Bebeğimde ense kalınlığıda çıktı ama böyle olup sağlıklı bebek doğanlarda varmışBenim bebeğimin de beyninde su kitlesi vardı ödemdi detaylı ultrasonda belli olmuştu, 4 mm kadardı. İkili test temiz çıktığı için doktor önemsememişti. 28.haftada kayboldu, sakın canınızı sıkmayın stres daha çok zarar verir. İkili testinizi, detaylı ultrasonunuzu yaptırın, Allah’ın izniyle geçer çoğu bebekte olup doğuma kadar geçiyormuş zaten
Açılman yoksa korma ama bol bol dinlen bir şey yapma. Benim 20 çıktığında bile öyle bir şey demediler sancıma baktılar açılmama baktılar olmayınca hastaneye yatırmışlardı aynı gün çıkardılar. Bu gidişim de uzunluk 9 mm açıklık 3 cm çıktı ona rağmen bile böyle bir cümle kurmadılar. Açıklığı sabit tutmaya çalışıyoruz dediler sadece. Korkarak yapıyoruz en büyük kötülüğü kendimize. Sakin kal hiç kalkma yay dinlenKizlar 33+2 deyim kilosu 2380 mis rahim agzi uzunlugu iyice kisalmis bu hafta 22 ye indi gecen hafta 26 ydi nst sanci yok acilmada yok doktor heran gelebilir dedi
Rabbim inşallah mucize olarak nasip etsin size.Ahh ne güzel olur.. ama tekrar tüp bebek yaptırırmıyım bilmiyorum çok yoruldum. Ama kendiliğinden bir mucize gelirse ne güzel olur
İcim rahatladi cok tesekkur ederimAçılman yoksa korma ama bol bol dinlen bir şey yapma. Benim 20 çıktığında bile öyle bir şey demediler sancıma baktılar açılmama baktılar olmayınca hastaneye yatırmışlardı aynı gün çıkardılar. Bu gidişim de uzunluk 9 mm açıklık 3 cm çıktı ona rağmen bile böyle bir cümle kurmadılar. Açıklığı sabit tutmaya çalışıyoruz dediler sadece. Korkarak yapıyoruz en büyük kötülüğü kendimize. Sakin kal hiç kalkma yay dinlen
Bu kontrolde soyler herhalde seker tansiyon normal gidiyorduŞekere baktimi tansiyonun nasıl seyrediyor su genelde şekerle ilgili, dopler da da plasentaya bakıyorlar sorun varmı diye ama suyun azalabilir dediğine göre doktorunun bir düşüncesi var keşke soyleseymis
Saatleri önemli hergun aynı saatte yapılması gerekiyor canımSağol canım bilmiyorum ki doktorla görüşülen süre kısıtlı olunca hep kafada soru işaretlerisabah 10da hastanedeydim akşam 8de eve girebildim muayene dışında yapılanlar 1kere Nst 2tane idrar testi düşün yani devlet hastanesi işte
Teşekkür ederim evet çok şükür iyi
Evet göbek çok gergin. Gebelikten 5ay önce bi 10gün kullanmıştım ama kendim yapmadım eşime yaptırmıştım kolumdan oda bazen morarıyodu 2 kerede kanamıştı şimdi cesaretim yok ondan sordum bugün yapmam gerekiyor ama yarın mı başlasam sağlık ocagında yaptırsam saatleri önemli miydi hatırlayamadım
Bizi habersiz birakma Allah yardimcin olsunKızlar akıntı kanamaya döndü gibi ben acile gidiyorum dua edin
Allah yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruzKızlar akıntı kanamaya döndü gibi ben acile gidiyorum dua edin
1 haftada 190 gram almasi cok iyi degil mi ya bzimkiler de oyle almiyor mu kafam karistiSebebini bulamıyoruzgeçen hafta 3 hafta geriydi ama şimdi 2 hafta dedi, 190 gram almış 1 haftada, o kadar yedim içtim soluma yattım bol istiharat ettim bu kadar etki etmis, haftaya yine çağırdı nst doplera devam herşey normal çıkıyor, şuan 33+1 de 1840 Gr mız sizin nasıl durumlar?
Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle dönersinKızlar akıntı kanamaya döndü gibi ben acile gidiyorum dua edin
Bizi habersiz bırakmaKızlar akıntı kanamaya döndü gibi ben acile gidiyorum dua edin
Allah yardımcın olsun haber bekliyoruzKızlar akıntı kanamaya döndü gibi ben acile gidiyorum dua edin
Bence de iyi benimki 10 günde 200 gr almıştı 31-32 haftasında1 haftada 190 gram almasi cok iyi degil mi ya bzimkiler de oyle almiyor mu kafam karisti
Güzel haberlerle Allah yardımcın olsunKızlar akıntı kanamaya döndü gibi ben acile gidiyorum dua edin
İnşallah düzelir çabucakAllah razı olsun kızlar. Erken doğum belirtisi yok bebek için herşey yolunda görünüyor dedi. Ama kanamayı durdurmak için yatış verdi. Rahim ağzında damarda çatlak olabilirmiş ufak bişey gördü. Bu gece yatacağım yarın da duruma göre bakarız dedi. İğne ve ilaç vereceğiz dedi.
Canim bir sıkıntı yoktur insallah hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar akıntı kanamaya döndü gibi ben acile gidiyorum dua edin
250 300 alan da var 200 de guzel tabi1 haftada 190 gram almasi cok iyi degil mi ya bzimkiler de oyle almiyor mu kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?