2021 Aralık Anneleri

Kizlar gogus ucu catlagi icin hangi kremi kullaniyorsunuz
Mustela aldım ben bide Baby mom gümüş kapak aldım.
Kremi sürmeye basladım kapagıda kullanmaya başlıcam günde 1-2 saat kullanmak gerekiyomuş şimdiden
Garmastan pomat var çok duydugum ama onu şimdi almadım ilerde gerek duyarsam alcam

Aynen basit yemekler ama enerji lazım bende giggles gibi oldum parca parca yapıyodum biara diyet menüsüne uyacam diye hem öğlene hem akşama yiyince yemekleri cabuk bitiyo öbür gün bidaha yap artık bayılacak gibi oluyodum belim çok agrıyodu. Son 2haftadır iyice agırlastım zaten baskıda coğalınca çok kımıldayamıyorum bıraktım

Kizlar gogus ucu catlagi icin hangi kremi kullaniyorsunuz
Lansinoh aldım, henüz başlamadım kullanmaya ama araştırmalarım sonucu en iyisinin bu olduğunu öğrendim. Ama orijinalini almak önemli. Güvenilir bir eczaneye gidip direk onda iste. Onlar orijinalini bulur. Marketler, kozmetikler ya da trendyol sahtesini satabilir.

Ağrıyan tarafa yatmaman lazım ama canım yoksa kan akışı yavaşladığı için ağrıların artar

Sabah aç karna kuru kayısı tüket iki üç tane geçiyor bende de olmuştu böyle atlattım

Kizlar merhabalar kismetse aralik sonu dogumum var benimde ama suan cok kötü grip oldum basimi kaldıramıyorum aranizda grip olup dogal yontemlerle atlatan var mi? Birde bebege bir zarari olmaz degilmi

Kizlar merhabalar kismetse aralik sonu dogumum var benimde ama suan cok kötü grip oldum basimi kaldıramıyorum aranizda grip olup dogal yontemlerle atlatan var mi? Birde bebege bir zarari olmaz degilmi
Geçmiş olsun canım , olabildigince kendini terlemeye bırak banyoya duşa gir çık ve sırtını sıcak tut , bol çorba limonlu içmeye çalış ve c vitamini meyvelerini tüket gerçi meyveleri hepsi yararlı,pekmezle sıcak suyu karıştır içine limon şık ve iç günde 1 kere daha fazla yapma kan sekerin yukselmesin . Ben bunlarla covid atlattım inşallah yararı olur çok kötü olursan doktoruna danış ve parol iç

Tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim, denicem mutlaka

Kızlar bugün rüyamda erken doğum yapmışım. 34 haftalık olarak ama gelişimi 31 haftada kalmış. Önce kaybettik diye haber veriyorlar. Çok ağlıyorum sonra çok direçliymiş yaşıyor diyorlar. Bir resmini vermişler Ona bakıyorum. Yaa çok kötüydü. Allah ım hiçbir anneye bunu yaşatmasın

Ben de böyle kabuslar çok görüyorum, psikolojik ve hormonsal sanırım. Korkma allahın izniyle kötüyü getirme aklına. Rüyalar tersine çıkar derler. Hepimiz sağ sağlim alıcaz inş kucağımıza.

Kötü rüya anlatılmaz suya anlatılır derler. Ben de bu aralar çok kötü rüyalar görüyorum saçma sapan.

Ödem tutmaya başlayan oldu mu? Bnm başladı 1 haftadır bacaklar fena şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…