2021 Aralık Anneleri

Kesinlikle. Eşimin ismi dedesinin ismi mesela. Kayinvalidem eşime seslenemezmiş. Mesela kızdığında falan kayinpederi kendi babanin adini koysaydin diye kadina laf söylermiş.

Benim babamın dedesi kendi adını koydurmamış. Çocuğa küfredersiniz zoruma gider demiş

Ben kantaron yağı kullanmaya başladım öyle kafama göre inşallah kötü bi etkisi olmaz
Bugün izinliyim.. Evde genel temizlik var. Dün akşam mutfak bitti. Ama ben hic birsey yapmadigim halde pert oldum. Bugün naparim bilemiyorum
bizde de durumlar aynı , temizliği başkası yapsa da en çok ben yoruluyorum belimin ağrısı totoya bacaklara vuruyor oturup kalkamıyorum

Daha önce var mıydı hemoroidin

Bugun perdeler camlar var . Gün sonunda doğuma giderim

Daha önce var mıydı hemoroidin

Bugun perdeler camlar var . Gün sonunda doğuma giderim
Ara sıra olur geçerdi şimdi kötü durumdayım valla

Bizde de öyle bugün petekler yıkanacak cam perde kapılar avizeler tuvalet banyo Allah ne verdiyse

yüzden hiç paylasmadim işyeri harici kimsede bilmiyor çok sosyallesemedigimiz için pandemi bebeği karşı komşum bile bir ay önce apartmanda karşılaşınca fatketti
Benim yan komşum da hamileymiş meğer
Ben şişman sanıyordum
Çok iri ayrıydı
Geçen gördüm kadın dal gibi kalmış
Mont mu Ben hala kısa kollu tişörtle geziyorum bu sene mont giyebilurmiyim bilmiyorum
İçine sığmak olarak düşününce giyemiyorum ben de mont
Tshşrt üstüne hırka kısmında kaldım şimdilik

Ahaha kayin pederim aşırı pinti oldugu icin oyle soyledim. parasini alma canini al
Benim annen de babamın adını koymami kalabalık bir ortamda söyledi bende asla koymam huyu çeker dedim ki 2 abim var birinin 1 oğlu diğerinin 2 oğlu var babamın adını koymadilar annem bakti benden yüz bulamadı eşime söylemiş eşimde isim hakkı eşimin sabah iğneleri vuran o kortizon kullanan o acısını çekiyor ben karışmam demiş.Adi koyulan insana huyuda çekiyor çocukların

Ben 2016 nisan annesiyim ayrıca o zamanlarda kk ya uyeydim sifremi unuttum yeniden üyelik yaptım ama
2016 nisan ve Mayis anneleri grubu anneleriyle çok güzel dostluklarimiz oldu aynı ilde olanlar farklı ama yakın ilde olanlar buluştuk çocuklarımız tanıştı ve hala görüşüyoruz fırsat buldukça bulusuyoruz wta gruhumuz var :)))

Mont mu Ben hala kısa kollu tişörtle geziyorum bu sene mont giyebilurmiyim bilmiyorum
Evde Bnde kısa kol şort dışarda mecburen kapalı bişi giyiyorum yelek giyiyorum sırtıma yetiyor montu kalın anlamında dedim

Eşler bazen ne kadar bencil olabiliyor yahu hepimiz olecegiz birgün ne gerek var ölmüş birinin ismini koymaya.kızıma dogum yaptim kayinvalidemin de kizkardesi vefat etmisyi o haftalarda ameliyattan ciktim baktim kv kizima teyzenin ismiyle hitap ediyor esime gerekeni soyledim halletti neyseki tatlı dillilikle istemediğini belirt isim hakkı annenindir bence...

Ölen birinin adını koymaya korkarım ben, batıl inanç belki ama çeker filan ne bileyim ya aynı şekilde olursa diye :/

Yengemin abisi ölmüş 18 yaşında bir gece aniden, oğluna onun ismini koymak istedi, biz sıcak bakmadık ama sonuçta anne ne isterse o olur. Şimdi yeğenimde bir hastalık var, inşallah iyileşir ama kaç senedir doktor geziyorlar, sürekli kontrol edilmesi gerekiyor. Tamamen batıl olabilir bu düşüncem ama her insan kendi kaderini yaşamalı bence.

Ya bnce o isim koyma adeti eskiden di
Gerçi halen devam edenler var ama bn şahsen sevmiyorum ana babanın hakkı isim çok şükür bizde hep konuya karışan yok olsada tavrım net olurdu

Ya bnce o isim koyma adeti eskiden di
Gerçi halen devam edenler var ama bn şahsen sevmiyorum ana babanın hakkı isim çok şükür bizde hep konuya karışan yok olsada tavrım net olurdu
Valla bizde de yok çok şükür, benim o konuda takıntı oldu yeğenimden sonra eşimde tanışır tanışmaz sormuştum, babamın dedemin adını koyarım diyen tiplerden misin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…