- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 103
Günaydın o zaman bildirim geldi miKimse bisey mi yazmadi bana mi bildirim gelmiyor diye yaziyorum bu mesaji suan geceden beri bakiyorum bisey yok
Evet geldiiiiGünaydın o zaman bildirim geldi mi
Çalışanlar için evde çocuğu olanlar için dün de haftasonu tatiline eklenince bi fırsat değerlendiriyo heralde yoğunluk varEvet geldiiiiama hala yeni biseyler yazan yok bunu hafta sonu annisler dinleniyor bebisler cok iyi diye yorumlayalim
Kocalar da evdeEvet geldiiiiama hala yeni biseyler yazan yok bunu hafta sonu annisler dinleniyor bebisler cok iyi diye yorumlayalim
Bizde de 1 gece cnm. Yeterli bence ya insan evinde daha rahat ediyor. Yada ben öyle düşünüyorumB BitterCikilata bizim hastane sezaryen kalış gününü 1 güne düşürmüş duydun mu beybiben de seviniyorum yazdan bu yana doğuma zam gelmedi diye meğer kalıştan düşmüşler
Walla 3 hafta oldu sanrm hastanedeym pek rahatBizde de 1 gece cnm. Yeterli bence ya insan evinde daha rahat ediyor. Yada ben öyle düşünüyorum
Yaaaa ama daha 1 ay olmadı konuştuğum da 2 gece dedilerB BitterCikilata bizim hastane sezaryen kalış gününü 1 güne düşürmüş duydun mu beybiben de seviniyorum yazdan bu yana doğuma zam gelmedi diye meğer kalıştan düşmüşler
Kaç kere yapıldığını bilmiyorum ama bende ilk 29. Haftada yatmıştım hastaneye o zaman yapılmıştı 2 kere. Şimdi 32deyim bir daha yattım hatırlatma dozu yaptılar 1 kere daha. Bir daha yaparlar mı bilmiyorum ama hatırlatma için yapıyorlarmışArkadaşlar ben 31. Haftamda hastaneye yatağımda 24 saat arayla ciğer geliştirici yapıldı . Sanrım 4 doz oluyo 2 2 şeklinde. Dün geceden beri çok kasılmam var sancım çıktığı için bugün bi ciğer geliştirici daha yapıldı . Kaç defa yapılıyor normalde bilginiz var mı
Hıh aynen benm de öyle sanrm bu son doz anladığım kadarıyla . Size de geçmiş olsunKaç kere yapıldığını bilmiyorum ama bende ilk 29. Haftada yatmıştım hastaneye o zaman yapılmıştı 2 kere. Şimdi 32deyim bir daha yattım hatırlatma dozu yaptılar 1 kere daha. Bir daha yaparlar mı bilmiyorum ama hatırlatma için yapıyorlarmış
Ay son olsun inşallah. Bebişler sağ salim aylarını haftalarını doldursunlar. Sağlıkla, küvöze girmeden hop kucağımıza gelsinlerHıh aynen benm de öyle sanrm bu son doz anladığım kadarıyla . Size de geçmiş olsun
Ben de bir halsizlik var ki sormayınEvet geldiiiiama hala yeni biseyler yazan yok bunu hafta sonu annisler dinleniyor bebisler cok iyi diye yorumlayalim
İnşallah,az önce kasım annelerinde okudum 2300 kg 47 cm maşallah küvze fln girmemiş. İnşallah bizde sağsalim alırız kucağımızaAy son olsun inşallah. Bebişler sağ salim aylarını haftalarını doldursunlar. Sağlıkla, küvöze girmeden hop kucağımıza gelsinler
Bizde de iki geceydi pandemide bire dusurmusler iyi olmus bencede zaten gerek görürse doktor taburcu etmezB BitterCikilata bizim hastane sezaryen kalış gününü 1 güne düşürmüş duydun mu beybiben de seviniyorum yazdan bu yana doğuma zam gelmedi diye meğer kalıştan düşmüşler
Uygulamadan değilde googdan gir canımDosyaya niye yuklenmiyor benim süslü cicisler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?