2021 Aralık Anneleri

Haftalar sürmez ya. Ama bence direkt küvöze alınır durumuna göre bi kaç gün takip eder verirler solunumda dorun yoksa.
Tamam canım o kadar kalır zaten bu haftada
direlt çıkar çıkmaz bence de vermezler

Çok önlem amaçlıbi sorum var

Mesela 33. Haftada doğursak ve kilosu 2500e yakınsa yine de kuvözde filan kalması gerekşyor mu acaba

Tamamen kurgu olarak soruyorum
Ay bunu ben de merak ediyorum. 34 dolana kadar ben 3 kiloyu bulurum çünkü. Bebiş o zaman doğsa sorun olur mu ki

Mesela benim kızım 37+0 da doğdu 3150 gr kuveze girmedi ama yigenim 36+3 de 2600 doğdu 4 gün yogunbakimda yattı tamamen bebeğin gelişimi ile alakali canım
İnşallah hepsi sağlıkla dogup evlerine doner
Doktorum ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi diyor bakalım

Bunları yaparken doğurur millet böyle menümü olur
Ben de yemek yapmayı çok seviyorum, güzel de yaparım söylemesi ayıptır bıraksalar 10 çeşit yaparım ama hamile kaldım kalalı ayakta durmak yasak. Yine de yapıyorum canım çekince dayanamıyorum zor yemekleri bile

Bunları yaparken doğurur millet böyle menümü olur
İyide bunlar en basit yemekler değil mi ki herzaman da yapmam bugüne denk geldi aslında evde kızım var mecbur çeşit yapıyorum herseyi yemiyor az ondan az ondan öğün öğün yiyor yarına da yapmış oldum iki günlük işte

Basit yemekler de hepsini aynı anda yapmaya benim enerjim yok
İkili setler halinde ancak 2 günde yapabilirim
1 2 ay önce öyle bi girişmiştim yapmaya sonra 2 gün kendime gelemedim belim filan tutuldu ayakta durmaktan
Gerçi ben oturarak iş yapamıyorum belki benden kaynaklıdır
Patatesi filan oturup soysam veya köfteyi otururken yapsam belim tutulmaz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…