Ben henüz başlamadım ama lansinoh almıştımKizlar gogus ucu catlagi icin hangi kremi kullaniyorsunuz
Mustela aldım ben bide Baby mom gümüş kapak aldım.Kizlar gogus ucu catlagi icin hangi kremi kullaniyorsunuz
İyide bunlar en basit yemekler değil mi kiherzaman da yapmam bugüne denk geldi aslında evde kızım var mecbur çeşit yapıyorum herseyi yemiyor az ondan az ondan öğün öğün yiyor yarına da yapmış oldum iki günlük işte
Aynen basit yemekler ama enerji lazım bendeBasit yemekler de hepsini aynı anda yapmaya benim enerjim yok
İkili setler halinde ancak 2 günde yapabilirim
1 2 ay önce öyle bi girişmiştim yapmaya sonra 2 gün kendime gelemedim belim filan tutuldu ayakta durmaktan
Gerçi ben oturarak iş yapamıyorum belki benden kaynaklıdır
Patatesi filan oturup soysam veya köfteyi otururken yapsam belim tutulmaz belki
Lansinoh aldım, henüz başlamadım kullanmaya ama araştırmalarım sonucu en iyisinin bu olduğunu öğrendim. Ama orijinalini almak önemli. Güvenilir bir eczaneye gidip direk onda iste. Onlar orijinalini bulur. Marketler, kozmetikler ya da trendyol sahtesini satabilir.Kizlar gogus ucu catlagi icin hangi kremi kullaniyorsunuz
Garmastan doktor önerdi.Kizlar gogus ucu catlagi icin hangi kremi kullaniyorsunuz
Ağrıyan tarafa yatmaman lazım ama canım yoksa kan akışı yavaşladığı için ağrıların artarBen canım ve çok korkuyorum çünkü daha senesi tamamlanmamis bel fıtığı ameliyatım var sol L4+L5 de şuan yine sol bel ve ayakta ağrım var çok korkuyorum neler yaşadım bu ağrılarla yine aynısı olacak diye ödüm kopuyor, napacagimi şaşırdım . Sol tarafımdan başka yere yatamıyorum ama bu tarafımda feci agiriyor
Sabah aç karna kuru kayısı tüket iki üç tane geçiyor bende de olmuştu böyle atlattımYa bende 4 gündür ağrı çekiyorum. 15 haftalık hamileyim. Sindirim sorunu mu yaşıyorum anlamadım ki. Bebişte bi sorun yok şükür. Sorun bağırsaklarda. Gaz mı var ne var anlamadım. Magnezyum kullansam geçer mi acaba
8 bitti dokuzun içine girdin demek oluyor dokuz bitip 10 gün de ek olarak geçerse 40 hafta oluyor. Yani 9 ay +10 günlük doğuruyoruz9 mu olmuşuz10 aylıkmı doğurcaz biz
Ben badger aldım aslında en iyisi ayva çekirdeği jeli diyorlar yediğim ayva çekirdeklerini buzlukta biriktiriyorum onu da yaparım ihtiyaç duyarsamKizlar gogus ucu catlagi icin hangi kremi kullaniyorsunuz
Lansonih aldım 1 hafta oldu başlayalıKizlar gogus ucu catlagi icin hangi kremi kullaniyorsunuz
Geçmiş olsun canım , olabildigince kendini terlemeye bırak banyoya duşa gir çık ve sırtını sıcak tut , bol çorba limonlu içmeye çalış ve c vitamini meyvelerini tüket gerçi meyveleri hepsi yararlı,pekmezle sıcak suyu karıştır içine limon şık ve iç günde 1 kere daha fazla yapma kan sekerin yukselmesin . Ben bunlarla covid atlattım inşallah yararı olur çok kötü olursan doktoruna danış ve parol içKizlar merhabalar kismetse aralik sonu dogumum var benimde ama suan cok kötü grip oldum basimi kaldıramıyorum aranizda grip olup dogal yontemlerle atlatan var mi? Birde bebege bir zarari olmaz degilmi
Tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim, denicem mutlakaGeçmiş olsun canım , olabildigince kendini terlemeye bırak banyoya duşa gir çık ve sırtını sıcak tut , bol çorba limonlu içmeye çalış ve c vitamini meyvelerini tüket gerçi meyveleri hepsi yararlı,pekmezle sıcak suyu karıştır içine limon şık ve iç günde 1 kere daha fazla yapma kan sekerin yukselmesin . Ben bunlarla covid atlattım inşallah yararı olur çok kötü olursan doktoruna danış ve parol iç
Ben de böyle kabuslar çok görüyorum, psikolojik ve hormonsal sanırım. Korkma allahın izniyle kötüyü getirme aklına. Rüyalar tersine çıkar derler. Hepimiz sağ sağlim alıcaz inş kucağımıza.Kızlar bugün rüyamda erken doğum yapmışım. 34 haftalık olarak ama gelişimi 31 haftada kalmış. Önce kaybettik diye haber veriyorlar. Çok ağlıyorum sonra çok direçliymiş yaşıyor diyorlar. Bir resmini vermişler Ona bakıyorum. Yaa çok kötüydü. Allah ım hiçbir anneye bunu yaşatmasın
İnş canım yaBen de böyle kabuslar çok görüyorum, psikolojik ve hormonsal sanırım. Korkma allahın izniyle kötüyü getirme aklına. Rüyalar tersine çıkar derler. Hepimiz sağ sağlim alıcaz inş kucağımıza.
Kötü rüya anlatılmaz suya anlatılır derler. Ben de bu aralar çok kötü rüyalar görüyorum saçma sapan.Kızlar bugün rüyamda erken doğum yapmışım. 34 haftalık olarak ama gelişimi 31 haftada kalmış. Önce kaybettik diye haber veriyorlar. Çok ağlıyorum sonra çok direçliymiş yaşıyor diyorlar. Bir resmini vermişler Ona bakıyorum. Yaa çok kötüydü. Allah ım hiçbir anneye bunu yaşatmasın
Tuzlu yiyince şişiyorum ama sürekli evdeyim ya ödem varsa da belki farketmedim pijamanın içindeÖdem tutmaya başlayan oldu mu? Bnm başladı 1 haftadır bacaklar fena şişti
Ödem tutmaya başlayan oldu mu? Bnm başladı 1 haftadır bacaklar fena şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?