2021 Aralık Anneleri

Acayip bir kasik agrisi oluyor oturdugum yerden kalkarken. Biraz yuruyunce geciyor. Tekrar oturdugumda kalkarken yine oluyor. Birde yataktan saga sola donerken yasayan oluyor mu. Tam olarak kasikta diyemem. Alt tarafta
Benim sağdan sola dönüşlerde direkt kalça kemikleri ağrıyor. G.tüm bitik bitik.

Merhaba kızlar bir kaç yere daha yazdım ama cevap alamadım. Mide bulantısı olmadan kusma olur mu gebelikte

Acayip bir kasik agrisi oluyor oturdugum yerden kalkarken. Biraz yuruyunce geciyor. Tekrar oturdugumda kalkarken yine oluyor. Birde yataktan saga sola donerken yasayan oluyor mu. Tam olarak kasikta diyemem. Alt tarafta
Evet bende de var en çok da yataktan kalkarken zorlanıyorum Sol tarafım hariç hicbiryerime yatamiyorum uzun süre yurusem yine ağrım oluyor
Merhaba kızlar bir kaç yere daha yazdım ama cevap alamadım. Mide bulantısı olmadan kusma olur mu gebelikte
Nasıl olacak ki illaki bişey bulandiriyor cikariyorsun reflü mu acaba

Evet bende de var en çok da yataktan kalkarken zorlanıyorum Sol tarafım hariç hicbiryerime yatamiyorum uzun süre yurusem yine ağrım oluyor

Nasıl olacak ki illaki bişey bulandiriyor cikariyorsun reflü mu acaba
Dün akşam üzerinden beri böyle
Aynen mide yanması bogazda acilik hissi yemekleri borusunda yanma felan olur
Yok olmuyor bunlar

Ben canım, magnezyum eksikliğinden oluyor. Özel alıyordum pahalı diye devletin karşılağından aldım bu sefer. Hiç işe yaramadığı gibi ishal yaptı çok. Mecburen paralı olandan devam edicem. Magnezyum diasporal adı

Bu lansinoh kremlerin iki çeşidi mi var, biliyor musunuz? Boyut aynı olmasına rağmen bazıları koyu renk, bazıları lila?

Bende 2 ye mi cikarsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…