- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Evet evet göğsüne baskı yok nefesim de rahat diyip yarın yukarı çıkmasınBilmiyorum ki
Nefes alman filan kolaylaştıysa inmiş olabilir
Öyle yazıyordu sanki benim uygulamada
Bi rahatlama geldiyse üst gövdene alta inmiş diye
Ama alta baskı başlayacak
Tamam inmiş seninki işteEvet evet göğsüne baskı yok nefesim de rahat diyip yarın yukarı çıkmasınaltta ki baskı fena sürekli çişim var batma var var da var
Sezeryan olcam ya bakmgör bu kız kendi gelecek bn kasımın 20 sinden sonra gelsin istiyorum yeri rahat durabildiği kadar dursunTamam inmiş seninki işte
Benimki de büyğyor3galiba
Karnımdaki hissi açıklayamıyorum başka türlü
Bana da doğuran arkadaşlar ne kadar kalsan o kadar iyi eve toparlanmış dönüyorsun dediler. Hastanede ağrı kesici vs vuruyorlar hemen. Bir de annem yaşlı eşim ve ben de ilk bebek tecrübesiziz, kalırsam daha iyi olur diyordum. Ama şimdi extra ücret veremem inş kolay olur da gerek kalmaz.Bizde de 1 gece cnm. Yeterli bence ya insan evinde daha rahat ediyor. Yada ben öyle düşünüyorum
Eşim duymuş o gün doğumu konuştuğumuzda, adama inanmadım aradık hastaneyi 1 gece dedilerYaaaa ama daha 1 ay olmadı konuştuğum da 2 gece dediler
Pis paragözler sana kim dedi
Normalde dursun istiyorum ama dayanamadığım zamanlar acaba doğursam mı oluyorumSezeryan olcam ya bakmgör bu kız kendi gelecek bn kasımın 20 sinden sonra gelsin istiyorum yeri rahat durabildiği kadar dursun
İnş cnm. Evet bir bakan lazım o kesin. Benim annem bakacak. Hastane ortamını çok sevmiyorum. Hişyen açısından ev iyi oluyor. Bide ben ve bebek banyosu için kış günü ev ortamı daha iyi oluyor. O yüzden bana ev rahat geliyorBana da doğuran arkadaşlar ne kadar kalsan o kadar iyi eve toparlanmış dönüyorsun dediler. Hastanede ağrı kesici vs vuruyorlar hemen. Bir de annem yaşlı eşim ve ben de ilk bebek tecrübesiziz, kalırsam daha iyi olur diyordum. Ama şimdi extra ücret veremem inş kolay olur da gerek kalmaz.
Kesinlikle evde bakanım olsa bence de evden iyisi yok, benim şartlardan dolayı hastanede uzun kalmak istedim. Hayırlısı olsun inş gerek kalmaz ayaklanırımİnş cnm. Evet bir bakan lazım o kesin. Benim annem bakacak. Hastane ortamını çok sevmiyorum. Hişyen açısından ev iyi oluyor. Bide ben ve bebek banyosu için kış günü ev ortamı daha iyi oluyor. O yüzden bana ev rahat geliyor
Gercekten rahat mi hizmet guzelse iyi cok sukur yaaWalla 3 hafta oldu sanrm hastanedeym pek rahat
Yaaaa 36 olmusssun resmen ne kaldi surdaaDayımın gelini 34. Haftasında. Kasım 20 gibi alacaklarmış sezaryen. Anneme de 36dayım dedim oo biz niye sana kasım sonu diyoz o zaman diyoDedim sen dur. Ben bu muayeneye de gideyim geleyim. Belki bi şeyler belli olur.
Bakalım kim 10 aylik doguracak gruptaGel anam biz el ele verip doğuralım bırak geri kalan hep çok bayıldıkları 42. Haftayı görsünler.
Çok duygusalım.Yaaaa 36 olmusssun resmen ne kaldi surdaa
Gerçekten rahat , birde evde çok strese giriyordum o yüzden rahat aslında burda kızlar sürekli gelip gidiyorlar dr um da aynı şekilde gece gündüz buralarda şuan yok başka dr ilgileniyor oda sağolsun baya ilgili strese girmiyorum sanırım doğurup çıkacağımGercekten rahat mi hizmet guzelse iyi cok sukur yaa
Tamamen bebeğin solunumuna bağlı . Hızlı yahut yavaş değilse hemen veriyorlarmışÇok önlem amaçlıbi sorum var
Mesela 33. Haftada doğursak ve kilosu 2500e yakınsa yine de kuvözde filan kalması gerekşyor mu acaba
Tamamen kurgu olarak soruyorum
Cok sukur canim ne guzel ilgililer icin rahat olsun saglikla kucaklamaya az kaldi insallahGerçekten rahat , birde evde çok strese giriyordum o yüzden rahat aslında burda kızlar sürekli gelip gidiyorlar dr um da aynı şekilde gece gündüz buralarda şuan yok başka dr ilgileniyor oda sağolsun baya ilgili strese girmiyorum sanırım doğurup çıkacağım
İyi bari yaTamamen bebeğin solunumuna bağlı . Hızlı yahut yavaş değilse hemen veriyorlarmış
Insallah kuveze gerek kalmadan saglikla kucagmza alablrz hepimizİyi bari ya
Evet çok şükürCok sukur canim ne guzel ilgililer icin rahat olsun saglikla kucaklamaya az kaldi insallah
Biz gönlümüzü ferah tutalımİyi bari ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?