Onuda denedim olmadi neyse insaAllah ustundeyken ceker atarimUygulamadan değilde googdan gir canım
Köfte patates mercimek çorba pirinç Pilavı salata ayranAllahını seven üzerime akşem yemeği menüsü atsın. Sevindirin şu garip hamile kardeşinizi
DinlenmekmiEvet geldiiiiama hala yeni biseyler yazan yok bunu hafta sonu annisler dinleniyor bebisler cok iyi diye yorumlayalim
Hayatımın en zor sorusuAllahını seven üzerime akşem yemeği menüsü atsın. Sevindirin şu garip hamile kardeşinizi
Allahını seven üzerime akşem yemeği menüsü atsın. Sevindirin şu garip hamile kardeşinizi
Amin amiiin inşallah. Kaç haftalık doğmuş bebiş ?İnşallah,az önce kasım annelerinde okudum 2300 kg 47 cm maşallah küvze fln girmemiş. İnşallah bizde sağsalim alırız kucağımıza
Ben bunu 3 günde hazırlarım veya 2Köfte patates mercimek çorba pirinç Pilavı salata ayranbizdeki menü bu yaparsam
Burada da paylaşayım.Eki Görüntüle 2942594
Paketlere notlar ekliyorum. Eşime anlattım ama ben karıştırırım o anda dedi. Annem ya da kayın validem yetişirse inşallah onlara zaten çantamı açar gösteririm.
Ben yapamıyorum canısı hep basit basit şeyler rahatlaBen bunu 3 günde hazırlarım veya 2
Siz nasıl karnınızı taşıyıp da bu kadar yemek yapabiliyorsunuz ya
Benim de öyle vallaBen yapamıyorum canısı hep basit basit şeyler rahatla
Bende balkabağı çorbası ve brokoli var yanına da bir bulgur pilavı patlatmayı düşünüyorum yoğurtla yenir adam olana çok bileAllahını seven üzerime akşem yemeği menüsü atsın. Sevindirin şu garip hamile kardeşinizi
Aynen yaa bende yapamıyorum valla bide diyet yapmam gerekiyor ama diyet menüsüne uyamıyorum malesef. Hem yatıp hem o kadar cesit nasıl hazırlayımBen bunu 3 günde hazırlarım veya 2
36+0 mış. Ama kilo boy 34 haftaya uyumluAmin amiiin inşallah. Kaç haftalık doğmuş bebiş ?
Ben bunu 3 günde hazırlarım veya 2
Evdeki çocuk bu 4 çeşidi yiyor mu gerçektenevde bir çocuk daha olunca mecbur yapılıyor canım
Senin menü çok sağlıklıBende balkabağı çorbası ve brokoli var yanına da bir bulgur pilavı patlatmayı düşünüyorum yoğurtla yenir adam olana çok bile
Maşallah becerikli hatunKöfte patates mercimek çorba pirinç Pilavı salata ayranbizdeki menü bu yaparsam
Ben genelde tek çeşit yaparım ve tek çeşit yeriz yanına salata yada cacıkEvdeki çocuk bu 4 çeşidi yiyor mu gerçekten
Yetişkin menüsü bu resöen
Sus sus beceriksizliğimiz ortaya çıkacakBen bunu 3 günde hazırlarım veya 2
Kimsenin canınbile çekmez yaBende balkabağı çorbası ve brokoli var yanına da bir bulgur pilavı patlatmayı düşünüyorum yoğurtla yenir adam olana çok bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?