- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
YouTube var da yaptım bi kaç kere sıkıldım spora karşıyımBelki tarayicida da çıkar. Link atıyım dur bulup.
39valla bu sene çok yaşlı hissediyorum
Yaş kaç
Bi deneyeyim saolasınSimge Duman Kara on Instagram: "İlaç gibi bir egzersizle geceyi tamamlıyoruz. Uykuya gitmeden önce 3 set 15 tekrar her 2 taraf içinde uygulayın lütfen ! ☺️ Düzenli olarak 7 gün yapın, sırt ağrılarınıza nasıl gelecek görelim bakalım 🥰 Kaydedip yorum
1,538 likes, 31 comments - simgedduman on October 27, 2021: "İlaç gibi bir egzersizle geceyi tamamlıyoruz. Uykuya gitmeden önce 3 set 15 tekrar her 2 taraf içinde uygulayın lütfen ! ☺️ Düzenli olarak 7 gün yapın, sırt ağrılarınıza nasıl gelecek görelim bakalım 🥰 Kaydedip yorumlarınızı...www.instagram.com
Ben de yapamıyorum.. Zaten yoruluyorum bir de spor yaparsam çöker kalırımYouTube var da yaptım bi kaç kere sıkıldım spora karşıyım
O zaman da dokunsan acır sezeryandanBi deneyeyim saolasın
Valla doğurup 3 gün 3 gece masaj lazım bizlere heryerimiz rahatlasın
Magnezyum ne içiyorsun canım sen? Kalsiyum 1 içiyorum öyle zor ki o suda eriyenleri içmekBeni cırcır etti ilk zmn sonra vücut alıştı asoında öyle iyiydişuan 2 alıyorum rahatım kalsiyumu da 2 alıyorum
Magnezyum magoistMagnezyum ne içiyorsun canım sen? Kalsiyum 1 içiyorum öyle zor ki o suda eriyenleri içmek
Hayırlısı bakalım. Genç değilim de benim küçük kız için bu yaşta girdik bi maceraya, sonu hayır olur inşallahDoğar inşallahGençsin ya
Sağlık olsunHayırlısı bakalım. Genç değilim de benim küçük kız için bu yaşta girdik bi maceraya, sonu hayır olur inşallahYaş ilerleyince cidden zor oluyor.
Ben oldu bitti nefret ederim şase içmekten, iğne vursalar daha iyi o derece. Ben evde yoğurt yapıyorum hiç yoktan günde 1 bardak ayran içerim. Vitaminleri çok düzgün kullanmıyorum ondan mı oğlan zayıf acaba :/Magnezyum magoist
Kalsiyum 2 değerlerim hep düşük yoğurt yemiyom
Valla tadı kötğ değil içiliyor alıştım bi defa da dikiyom kafaya
Ben de saşe içemiyorumBen oldu bitti nefret ederim şase içmekten, iğne vursalar daha iyi o derece. Ben evde yoğurt yapıyorum hiç yoktan günde 1 bardak ayran içerim. Vitaminleri çok düzgün kullanmıyorum ondan mı oğlan zayıf acaba :/
Kan ilacı magnezyum kalsiyum kullanıyorum 3 günde 1 decavitBen oldu bitti nefret ederim şase içmekten, iğne vursalar daha iyi o derece. Ben evde yoğurt yapıyorum hiç yoktan günde 1 bardak ayran içerim. Vitaminleri çok düzgün kullanmıyorum ondan mı oğlan zayıf acaba :/
Aynı Bnde tiroid kan ilacı diğerleriBen de saşe içemiyorumTablet form istiyorum özellikle seçenek varsa. Onlari bile zor içiyorum da mecbur kaldım en son magnezyum, tiroid, kansızlık derken
Allahın izniyle doğursaydık sağ sağlim ağzıma vitamin sürmicem diyorum ama emzirirken de içmek gerekmiş….Ben de saşe içemiyorumTablet form istiyorum özellikle seçenek varsa. Onlari bile zor içiyorum da mecbur kaldım en son magnezyum, tiroid, kansızlık derken
Ilac icmeyi hic sevmiyorum ben de ama suan mecburuz hepimizAynı Bnde tiroid kan ilacı diğerleri
Bide gece alerji ilacıhayatımda içmediğim kadar ilaç içiyorum
Ben de ole düşünüyorum da evet ya emzirirken birsey icmek lazmAllahın izniyle doğursaydık sağ sağlim ağzıma vitamin sürmicem diyorum ama emzirirken de içmek gerekmiş….
Bir de o kadar karşıydım, doğal yöntemler vs derdim. Büyük konuşmamak lazım geldi beni buldu tüm eksikliklerAynı Bnde tiroid kan ilacı diğerleri
Bide gece alerji ilacıhayatımda içmediğim kadar ilaç içiyorum
Ben bir kaç tavsiye aldım ilerde yazarım inş canım o günlere de gelelim deBen de ole düşünüyorum da evet ya emzirirken birsey icmek lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?