İnşallah tabiInsallah kuveze gerek kalmadan saglikla kucagmza alablrz hepimiz
Evet. Haftan erken. Solunum desteği gerekebilir. Gerekmese de bir süre orda gözlemlerler.Çok önlem amaçlıbi sorum var
Mesela 33. Haftada doğursak ve kilosu 2500e yakınsa yine de kuvözde filan kalması gerekşyor mu acaba
Tamamen kurgu olarak soruyorum
Gerekmese bile yine öyle haftalarca küvözde kalabiliyor mu yaniEvet. Haftan erken. Solunum desteği gerekebilir. Gerekmese de bir süre orda gözlemlerler.
Haftalar sürmez ya. Ama bence direkt küvöze alınır durumuna göre bi kaç gün takip eder verirler solunumda dorun yoksa.Gerekmese bile yine öyle haftalarca küvözde kalabiliyor mu yani
Tamam canım o kadar kalır zaten bu haftadaHaftalar sürmez ya. Ama bence direkt küvöze alınır durumuna göre bi kaç gün takip eder verirler solunumda dorun yoksa.
Ay bunu ben de merak ediyorum. 34 dolana kadar ben 3 kiloyu bulurum çünkü. Bebiş o zaman doğsa sorun olur mu kiÇok önlem amaçlıbi sorum var
Mesela 33. Haftada doğursak ve kilosu 2500e yakınsa yine de kuvözde filan kalması gerekşyor mu acaba
Tamamen kurgu olarak soruyorum
Ya vermesinler de zaten Allah korusun.baksana kocaman hallerinde bile 38 mi 39 mu sezaryen mevzusu döndü.Tamam canım o kadar kalır zaten bu haftada
direlt çıkar çıkmaz bence de vermezler
Son haftalara doğru kafalarda deli sorularAy bunu ben de merak ediyorum. 34 dolana kadar ben 3 kiloyu bulurum çünkü. Bebiş o zaman doğsa sorun olur mu ki
İnşalalh canım rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah hepimizeAhşap aldım canım ben. Sonra da o fotoyu attığım montessorilerden alacam inşallah.
Anladım ciğerlerin gelişimi önemli galiba küvözde durma süresi için. Ciğerleri geliştiyse gerek duyulmamış olabilir36+0 mış. Ama kilo boy 34 haftaya uyumlu
Mesela benim kızım 37+0 da doğdu 3150 gr kuveze girmedi ama yigenim 36+3 de 2600 doğdu 4 gün yogunbakimda yattı tamamen bebeğin gelişimi ile alakali canımİyi bari ya
35 haftadan küçük bebeklerde 2 hafta filan tutuyorlar diye biliyorum. Yeni doğanda hayati değerler çok çabuk değişebildiği için önlem amaçlı.Gerekmese bile yine öyle haftalarca küvözde kalabiliyor mu yani
MuhtemelenAnladım ciğerlerin gelişimi önemli galiba küvözde durma süresi için. Ciğerleri geliştiyse gerek duyulmamış olabilir
Bunları yaparken doğurur milletKöfte patates mercimek çorba pirinç Pilavı salata ayranbizdeki menü bu yaparsam
İlk çocuğumu 34+4 te doğurdum 9 gün kaldı küvezde35 haftadan küçük bebeklerde 2 hafta filan tutuyorlar diye biliyorum. Yeni doğanda hayati değerler çok çabuk değişebildiği için önlem amaçlı.
Çok geçmiş olsun. Hepimizin doğumları kolay ve sağlıklı geçer umarım, bebeklerimizle birlikte eve döneriz.İlk çocuğumu 34+4 te doğurdum 9 gün kaldı küvezde
Ben de yemek yapmayı çok seviyorum, güzel de yaparım söylemesi ayıptırBunları yaparken doğurur milletböyle menümü olur
İyide bunlar en basit yemekler değil mi kiBunları yaparken doğurur milletböyle menümü olur
Basit yemekler de hepsini aynı anda yapmaya benim enerjim yokİyide bunlar en basit yemekler değil mi kiherzaman da yapmam bugüne denk geldi aslında evde kızım var mecbur çeşit yapıyorum herseyi yemiyor az ondan az ondan öğün öğün yiyor yarına da yapmış oldum iki günlük işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?