2021 Aralık Anneleri

Cok sukur canim kanama da tamamen durur insallah kontrol altinda olman guzell

Yalniz canımı sıkan bikac şey söyledi dr Bacak boyu kafa ve kola göre nerdeyse 1 aya yakın kısa dedi. Kendi doktorum hic böyle bişey söylememişti şimdiye kadar. Hala gelmemiş benim dr başkası baktı. Başta down olabilir dedi, sonra diğer şeyleri normal görünüyor dedi. Belki genetik bir kısalık da olabilir dedi. Belirsiz konuştu biraz. Ama gelişimi normal demişti benim doktorum. En fazla bir hafta farklılık çıkıyordu hep. 3 hafta önce geldim en son kontrole bu kadar farkeder mi?

Bebeğin iyi olmasına sevindim ama yatacak olmana üzüldüm çünkü evde bize muhtaç başka çocuklar olunca zor oluyor.Insallah 1 gece yatıp çıkarsın geçmiş olsun

Kendi dr bence bunu söylerdi neden söylememiş olabilir ki
Birden bire bı kadar gerilik fark olmaz bnce varsa önceden de belli olurdu
Bnce kendi dr mesaj at bu dediklerini bana neden söylemediniz böyle bişey deniliyor de
Yani böyle bi fark gözden kaçamaz

Bebeğin iyi olmasına sevindim ama yatacak olmana üzüldüm çünkü evde bize muhtaç başka çocuklar olunca zor oluyor.Insallah 1 gece yatıp çıkarsın geçmiş olsun
Aynen canim. Annem hastaydı yazık apar topar geldi yanlarına çocukların. Allahtan yakınız da onlar var. Doktor basta yatış demiyordu aslında sonradan yatıralım dedi. Ben de devam ederse diye tedirgin oldum ondan tamam dedim.

Su zamana kdr normal dendiyse yanlis olcum olabilir takma kafana cnm bebegin durusundan olcumler farkli cikabiliyor eger icin rahat edecekse baska bir doktora daha gitsen tecrubeli muayene olsan kendi doktorun gelene kdr

Cuma günü başlıyormuş benim dr. Cumartesiye randevum vardı normalde. Geleceğim o gün bir de benim dr baksın ne diyecek. Bu konuyu değil de kanama için geldiğimi mesaj attım. Bakmadan o konuda bişey demez sanırım. Stresten karnımın ağrısı arttı

Stres yapma Allah’ın izniyle hiç bişi yoktur bebişi de üzme
Cumartesiyr bişi kalmadı herşey o zmn netliğe kavuşur

Su zamana kdr normal dendiyse yanlis olcum olabilir takma kafana cnm bebegin durusundan olcumler farkli cikabiliyor eger icin rahat edecekse baska bir doktora daha gitsen tecrubeli muayene olsan kendi doktorun gelene kdr
Bunun da yaşı var epey ama hiç içime sinmedi. Cumartesiyi bekleyeceğim artık kafamda kura kura. Zaten yarın çıkarsam 2 gün kalıyor.

Bir ayda 400 gram almis 1 hafta geriden geliyormus haftaya cagirdi bakalim kac almis. Suyun azalabilir su ic tarzi bir sey söyledi ama aciklama yapmadi merak ediyorum

En son kaçıncı haftada gittiniz kaç kg çıkmıştı bebiş

Anladım canım bacak boyuna da çok takılma benim kızım hep geriden geldi 2 haftaya yakın geri çıkardı ilk haftalarda gece döllenme diye adet tarihim değiştiği halde bacak boyu nerdeyse 3 haftaya yakın kısa çıkardı doğunca gorduk kisalik filan yoktu heryeri gayet orantılı ölçümler yanlış olabilir seni başından beri takip eden doktor sorun görmediği surece kafana takma.

Wow bu kadari fazla
Ben bu hafta 1 haftada 1 kg almisim eger bunun 300 u bebege gitmediyse hesaplasicaz totalde 6.5 kilodayim vucudum bu kadar kiloya hic aliskin degildi resmen hantallasti
Ay şaka mı yapıyorsun beybi ben gebelik öncesi de almıştım ilaçlardan 20 kilo oldu toplamda. Sen 6,5 diyorsun yıkıl karşımdan

Bunun da yaşı var epey ama hiç içime sinmedi. Cumartesiyi bekleyeceğim artık kafamda kura kura. Zaten yarın çıkarsam 2 gün kalıyor.
Bize de doktorun biri öyle dedi canım panik atak krizi geçirdim gece acile bacak boyu baktırmaya gittim başka hastenede nöbetçi doktora. Yanlış ölçüm olabilir dedi baktı normal çocuk. Arkadaşıma doğuma kadar kafası 2-3 hafta küçük dediler doğdu sapa sağlam. Hem bu aylar bebenin yeri daraldığı için pozisyonundan ölçüm hatası çok olurmuş. Bişey olsa ayrıntılıda vs bugüne kadar çıkardı. Korkma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…