Rüyamda uyanınca ben de şok oldum zaten nasıl oldu diyeZaten sadece rüyanda görürsün doğurup deliksiz uyuduğunu
2 kg ya ne kadar gerilik dediler bende bugün 33+1 deyim bakalım ne cikicakHaber edicem sizlere kızlar. Kıyaslama tabiki değil ama ortalamayı bilmek istiyor insanbenim 33+2de 2 kg çıkmıştı. Ciğer geliştirici iğne vurundum o biraz yavaşlatıyormuş kilo alımını bakalım çok merak ediyorum. 34+5 olduk bugün.
Bende de süpürge açınca falan hapşırık krizleri olur ama doktora hiç gitmedim. Bir de burnumda kışları kuruluk oluyor yara olacak kadar. Muhtemelen alerji ama 40 yaşına kadar geldim dursun bakalımToz filan işte bi de sanırım yeni mobilya kokulu şeylere
Alerjim olduğunu 30 yaşımda öğrendim öksürük geçmiyordu alerjiden miş nasıl ilaca başladım kesildi. Yeni mobilyada çocukların eşyaları geldi toz koku öksürük arttırdı ordan tahmin ediyorum.
Mirhan hoşuma gitmişti eşim de tamam dedi. Kadın hükümdar demekmiş vazgeçtik öyle oluncaHangi isim cnm:)
2 kg ya ne kadar gerilik dediler bende bugün 33+1 deyim bakalım ne cikicak
Bnde boğaz enfeksiyonu geçirdim bi öksürük vardı nefes aldırmıyordu ordan sebeb öğrendimBende de süpürge açınca falan hapşırık krizleri olur ama doktora hiç gitmedim. Bir de burnumda kışları kuruluk oluyor yara olacak kadar. Muhtemelen alerji ama 40 yaşına kadar geldim dursun bakalım
Düz Ahmet Mehmet koyunMirhan hoşuma gitmişti eşim de tamam dedi. Kadın hükümdar demekmiş vazgeçtik öyle olunca
Valla ben Mehmet Akif dedim eşim beğenmedi. Kendi de gidip acayip isimler buluyor. Dün Süheyl nasıl diye geldiDüz Ahmet Mehmet koyungitsin
Süheyl tek olmaz Süheyl -Behzat koymalısınValla ben Mehmet Akif dedim eşim beğenmedi. Kendi de gidip acayip isimler buluyor. Dün Süheyl nasıl diye geldi
Drla bi görüş bnce belki muayene gerektirirKızlar kahverengiye dönük akıntı yaşayan oldu mu? İki gündür bayağı koyu renk akıntı var lavaboya gittikçe. Koyu renk akıntı sürekli vardı sebepsizce ama bu bayağı kahverengiye dönük.
Ben de dedim zaten yok Behzat olsun diyeSüheyl tek olmaz Süheyl -Behzat koymalısın
Ya bu adamlar varya insanı sinir ediyor Bn Ezel çok istiyordum yok dizi yok dalga geçerler diye diye olmadı
Dün olunca biraz bakiyim devam edecek mi dedim ama bugün de bayağı su gibi gidiyorDrla bi görüş bnce belki muayene gerektirir
Ömür törpüleriBen de dedim zaten yok Behzat olsun diyeGörsen daha aklıma gelmiyor tuhaf tuhaf isimler. Çocuk beddua eder büyüyünce sana diyorum o kadar yani. Ve acaba şaka mı yapıyor diye soruyorum yemin ediyor valla ciddiyim diye
Olsun mesaj yaz nolur nolmaz balayından mühim konuDün olunca biraz bakiyim devam edecek mi dedim ama bugün de bayağı su gibi gidiyorKarnım da ağrıyor biraz. Doktor da balayında ya tam zamanını buldu evlenecek
Bizde ayni bulup bulup vazgeciyoruzBen de hala bulamadım çocuk isimsiz kalacak bu gidişle. Bugün bi isim buldum tam içime sindi bu kez de anlamı yüzünden vazgeçtik
Canım bence gitmeden bi sil süpür kadını eve dönmeden al daha iyi olur. Diğer türlü kapalı da kalsa yine toz olacakBenim de annem kis temizligimi yapti bide kadin tuttum ona yardim etsin diye buyuk temizligim bitti cok sukur dun dip kose sildim mahvoldum 37.haftamda anneme gececem onda da kadin tutup temizletir oyle evden cikarim insallah
Züfer ne kiz ilk defa duydumÖmür törpüleriAren Asil Eymen (oğluşımun adı ) Hamza Züfer
Bak sana bi sürü isim
Hergün story atıyor hayatta bırakıp gelmezOlsun mesaj yaz nolur nolmaz balayından mühim konubalayından doğum için gelirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?