2021 Aralık Anneleri

Kimsenin canınbile çekmez ya
Balkabağı çorbasını hep yapmak istiyorum bi nasip olmadı sen nasıl yapıyorsun
Bebişlere de ek gıdada yedirilir
Aşkolsun hahahah Allah vergisi sağlıklı yemek seviyorum
Balkabağı çorbasını yap mutlaka ben bayılırım
Mercimek çorbası yapar gibi aslında sarımsak soğan havuç balkabağı azıcık kırmızı mercimek kaynatıyorum blenderla bızzt
Tuz zerdeçal karabiber pulbiber keyfine göre
Altını kapatınca üzerine de 1 bardak süt istersen biraz krema
Bir yemek tarifimiz eksikti

Saolasın bu tarifi ilk kez gördüm bunu denicem normalde tariflerde mercimekli hiç görmedim o yüzden cesaret edemiyordum
lifli ya sağlıklı bi de oğlana bile içiririm
Dur daha kurabiye tarifi vercen doğuma girerken

Ya karnımda ağrı veya sancı diyemem de sanki kaslarım çekiliyor gibi
Genişleme acısı mı acaba

Dayımın gelini 34. Haftasında. Kasım 20 gibi alacaklarmış sezaryen. Anneme de 36dayım dedim oo biz niye sana kasım sonu diyoz o zaman diyo Dedim sen dur. Ben bu muayeneye de gideyim geleyim. Belki bi şeyler belli olur.

Dayımın gelini 34. Haftasında. Kasım 20 gibi alacaklarmış sezaryen. Anneme de 36dayım dedim oo biz niye sana kasım sonu diyoz o zaman diyo Dedim sen dur. Ben bu muayeneye de gideyim geleyim. Belki bi şeyler belli olur.
37 hafta yapıyor işte
Ben size diyorum kasım 15ten sonra bana bile her şey serbest

Yaaa niye bu dr lar hepsi farklı konuluyor o zmn senin önümüzdeki hafta doğurman lazımm

Az yürüyüm dedim 500 metre ötedeki marketten zor ekmek aldım geldim yürüyemedim ya. Karnım patlayacak oldu.
Bana iyi ya ama hızlı yürümicem aheste aheste kaplumbağa misali geçen eşimle yürüdüm pert
Beni yolda idrar sıkıştırıyor

Karnım büyüyor galiba ağrılar giriyor karnıma

Ölmeyin de doğuralım sırayla işte
Siz başlayın 10 gün sonra ben de gelirim
Kasım sonuna denk geliyor
Hiç sembolik değil ama zorlanıyorum
Yaw bu sabah sanki karnım küçülmüştü acaba kanala mı girdi ne etti

Yaw bu sabah sanki karnım küçülmüştü acaba kanala mı girdi ne etti
Bilmiyorum ki
Nefes alman filan kolaylaştıysa inmiş olabilir
Öyle yazıyordu sanki benim uygulamada
Bi rahatlama geldiyse üst gövdene alta inmiş diye
Ama alta baskı başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…