- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Cok sukur canim kanama da tamamen durur insallah kontrol altinda olman guzellAllah razı olsun kızlar. Erken doğum belirtisi yok bebek için herşey yolunda görünüyor dedi. Ama kanamayı durdurmak için yatış verdi. Rahim ağzında damarda çatlak olabilirmiş ufak bişey gördü. Bu gece yatacağım yarın da duruma göre bakarız dedi. İğne ve ilaç vereceğiz dedi.
Bebeğin iyi olmasına sevindim ama yatacak olmana üzüldüm çünkü evde bize muhtaç başka çocuklar olunca zor oluyor.Insallah 1 gece yatıp çıkarsın geçmiş olsunAllah razı olsun kızlar. Erken doğum belirtisi yok bebek için herşey yolunda görünüyor dedi. Ama kanamayı durdurmak için yatış verdi. Rahim ağzında damarda çatlak olabilirmiş ufak bişey gördü. Bu gece yatacağım yarın da duruma göre bakarız dedi. İğne ve ilaç vereceğiz dedi.
Kendi dr bence bunu söylerdi neden söylememiş olabilir kiYalniz canımı sıkan bikac şey söyledi drBacak boyu kafa ve kola göre nerdeyse 1 aya yakın kısa dedi. Kendi doktorum hic böyle bişey söylememişti şimdiye kadar. Hala gelmemiş benim dr başkası baktı. Başta down olabilir dedi, sonra diğer şeyleri normal görünüyor dedi. Belki genetik bir kısalık da olabilir dedi. Belirsiz konuştu biraz. Ama gelişimi normal demişti benim doktorum. En fazla bir hafta farklılık çıkıyordu hep. 3 hafta önce geldim en son kontrole bu kadar farkeder mi?
Aynen canim. Annem hastaydı yazık apar topar geldi yanlarına çocukların. Allahtan yakınız da onlar var. Doktor basta yatış demiyordu aslında sonradan yatıralım dedi. Ben de devam ederse diye tedirgin oldum ondan tamam dedim.Bebeğin iyi olmasına sevindim ama yatacak olmana üzüldüm çünkü evde bize muhtaç başka çocuklar olunca zor oluyor.Insallah 1 gece yatıp çıkarsın geçmiş olsun
Su zamana kdr normal dendiyse yanlis olcum olabilir takma kafana cnm bebegin durusundan olcumler farkli cikabiliyor eger icin rahat edecekse baska bir doktora daha gitsen tecrubeli muayene olsan kendi doktorun gelene kdrYalniz canımı sıkan bikac şey söyledi drBacak boyu kafa ve kola göre nerdeyse 1 aya yakın kısa dedi. Kendi doktorum hic böyle bişey söylememişti şimdiye kadar. Hala gelmemiş benim dr başkası baktı. Başta down olabilir dedi, sonra diğer şeyleri normal görünüyor dedi. Belki genetik bir kısalık da olabilir dedi. Belirsiz konuştu biraz. Ama gelişimi normal demişti benim doktorum. En fazla bir hafta farklılık çıkıyordu hep. 3 hafta önce geldim en son kontrole bu kadar farkeder mi?
Cuma günü başlıyormuş benim dr. Cumartesiye randevum vardı normalde. Geleceğim o gün bir de benim dr baksın ne diyecek. Bu konuyu değil de kanama için geldiğimi mesaj attım. Bakmadan o konuda bişey demez sanırım. Stresten karnımın ağrısı arttıKendi dr bence bunu söylerdi neden söylememiş olabilir ki
Birden bire bı kadar gerilik fark olmaz bnce varsa önceden de belli olurdu
Bnce kendi dr mesaj at bu dediklerini bana neden söylemediniz böyle bişey deniliyor de
Yani böyle bi fark gözden kaçamaz
Stres yapma Allah’ın izniyle hiç bişi yoktur bebişi de üzmeCuma günü başlıyormuş benim dr. Cumartesiye randevum vardı normalde. Geleceğim o gün bir de benim dr baksın ne diyecek. Bu konuyu değil de kanama için geldiğimi mesaj attım. Bakmadan o konuda bişey demez sanırım. Stresten karnımın ağrısı arttı
Wow bu kadari fazla250 300 alan da var 200 de guzel tabi
Bunun da yaşı var epey ama hiç içime sinmedi. Cumartesiyi bekleyeceğim artık kafamda kura kura. Zaten yarın çıkarsam 2 gün kalıyor.Su zamana kdr normal dendiyse yanlis olcum olabilir takma kafana cnm bebegin durusundan olcumler farkli cikabiliyor eger icin rahat edecekse baska bir doktora daha gitsen tecrubeli muayene olsan kendi doktorun gelene kdr
Görd9m ben onu yapamam sanırım ama eşime yaptırırım kesin
Göz görmeyince gönül katlanır diyosunGörd9m ben onu yapamam sanırım ama eşime yaptırırım kesin
Atmaya içim el vermezGöz görmeyince gönül katlanır diyosun
Bir ayda 400 gram almis 1 hafta geriden geliyormus haftaya cagirdi bakalim kac almis. Suyun azalabilir su ic tarzi bir sey söyledi ama aciklama yapmadi merak ediyorum
Anladım canım bacak boyuna da çok takılma benim kızım hep geriden geldi 2 haftaya yakın geri çıkardı ilk haftalarda gece döllenme diye adet tarihim değiştiği halde bacak boyu nerdeyse 3 haftaya yakın kısa çıkardı doğunca gorduk kisalik filan yoktu heryeri gayet orantılı ölçümler yanlış olabilir seni başından beri takip eden doktor sorun görmediği surece kafana takma.Aynen canim. Annem hastaydı yazık apar topar geldi yanlarına çocukların. Allahtan yakınız da onlar var. Doktor basta yatış demiyordu aslında sonradan yatıralım dedi. Ben de devam ederse diye tedirgin oldum ondan tamam dedim.
Ay şaka mı yapıyorsun beybi ben gebelik öncesi de almıştım ilaçlardan 20 kilo oldu toplamda. Sen 6,5 diyorsun yıkıl karşımdanWow bu kadari fazla
Ben bu hafta 1 haftada 1 kg almisim eger bunun 300 u bebege gitmediyse hesaplasicaztotalde 6.5 kilodayim vucudum bu kadar kiloya hic aliskin degildi resmen hantallasti
Ah o ilaclarla cok normal ama ben alerji sebebiyle kortizon kullandigim sene 5 kilo almistm ve sadece tek bir igne yemistmAy şaka mı yapıyorsun beybi ben gebelik öncesi de almıştım ilaçlardan 20 kilo oldu toplamda. Sen 6,5 diyorsun yıkıl karşımdan
2 hafta geriden geliyorda benimki o yüzden, haftada 250 gram diyordu burda kizlar ben ondan dolayı az gördüm1 haftada 190 gram almasi cok iyi degil mi ya bzimkiler de oyle almiyor mu kafam karisti
Bize de doktorun biri öyle dedi canım panik atak krizi geçirdim gece acile bacak boyu baktırmaya gittim başka hastenede nöbetçi doktora. Yanlış ölçüm olabilir dedi baktı normal çocuk. Arkadaşıma doğuma kadar kafası 2-3 hafta küçük dediler doğdu sapa sağlam. Hem bu aylar bebenin yeri daraldığı için pozisyonundan ölçüm hatası çok olurmuş. Bişey olsa ayrıntılıda vs bugüne kadar çıkardı. Korkma hiçBunun da yaşı var epey ama hiç içime sinmedi. Cumartesiyi bekleyeceğim artık kafamda kura kura. Zaten yarın çıkarsam 2 gün kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?