Bu akşam ellerim şişmiş birazÖdem tutmaya başlayan oldu mu? Bnm başladı 1 haftadır bacaklar fena şişti
Dün temizledim sonra belim tutulduKizlar evi nasil temizliyorsunuz ben bugun temizledim ama mahvoldummm.
Buyuk temizligime annem geldi bide ksdin tuttum heryeri elden gecirdiler dun dip kose evi sildim suan belim felc gibi bide 37. Haftada boyle silip evden cikarim diyorum ama dogumum baslarmi acaba diye korkuyorumBen bu aralar hicbirsey yapamıyorum zaten ise gidiyorum eşim sağolsun silip supuruyor izne çıkınca da büyük temizlik için kadın cagiracagim kadın gelmezse eşim yapabildiği kadar yapar artık bende yardım etmeye çalışırım
Aynen suan bende oyleyim belim gitmis durumdaBu akşam ellerim şişmiş biraz
Dün temizledim sonra belim tutuldu
Yatalak oldum resmen kıpırdayamadım
Allah nasip ederse Egehan koymaya karar verdik bizErkek bebek bekleyenler isim neye karar verdiniz hala secemedik
Annem gelip yaptı benim temizliğimi dip köşe o gelemese birini çağıracaktıkKizlar evi nasil temizliyorsunuz ben bugun temizledim ama mahvoldummm.
Ben birkaç tane makromeden gökkuşağı magnet yapacağım eğer eve çıkabilirsem ve iyi olursamKızlar bebek şekerleri hediyelik falan neler yaptıracaksınız bu hafta artık karar verip sipariş oluşturmalıyım
Bizde Yiğit Alp koyacaz nasip olursaAllah nasip ederse Egehan koymaya karar verdik biz
robot süpürgem var o süpürüyor toz alıyorumKizlar evi nasil temizliyorsunuz ben bugun temizledim ama mahvoldummm.
Toz filan işte bi de sanırım yeni mobilya kokulu şeylereBir de o kadar karşıydım, doğal yöntemler vs derdim. Büyük konuşmamak lazım geldi beni buldu tüm eksikliklerNe alerjin var senin?
İyileşip gitmek lazımDevlet nasıl veriyor aile hekimliği mi veriyor anlamadım ben
Benim aile hekimi hicbirsey verdiği yok aramiyorlar bileama arkadasa dvit damla numune bez mama Vs vermişler
Sırt üstü asla yatamiyorum kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor nefesim daralıyor
Bende magnezyum kullanmıyorum sadece calsiyum verdi doktorum
bide termal otel kaplıcaya gitsek
Yiğit Emir
Son zamanlar ya artık şişicekBu akşam ellerim şişmiş biraz
Dün temizledim sonra belim tutuldu
Yatalak oldum resmen kıpırdayamadım
Allah nasip ederse Egehan koymaya karar verdik biz
TemizlemiyoruzKizlar evi nasil temizliyorsunuz ben bugun temizledim ama mahvoldummm.
Kesinlikle zor 40 im ben bnHayırlısı bakalım. Genç değilim de benim küçük kız için bu yaşta girdik bi maceraya, sonu hayır olur inşallahYaş ilerleyince cidden zor oluyor.
Çok güzel bir isim bende çok istemiştim Yiğit Alp koymakBizde Yiğit Alp koyacaz nasip olursa
Hangi isim cnm:)Ben de hala bulamadım çocuk isimsiz kalacak bu gidişle. Bugün bi isim buldum tam içime sindi bu kez de anlamı yüzünden vazgeçtik
Ah inşallah Rabbim bebişlerimize sağlıklı mutlu uzun ömürler versinAdıyla yaşasınoğlum olsaydı bizde egehan yada egemen koyacaktık.
Sen ne koycan isimHangi isim cnm:)
Asude dusundum anlamini falan cok begendim biraz zor mu soyleniyor bilemiyrm:)Sen ne koycan isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?