2021 Aralık Anneleri

Kızlar bebek şekerleri hediyelik falan neler yaptıracaksınız bu hafta artık karar verip sipariş oluşturmalıyım

Buyuk temizligime annem geldi bide ksdin tuttum heryeri elden gecirdiler dun dip kose evi sildim suan belim felc gibi bide 37. Haftada boyle silip evden cikarim diyorum ama dogumum baslarmi acaba diye korkuyorum

Kızlar bebek şekerleri hediyelik falan neler yaptıracaksınız bu hafta artık karar verip sipariş oluşturmalıyım
Ben birkaç tane makromeden gökkuşağı magnet yapacağım eğer eve çıkabilirsem ve iyi olursam ama max. 10 tane falan yaparım çok yapmayı düşünmüyorum. Ailelere babaanne anneannelere belki hala teyzelere birde 2 arkadaşıma vereceğim. Çikolata neyse de hediyelik eşyaları herkesin sakladığını düşünmüyorum.

Bir de o kadar karşıydım, doğal yöntemler vs derdim. Büyük konuşmamak lazım geldi beni buldu tüm eksiklikler Ne alerjin var senin?
Toz filan işte bi de sanırım yeni mobilya kokulu şeylere
Alerjim olduğunu 30 yaşımda öğrendim öksürük geçmiyordu alerjiden miş nasıl ilaca başladım kesildi. Yeni mobilyada çocukların eşyaları geldi toz koku öksürük arttırdı ordan tahmin ediyorum.

İyileşip gitmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…