- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Yoo gayet de kolay söyleniyor AsudeAsude dusundum anlamini falan cok begendim biraz zor mu soyleniyor bilemiyrm:)
Ah inşallah Rabbim bebişlerimize sağlıklı mutlu uzun ömürler versinşimdi ne koyacaksınız kızınızın ismini ?
Gunaydinbiz 32+3 olduk normalde cuma gunu 29 ekimdi calisamaz raporu alamayacagim icin doktora bugun geldim bizim bebisin kilosu 34+1 cikti ki son 3 4 kontroldur bu hep ondeydi ama boyu fl 58.3 cikmis altinda 30+3 yaziyor doktorda genetik boyu kisa olabilir dedi daha oncede 1 2 kez kendi doktorum birde yine baska doktor demisti bunu ve bizde arasaniz sulalede kisa yok bacak boyunun geriden gelmesiyle ilgili fikri olan var mi basina gelen ilk defa duysam onemsemeyecegim ama bunu 3.doktordan duydum
aradaki fark acilmadikca sorun olmuyo diye biliyorum doktor takibindesin de zaten. 2 hafta geri önde cikabiliyoGunaydinbiz 32+3 olduk normalde cuma gunu 29 ekimdi calisamaz raporu alamayacagim icin doktora bugun geldim bizim bebisin kilosu 34+1 cikti ki son 3 4 kontroldur bu hep ondeydi ama boyu fl 58.3 cikmis altinda 30+3 yaziyor doktorda genetik boyu kisa olabilir dedi daha oncede 1 2 kez kendi doktorum birde yine baska doktor demisti bunu ve bizde arasaniz sulalede kisa yok bacak boyunun geriden gelmesiyle ilgili fikri olan var mi basina gelen ilk defa duysam onemsemeyecegim ama bunu 3.doktordan duydum
aradaki fark acilmadikca sorun olmuyo diye biliyorum doktor takibindesin de zaten. 2 hafta geri önde cikabiliyobizim de karin çevresine gore geride.. kac cikti kilosu tam
fark 1 haftaya düştü ama genel anlamda kızların bebelere göre epey düşük kilosu. oglumda da boyleydi oyuzden kafaya takmiyorum ama haftaya pazartesi gitcem merak ediyorum 2 haftada nekadar aldığını, bugun sen de yaz olur mu kilosunuTekrar gittiniz mi kontrole. Kilo alımı düzeldi mi bebişin
Bende kiz ismi bulamiyorum aylindi sonra kuzenimin kizinin adi diye vazgectim inciyi dusunuyodum kardesim begenmedi yarenle defne arasi gidip geliyorum bakalimÇok güzel bir isim bende çok istemiştim Yiğit Alp koymak
Benim de annem kis temizligimi yapti bide kadin tuttum ona yardim etsin diye buyuk temizligim bitti cok sukur dun dip kose sildim mahvoldum 37.haftamda anneme gececem onda da kadin tutup temizletir oyle evden cikarim insallahAnnem gelip yaptı benim temizliğimi dip köşe o gelemese birini çağıracaktık
Ayy çok güzel bir isimElaolucak inşallah
Hepsi çok güzel isimler. Defne yıllardır favorim, Yaren de Defne de çok yakışırlar bebişeBende kiz ismi bulamiyorum aylindi sonra kuzenimin kizinin adi diye vazgectim inciyi dusunuyodum kardesim begenmedi yarenle defne arasi gidip geliyorum bakalim
En mantıklısı olur şu halde bizim bir şeyler yapmamız çok çok zor zatenBenim de annem kis temizligimi yapti bide kadin tuttum ona yardim etsin diye buyuk temizligim bitti cok sukur dun dip kose sildim mahvoldum 37.haftamda anneme gececem onda da kadin tutup temizletir oyle evden cikarim insallah
ay cok ilginc biz de Aylin Defne Umay arasinda gidip geliyoruzBende kiz ismi bulamiyorum aylindi sonra kuzenimin kizinin adi diye vazgectim inciyi dusunuyodum kardesim begenmedi yarenle defne arasi gidip geliyorum bakalim
Insallah cok saglikli olur hepsiBence bir sorun yoktur. Bebekler dizini büküyomuş ve olduğundan kısa çıkıyormuş. Hiç takılma 1 2 cm fark çok normal. Benimkide gününden hep geride geliyor kilosu. Boyuda önde gidiyor. Benimde görüş günüm bugün bakalım kaç kg olmuş.
Kilosu 2.100 cikti galiba hatta ben ultrason kagidini ekleyeyim hangi haftalarla uyumlu o daha detayli oluyor ezberledik zaten artik fl boy ac kiloaradaki fark acilmadikca sorun olmuyo diye biliyorum doktor takibindesin de zaten. 2 hafta geri önde cikabiliyobizim de karin çevresine gore geride.. kac cikti kilosu tam
kilosu çok iyiInsallah cok saglikli olur hepsi
Kilosu 2.100 cikti galiba hatta ben ultrason kagidini ekleyeyim hangi haftalarla uyumlu o daha detayli oluyor ezberledik zaten artik fl boy ac kilo
Evdeyken çok değil ama iş yerinde oturmaktan kaynaklı ayak bileklerim özellikle fena şişiyor. sanırım terliğe geçiş yapıcam gaffur gibi dolanıcam ortalıkta son ayımdaÖdem tutmaya başlayan oldu mu? Bnm başladı 1 haftadır bacaklar fena şişti
Ben bugün gidicem inşallah duzelmistir gerilik 1 haftadır yiyip içip yatıyorum inşallah ben değil o almıştırTekrar gittiniz mi kontrole. Kilo alımı düzeldi mi bebişin
Bn utanmasam dışarı çıkarken giycem de terlikEvdeyken çok değil ama iş yerinde oturmaktan kaynaklı ayak bileklerim özellikle fena şişiyor. sanırım terliğe geçiş yapıcam gaffur gibi dolanıcam ortalıkta son ayımda
Benim hep ellerim şişiyorBn utanmasam dışarı çıkarken giycem de terliksırf adı ayakkabı diye babet giyiyorum yağmurlar başladı mecburen spor
Bnm bacaklar ve ayaklar zaten yüzük takmıyordumBenim hep ellerim şişiyor
Yüzüklere veda ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?