2021 Aralık Anneleri

Kimse bisey mi yazmadi bana mi bildirim gelmiyor diye yaziyorum bu mesaji suan geceden beri bakiyorum bisey yok

B BitterCikilata bizim hastane sezaryen kalış gününü 1 güne düşürmüş duydun mu beybi ben de seviniyorum yazdan bu yana doğuma zam gelmedi diye meğer kalıştan düşmüşler
Yaaaa ama daha 1 ay olmadı konuştuğum da 2 gece dediler
Pis paragözler sana kim dedi

Kaç kere yapıldığını bilmiyorum ama bende ilk 29. Haftada yatmıştım hastaneye o zaman yapılmıştı 2 kere. Şimdi 32deyim bir daha yattım hatırlatma dozu yaptılar 1 kere daha. Bir daha yaparlar mı bilmiyorum ama hatırlatma için yapıyorlarmış

Hıh aynen benm de öyle sanrm bu son doz anladığım kadarıyla . Size de geçmiş olsun

Merhaba kizlar, 2gundur surekli ruyamda dogum yptigimi goruyorum.ne yalan söyleyim 35'te artik ypmak istiyorum cunku kusmaktan mide asidi tukuruk salgisindan helak oldum.hatta grubun ilk dogim haberi benden glsin diyr umut ediyorum tabi kuveze gerek kalmasin ınş.....hast. ciktigimizda acaba bu suslu takimimi giydirsem acaba

Hıh aynen benm de öyle sanrm bu son doz anladığım kadarıyla . Size de geçmiş olsun
Ay son olsun inşallah. Bebişler sağ salim aylarını haftalarını doldursunlar. Sağlıkla, küvöze girmeden hop kucağımıza gelsinler

Evet geldiiii ama hala yeni biseyler yazan yok bunu hafta sonu annisler dinleniyor bebisler cok iyi diye yorumlayalim
Ben de bir halsizlik var ki sormayın gözümü açamıyorum eve yemek yok kızım aciktı kendimi kaldırıp mutfağa gecemedim şu saat oldu
Bu hamilelik çok yordu beni valla allahın izniyle bi dogursaydik

Ay son olsun inşallah. Bebişler sağ salim aylarını haftalarını doldursunlar. Sağlıkla, küvöze girmeden hop kucağımıza gelsinler
İnşallah,az önce kasım annelerinde okudum 2300 kg 47 cm maşallah küvze fln girmemiş. İnşallah bizde sağsalim alırız kucağımıza

B BitterCikilata bizim hastane sezaryen kalış gününü 1 güne düşürmüş duydun mu beybi ben de seviniyorum yazdan bu yana doğuma zam gelmedi diye meğer kalıştan düşmüşler
Bizde de iki geceydi pandemide bire dusurmusler iyi olmus bencede zaten gerek görürse doktor taburcu etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…