2021 Aralık Anneleri

2 kg ya ne kadar gerilik dediler bende bugün 33+1 deyim bakalım ne cikicak

Bende de süpürge açınca falan hapşırık krizleri olur ama doktora hiç gitmedim. Bir de burnumda kışları kuruluk oluyor yara olacak kadar. Muhtemelen alerji ama 40 yaşına kadar geldim dursun bakalım

Bende de süpürge açınca falan hapşırık krizleri olur ama doktora hiç gitmedim. Bir de burnumda kışları kuruluk oluyor yara olacak kadar. Muhtemelen alerji ama 40 yaşına kadar geldim dursun bakalım
Bnde boğaz enfeksiyonu geçirdim bi öksürük vardı nefes aldırmıyordu ordan sebeb öğrendim dursun bakalım gittiği yere kadar

Valla ben Mehmet Akif dedim eşim beğenmedi. Kendi de gidip acayip isimler buluyor. Dün Süheyl nasıl diye geldi
Süheyl tek olmaz Süheyl -Behzat koymalısın
Ya bu adamlar varya insanı sinir ediyor Bn Ezel çok istiyordum yok dizi yok dalga geçerler diye diye olmadı

Kızlar kahverengiye dönük akıntı yaşayan oldu mu? İki gündür bayağı koyu renk akıntı var lavaboya gittikçe. Koyu renk akıntı sürekli vardı sebepsizce ama bu bayağı kahverengiye dönük.

Kızlar kahverengiye dönük akıntı yaşayan oldu mu? İki gündür bayağı koyu renk akıntı var lavaboya gittikçe. Koyu renk akıntı sürekli vardı sebepsizce ama bu bayağı kahverengiye dönük.
Drla bi görüş bnce belki muayene gerektirir

Süheyl tek olmaz Süheyl -Behzat koymalısın
Ya bu adamlar varya insanı sinir ediyor Bn Ezel çok istiyordum yok dizi yok dalga geçerler diye diye olmadı
Ben de dedim zaten yok Behzat olsun diye Görsen daha aklıma gelmiyor tuhaf tuhaf isimler. Çocuk beddua eder büyüyünce sana diyorum o kadar yani. Ve acaba şaka mı yapıyor diye soruyorum yemin ediyor valla ciddiyim diye

Ben de dedim zaten yok Behzat olsun diye Görsen daha aklıma gelmiyor tuhaf tuhaf isimler. Çocuk beddua eder büyüyünce sana diyorum o kadar yani. Ve acaba şaka mı yapıyor diye soruyorum yemin ediyor valla ciddiyim diye
Ömür törpüleri Aren Asil Eymen (oğluşımun adı) Hamza Züfer

Bak sana bi sürü isim

Dün olunca biraz bakiyim devam edecek mi dedim ama bugün de bayağı su gibi gidiyor Karnım da ağrıyor biraz. Doktor da balayında ya tam zamanını buldu evlenecek
Olsun mesaj yaz nolur nolmaz balayından mühim konu balayından doğum için gelirmiş

Benim de annem kis temizligimi yapti bide kadin tuttum ona yardim etsin diye buyuk temizligim bitti cok sukur dun dip kose sildim mahvoldum 37.haftamda anneme gececem onda da kadin tutup temizletir oyle evden cikarim insallah
Canım bence gitmeden bi sil süpür kadını eve dönmeden al daha iyi olur. Diğer türlü kapalı da kalsa yine toz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…