Benim sağdan sola dönüşlerde direkt kalça kemikleri ağrıyor. G.tüm bitik bitik.Acayip bir kasik agrisi oluyor oturdugum yerden kalkarken. Biraz yuruyunce geciyor. Tekrar oturdugumda kalkarken yine oluyor. Birde yataktan saga sola donerken yasayan oluyor mu. Tam olarak kasikta diyemem. Alt tarafta
Bende o da var. Ne tarafa yatsam o etim çürümüş gibi g.tümdeBenim sağdan sola dönüşlerde direkt kalça kemikleri ağrıyor. G.tüm bitik bitik.
Belden aşağisi bitikBenim sağdan sola dönüşlerde direkt kalça kemikleri ağrıyor. G.tüm bitik bitik.
Merhaba kızlar bir kaç yere daha yazdım ama cevap alamadım. Mide bulantısı olmadan kusma olur mu gebelikte
Reflüde mide boğaz yanması filan olmuyor muyduYediğini çıkarıyosan reflüdür o. Başka nasıl olacak bulanmadan kusmak
Evet bende de var en çok da yataktan kalkarken zorlanıyorum Sol tarafım hariç hicbiryerime yatamiyorum uzun süre yurusem yine ağrım oluyorAcayip bir kasik agrisi oluyor oturdugum yerden kalkarken. Biraz yuruyunce geciyor. Tekrar oturdugumda kalkarken yine oluyor. Birde yataktan saga sola donerken yasayan oluyor mu. Tam olarak kasikta diyemem. Alt tarafta
Nasıl olacak ki illaki bişey bulandiriyor cikariyorsun reflü mu acabaMerhaba kızlar bir kaç yere daha yazdım ama cevap alamadım. Mide bulantısı olmadan kusma olur mu gebelikte
Aynen mide yanması bogazda acilik hissi yemek borusunda yanma felan olurReflüde mide boğaz yanması filan olmuyor muydu
Dün akşam üzerinden beri böyleEvet bende de var en çok da yataktan kalkarken zorlanıyorum Sol tarafım hariç hicbiryerime yatamiyorum uzun süre yurusem yine ağrım oluyor
Nasıl olacak ki illaki bişey bulandiriyor cikariyorsun reflü mu acaba
Yok olmuyor bunlarAynen mide yanması bogazda acilik hissi yemekleri borusunda yanma felan olur
Bulanmadan olmadı bende.Merhaba kızlar bir kaç yere daha yazdım ama cevap alamadım. Mide bulantısı olmadan kusma olur mu gebelikte
Ben canım, magnezyum eksikliğinden oluyor. Özel alıyordum pahalı diye devletin karşılağından aldım bu sefer. Hiç işe yaramadığı gibi ishal yaptı çok. Mecburen paralı olandan devam edicem. Magnezyum diasporal adıAcayip bir kasik agrisi oluyor oturdugum yerden kalkarken. Biraz yuruyunce geciyor. Tekrar oturdugumda kalkarken yine oluyor. Birde yataktan saga sola donerken yasayan oluyor mu. Tam olarak kasikta diyemem. Alt tarafta
Balmı var doğal içerik olan o kavanozda.Bu lansinoh kremlerin iki çeşidi mi var, biliyor musunuz? Boyut aynı olmasına rağmen bazıları koyu renk, bazıları lila?
Bende 2 ye mi cikarsam acabaBen canım, magnezyum eksikliğinden oluyor. Özel alıyordum pahalı diye devletin karşılağından aldım bu sefer. Hiç işe yaramadığı gibi ishal yaptı çok. Mecburen paralı olandan devam edicem. Magnezyum diasporal adı
Bn de çorap giyince anlıyorum yoksa anlamıcamTuzlu yiyince şişiyorum ama sürekli evdeyim ya ödem varsa da belki farketmedim pijamanın içinde
Bnde çorap giyince anlıyorumBenimde ayaklarım sismeye başladı galiba giyince sıkıyor sporlar
Sanırım açık renk olan da balm, yıllar önce kullanmıştım, krem gibi değil çok yoğundu. Zaten fiyat da biraz farklıBalmı var doğal içerik olan o kavanozda.
Yok yedikleriniz hemen geri geliyor. Hafif eğilince filan ağzınıza geliyor.Reflüde mide boğaz yanması filan olmuyor muydu
Yok benim dediğim yeni çıktı.Sanırım açık renk olan da balm, yıllar önce kullanmıştım, krem gibi değil çok yoğundu. Zaten fiyat da biraz farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?