2021 Aralık Anneleri

Kizlar benim de bogazim agriyor ve 35 arti birdeyim yani benim grip olmamam gerekiyordu ben bu gebeligimde asiri hasta oldum oglum krese gidiyor cocugun burnunun sumugu hic eksik olmadi ondan da bana geciyo cildiracam

Bebeğimde ense kalınlığıda çıktı ama böyle olup sağlıklı bebek doğanlarda varmış

Kizlar 33+2 deyim kilosu 2380 mis rahim agzi uzunlugu iyice kisalmis bu hafta 22 ye indi gecen hafta 26 ydi nst sanci yok acilmada yok doktor heran gelebilir dedi
Açılman yoksa korma ama bol bol dinlen bir şey yapma. Benim 20 çıktığında bile öyle bir şey demediler sancıma baktılar açılmama baktılar olmayınca hastaneye yatırmışlardı aynı gün çıkardılar. Bu gidişim de uzunluk 9 mm açıklık 3 cm çıktı ona rağmen bile böyle bir cümle kurmadılar. Açıklığı sabit tutmaya çalışıyoruz dediler sadece. Korkarak yapıyoruz en büyük kötülüğü kendimize. Sakin kal hiç kalkma yay dinlen

İcim rahatladi cok tesekkur ederim

Saatleri önemli hergun aynı saatte yapılması gerekiyor canım

1 haftada 190 gram almasi cok iyi degil mi ya bzimkiler de oyle almiyor mu kafam karisti

Allah razı olsun kızlar. Erken doğum belirtisi yok bebek için herşey yolunda görünüyor dedi. Ama kanamayı durdurmak için yatış verdi. Rahim ağzında damarda çatlak olabilirmiş ufak bişey gördü. Bu gece yatacağım yarın da duruma göre bakarız dedi. İğne ve ilaç vereceğiz dedi.

İnşallah düzelir çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…