2021 Aralık Anneleri

Ben ruya gormuyorum da aklima ya kordon dolanirsa boynuna falan diye sacma sapan dusunceler geliyo bu kadar az zaman kaldi bise cikar diye korkuyorum

Hic alakasi yok canim onunla ben sadece kan hapi kullaniyorum aklima geldikce de d vit kilosu iyi gidiyo

Çıkart canım yeterli gelmiyorsa doktor 2 iç diyor genelde ama sor istersen. Ben devletin verdiğini 2 içtim cırcır oldum ağrılar da arttı
Devlet nasıl veriyor aile hekimliği mi veriyor anlamadım ben
Benim aile hekimi hicbirsey verdiği yok aramiyorlar bile ama arkadasa dvit damla numune bez mama Vs vermişler
Ben de saga sola sirayla yatmaya calisiyom ama kalcam agriyor iki tafafta kendimi sirt ustu yatarken buluyorum ole uyaniyorum
Sırt üstü asla yatamiyorum kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor nefesim daralıyor
Bende magnezyum kullanmıyorum sadece calsiyum verdi doktorum
Bi deneyeyim saolasın
Valla doğurup 3 gün 3 gece masaj lazım bizlere heryerimiz rahatlasın
bide termal otel kaplıcaya gitsek
Erkek bebek bekleyenler isim neye karar verdiniz hala secemedik
Yiğit Emir

Ben de saga sola sirayla yatmaya calisiyom ama kalcam agriyor iki tafafta kendimi sirt ustu yatarken buluyorum ole uyaniyorum
Bende dönmemek için arkama yastık koyuyorum hem daha rahat yatmış oluyorum sırtımda destek olunca sürekli sola yatıyorum sağda yatamıyorum kasıgımda baskı oluyo bazende oturur gibi yatıyorum mecbur
Uzun zamandır sol bacagımın üst kısmı dizime kadar uyuşuk doktora söylemiştim baskıdan oluyodur bişey yapamayız demişti. Ara ara kasıgımdan dizime kadar iğne sokuluyomuş gibi olup canım acıyo aniden giriyo seninkide öyle bişey mi? Zaten düzgün uyku yok uyudugumda da öyle olunca cıglıkla uyanıyorum canımın yanmasına bazen aglıyorum çok canım acıyo hiç bişey yapamıyorum

Devlet nasıl veriyor aile hekimliği mi veriyor anlamadım ben
Benim aile hekimi hicbirsey verdiği yok aramiyorlar bile ama arkadasa dvit damla numune bez mama Vs vermişler
Devlet veriyor derken devletin karşıladığı yani sağlık ocağı bana dvit damla verecekti almadım evde var diye

Kizlar evi nasil temizliyorsunuz ben bugun temizledim ama mahvoldummm.
Ben arada tuvalet banyoyu yıkıyordum bir tek, yemek bulaşık dışında. Süpürmeyi eşim yapıyordu, şimdi robot da aldık, artık o yapacak. Ama ben artık banyo da yıkamayacağım, kasıkta sancım oluyor diye. Bir de yakın zamanda evi genel temizliğe kadın çağıracağım. Sonrasında da düzenli çağırmaya devam etmeyi planlıyorum.

Ben bu aralar hicbirsey yapamıyorum zaten ise gidiyorum eşim sağolsun silip supuruyor izne çıkınca da büyük temizlik için kadın cagiracagim kadın gelmezse eşim yapabildiği kadar yapar artık bende yardım etmeye çalışırım

Uyuşma yok bende ama dediğin gibi aniden kalçanın bacakla birleştiği kısımdan birden saplanıyor ağrı. Sabit kalırsam ayarlayıp kendimi öyle kalıyor ama oynatınca resmen ağlatacak kadar ağrıyor. Bugün başladı ama bu. Ara ara giriyordu ama bu kadar değildi. Bu gece ağrır mı bilmiyorum gece olmadı hiç. Simdi uzandım mesela kalkacağım ödüm kopuyor kıpırdatmaya

Robot süpürgem var o temizliyor günlük Haftada 1 de eşim toz alma süpürgeyle süpürme falan yapıyor sağolsun. Ortalığı topla et zaten yetiyor nefes nefese kalıyorum özellikle yatakları toplarken. Tek aksatmadigim ev işi yemek

Bu arada birkaç gün önce biri siyatikten bahsetmişti. Simdi araştırırken bendeki ağrının siyatik olduğunu anladım Fıtık vardi zaten bende, tüm tanımlamalar uygun siyatiğe. Yaptığınız bişey var mı bu konuda tecrübeli olan arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…