- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Kız niye indirdin asıl ihtiyacın olan zamandaYaa bn geçen havasını indirdim pilates topunun yeniden mi şişirsem Bnde
Bende normal doğum istiyorum , bugün doktora sordum engel değil dedi gebelerin genelinde oluyor doğumdan sonra geçiyor dedi. Biraz acılı ilerliyor şuan benim ve her gün kötüye gidiyor sankiBen yaşıyorum üstelik normal doğum olacak bir aksilik olmazsa nasıl olacak bilmiyorum ilaçsız idare ediyorun şu an ama sonrası nolur bi fikrim yok
Ayy ne bilim tadilat ıvır zıvır illeri varken sürekli ortadaydı sinirlendimKız niye indirdin asıl ihtiyacın olan zamandaBen de haftaya şişiricem Şimdilik artık yürüyüşe çıkmaya da üşendiğim için leslie yapıyorum
Yamuna nın emzırme atletleri var ben de ondan alsam dıye düşünüyorum ıse yararmı bılemedım. Sezeryande hemen gıyebılıyormusÇok pahalı olduğundan Bende ilk başta ucuz bişey takıcam göbeğin ilk toplanmasina kadar sonra yamunaya geçiş düşünüyorum iki kez o kadar para veremiycem valla
PoroctologBende normal doğum istiyorum , bugün doktora sordum engel değil dedi gebelerin genelinde oluyor doğumdan sonra geçiyor dedi. Biraz acılı ilerliyor şuan benim ve her gün kötüye gidiyor sanki
proctogol krem çok iyi geliyor çok şikayetin varsa doğuma kadar idare eder tabi doktoruna danışıp kullanma izni verirse genelde kullanılıyor ama sormakta fayda var acil şifalar diliyorum zor bişeBende normal doğum istiyorum , bugün doktora sordum engel değil dedi gebelerin genelinde oluyor doğumdan sonra geçiyor dedi. Biraz acılı ilerliyor şuan benim ve her gün kötüye gidiyor sanki
Useniyorum googdan girmeye deUygulama tırt ya.
Hee şimdi gidiyorsan gidilir tabikiZaten şuan da gidiyorum ya 5. Gün kaç kg gitmiş ona bakarız bi de bi liste verir bakarımanason rezenegilden değil mi
Ben hamile halimi hiç beğenmiyorum zaten işyerindeki kadınlar yok Kilo aldın yok yüzün bembeyaz oldu yok sen bu hamilelikte cirkinlestin diye diye diye kendimden bezdirdiler beni ozguvenim sıfırKızlar instagramda hamilelik resminizi paylaştınız mı? Çok hevesleniyorum ama nazardan da çok korkuyorum
Teşekkür ederimPoroctolog
proctogol krem çok iyi geliyor çok şikayetin varsa doğuma kadar idare eder tabi doktoruna danışıp kullanma izni verirse genelde kullanılıyor ama sormakta fayda var acil şifalar diliyorum zor bişe
Bende normal doğum istiyorum , bugün doktora sordum engel değil dedi gebelerin genelinde oluyor doğumdan sonra geçiyor dedi. Biraz acılı ilerliyor şuan benim ve her gün kötüye gidiyor sanki
Opera indir kısayol ekleniyo uygulama gibi masaüstüneUseniyorum googdan girmeye deuygulama pratik
Hee şimdi gidiyorsan gidilir tabikianason bebeği rahatlatıyor diye günde bir fincan iciyordum bir fincan da rezene dönüşümlü işte
Anason çok uyku yapıyormuş bebeklere fazlası zarar
Ben hamile halimi hiç beğenmiyorum zaten işyerindeki kadınlar yok Kilo aldın yok yüzün bembeyaz oldu yok sen bu hamilelikte cirkinlestin diye diye diye kendimden bezdirdiler beni ozguvenim sıfır
O yüzden hiç paylasmadim işyeri harici kimsede bilmiyor çok sosyallesemedigimiz için pandemi bebeğikarşı komşum bile bir ay önce apartmanda karşılaşınca fatketti
Onları bilmiyorum hiç ben hemen takmiycam zaten önce 5 10 cm incelme olsun belimde öyle kullanmaya basliycamYamuna nın emzırme atletleri var ben de ondan alsam dıye düşünüyorum ıse yararmı bılemedım. Sezeryande hemen gıyebılıyormus
Yaaaa beni de alın grubaaa ben nasıl kaçırmışımmAşkolsun. Göbeemizin nasıl buyüdüğünü paypasıyoz biz hep
Artık beni de ekle grubaaaaaaGruba beni de ekler misin canıııım sana zahmetmerve
Göbeenizi atacaksanız ekleyelimArtık beni de ekle grubaaaaaaher ne kadar pasif de olsam takipteyim görmezden gelme beni
Gruba alınıp göbeğini atmayan mı varGöbeenizi atacaksanız ekleyelim
Yok atıyoz onları.Gruba alınıp göbeğini atmayan mı var
Temaaam musait olduğum an şey ederim bendeYok atıyoz onları.
Ay iş arkadaşlarına hiç bakma ben hamile kalmadan önce hevesli davrandığım oluyordu bana lüzumsuzun biri dedi ki sen en az 30kilo alırsın çok yatkınsın zayıfla öyle hamile kal dedi. Geçenlerde okula gittiğimde hayran hayran baktı dedi ki hiç kilo almamışsın biz kaç kilo alıp doğurmuştukUseniyorum googdan girmeye deuygulama pratik
Hee şimdi gidiyorsan gidilir tabikianason bebeği rahatlatıyor diye günde bir fincan iciyordum bir fincan da rezene dönüşümlü işte
Anason çok uyku yapıyormuş bebeklere fazlası zarar
Ben hamile halimi hiç beğenmiyorum zaten işyerindeki kadınlar yok Kilo aldın yok yüzün bembeyaz oldu yok sen bu hamilelikte cirkinlestin diye diye diye kendimden bezdirdiler beni ozguvenim sıfır
O yüzden hiç paylasmadim işyeri harici kimsede bilmiyor çok sosyallesemedigimiz için pandemi bebeğikarşı komşum bile bir ay önce apartmanda karşılaşınca fatketti
Kamu personeliyim bende memde bakanlıktan kendi ilime tayin oldum geldim bakanlıktan geldim diye kabullenemediler beni fırsatını buldumü laf sokuyorlar iste,zaten kamuda cekememezlik çooookAy iş arkadaşlarına hiç bakma ben hamile kalmadan önce hevesli davrandığım oluyordu bana lüzumsuzun biri dedi ki sen en az 30kilo alırsın çok yatkınsın zayıfla öyle hamile kal dedi. Geçenlerde okula gittiğimde hayran hayran baktı dedi ki hiç kilo almamışsın biz kaç kilo alıp doğurmuştukiş yerindeki çoğu insan çekemiyor kötü niyetli hiç umursama hele de ben gibi kadınların çoğunlukta olduğu bir yerde çalışıyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?