gecirnediyseniz doktor ol diyorsa olunInsallah canim aynen. Benim dr da asi ol dedi ama beklesemmi dogumu artik hic bilmiyrm
Direk yerde olanı da ben sevemedim sanırım görselliğine baya önem veriyorumBnm yatak yok öyle olursa olmaz işte
Korkuluğun bir kısmı olmadığı için acaba diyorum küçükken düşer miŞart değil ama bu arada kalmış saçma bir şey bence. Ya beşik 60×120 ölçülerindeyse yatırabildiğin kadar ona yatırcan. 3 4 yaş sonra bazaya geçcen. O zamn kendi de çıkar yatar çünkü. Bunu montessori diye alcan yatamayacak kendi hic bi önemi kalmayacak. Olay kendi yatabilmesi.
Ben mesela montessoride şu modeli beğeniyorum.
Eki Görüntüle 2942156
Ilk zamanlar korkulukları koruyuculaela kullanırsın sonra büyüyünce de gayet normal bi yatak olur. Catılı sevmiyorum.
Evet öyleydi siz nerede yaşıyorsunuz?Merhabalar. Mustafa beyin muayene ücreti 400₺ mi
Ahşap aldım canım ben. Sonra da o fotoyu attığım montessorilerden alacam inşallah.Korkuluğun bir kısmı olmadığı için acaba diyorum küçükken düşer misen park beşik mi aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?