- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Aşkolsun hahahah Allah vergisi sağlıklı yemek seviyorumKimsenin canınbile çekmez ya
Balkabağı çorbasını hep yapmak istiyorum bi nasip olmadı sen nasıl yapıyorsun
Bebişlere de ek gıdada yedirilir
Yok normalde yaparım allah var hakkımı yedirmemSus sus beceriksizliğimiz ortaya çıkacak
Aşkolsun hahahah Allah vergisi sağlıklı yemek seviyorum
Balkabağı çorbasını yap mutlaka ben bayılırım
Mercimek çorbası yapar gibi aslında sarımsak soğan havuç balkabağı azıcık kırmızı mercimek kaynatıyorum blenderla bızzt
Tuz zerdeçal karabiber pulbiber keyfine göre
Altını kapatınca üzerine de 1 bardak süt istersen biraz krema
Bir yemek tarifimiz eksikti
37 hafta yapıyor işteDayımın gelini 34. Haftasında. Kasım 20 gibi alacaklarmış sezaryen. Anneme de 36dayım dedim oo biz niye sana kasım sonu diyoz o zaman diyoDedim sen dur. Ben bu muayeneye de gideyim geleyim. Belki bi şeyler belli olur.
Gel anam biz el ele verip doğuralım bırak geri kalan hep çok bayıldıkları 42. Haftayı görsünler.37 hafta yapıyor işte
Ben size diyorum kasım 15ten sonra bana bile her şey serbest
Ben taşıyamıyorum zatenGel anam biz el ele verip doğuralım bırak geri kalan hep çok bayıldıkları 42. Haftayı görsünler.
Ben taşıuamıyorum asıl la.Ben taşıyamıyorum zaten
Kasım 15i görsem alın bile diyebilirim
Kendime güvenmiyorum
Yaaa niye bu dr lar hepsi farklı konuluyor o zmn senin önümüzdeki hafta doğurman lazımmDayımın gelini 34. Haftasında. Kasım 20 gibi alacaklarmış sezaryen. Anneme de 36dayım dedim oo biz niye sana kasım sonu diyoz o zaman diyoDedim sen dur. Ben bu muayeneye de gideyim geleyim. Belki bi şeyler belli olur.
Sen mi biz ölek o zmnBen taşıyamıyorum zaten
Kasım 15i görsem alın bile diyebilirim
Kendime güvenmiyorum
Zaaağğğten evrene gönderdiğim enerjim bu yönde. 37 38 yeter.Yaaa niye bu dr lar hepsi farklı konuluyor o zmn senin önümüzdeki hafta doğurman lazımm
Bnde yatmıcam oturmucam sırtım pert ayakta bişi yok ayakta da gün boyu duramıyom kiBen taşıuamıyorum asıl la.Yeminle felçli babamdan kötü oturup kalkıyorum.
Az yürüyüm dedim 500 metre ötedeki marketten zor ekmek aldım geldim yürüyemedim ya. Karnım patlayacak oldu.Bnde yatmıcam oturmucam sırtım pert ayakta bişi yok ayakta da gün boyu duramıyom ki
Bana iyi ya ama hızlı yürümicem aheste aheste kaplumbağa misaliAz yürüyüm dedim 500 metre ötedeki marketten zor ekmek aldım geldim yürüyemedim ya. Karnım patlayacak oldu.
O bende de var ama kafa aşağıda olsa daha çok olurmuş anlayabiliyorum yani.Bana iyi ya ama hızlı yürümicem aheste aheste kaplumbağa misaligeçen eşimle yürüdüm pert
Beni yolda idrar sıkıştırıyor
Karnım büyüyor galiba ağrılar giriyor karnımaBen taşıuamıyorum asıl la.Yeminle felçli babamdan kötü oturup kalkıyorum.
Ölmeyin de doğuralım sırayla işteSen mi biz ölek o zmn
Yaw bu sabah sanki karnım küçülmüştü acaba kanala mı girdi ne ettiKarnım büyüyor galiba ağrılar giriyor karnıma
Ölmeyin de doğuralım sırayla işte
Siz başlayın 10 gün sonra ben de gelirim
Kasım sonuna denk geliyor
Hiç sembolik değil ama zorlanıyorum
Bilmiyorum kiYaw bu sabah sanki karnım küçülmüştü acaba kanala mı girdi ne etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?