HoşbuldummOncelikle aramıza hosgeldinizbenim arada batma gibi oluyor gaz sancısı gibi bişeyler çok yurursem ayakta kalırsam felan ama geçiyor
Sürekli oluyorsa kontrolde söyle canım bundan sonra heran doğum olabilir hersey belirti olabilir
Yalancı sancidan neden korkuyorsun canim vücut hazırlık için yapıyor onu tamda haftalarindasin, ama doğum sancısı belden kasiklara doğru oluyor batma farklı bir durumKızlar kasıklarında Batma hissi yaşayanınız var mı 34+2 deyim. Yalancı sancı mı diye korkuyorum. Çarşamba günü kontrole gideceğim
Tardyferon cnmHangi marka demir hapi kullaniosunuz
35+3HoşbuldummSizin ki kaç haftalık
Bakalım kaç gram daha almışKızlar ben birazdan perinatoloğumun yanına gireceğim. Bakalım profesör ne diyecek bebişimin şişkoluğuyla ilgili
Evet canım özellikle sordum kilolusun pıhtı atabilir o yüzden dediBoyum 1.75 kg 118 bana iğne filan verilmedi kg dan dolayi verdiğine emin misin
canim ya valla hakkini nasil oderim hic bilmiyorumyerleri ben elimle siliyorum bellerim kiriliyo bide hali falan kaldirip yapiyorum bakalim naparsam
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin adı ile dua edeceğim sizde lütfen sakin olun bebeğinizi düşünün olur muKızlar akşamdan beri moral olarak sıfır durumdayım. Kardeşim iş kazası yapmış forklif makinası ayağının üstünden geçmiş. Sol kolu kırık sağ ayaktada çok sayıda parçalı krık var. Ayrı yeten ağırlığın etkisinden topuk patlamış tüm sinir doku ve kıkırdak kemileri ezilmiş. Şuan amaliyata alındı. Hamilesiniz hepinizin duasına ihtiyacım var. Adı HALİL İBRAHİM dua ederken ismini anıp söylerseniz çok memnun olurum. Bende stresten sanırım sancılarım çoğaldı. 100 ile 120 arası düzensiz sancılarım çıkıyor.
Aman evlerden ırakBenim arkadaşım yeni evliydi kocası ölen dedesi icin evin orta yerine özel alan yapmışti görseniz kocaman resmi altında gümüş ibrikler tespihler falan erkek bebekleri olsaydida ismi onun ismi olacaktı kız olursa da babannenin ismi, sonuç olarak kısa sürede boşandılar o ana kuzusuyla
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim sifalar versin inşallah.Kızlar akşamdan beri moral olarak sıfır durumdayım. Kardeşim iş kazası yapmış forklif makinası ayağının üstünden geçmiş. Sol kolu kırık sağ ayaktada çok sayıda parçalı krık var. Ayrı yeten ağırlığın etkisinden topuk patlamış tüm sinir doku ve kıkırdak kemileri ezilmiş. Şuan amaliyata alındı. Hamilesiniz hepinizin duasına ihtiyacım var. Adı HALİL İBRAHİM dua ederken ismini anıp söylerseniz çok memnun olurum. Bende stresten sanırım sancılarım çoğaldı. 100 ile 120 arası düzensiz sancılarım çıkıyor.
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım. Rabbim sifalar versin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım. Sakin kalmaya çalışıyorum ama elimde değil. Hastanedeyim şuan nst ye bağladılar. Açılma olursa daha durduramayız diyorlar. En son 2,5 cm açıklık vardı ztn. Umarım olmazÇok geçmiş olsun Allah şifa versin adı ile dua edeceğim sizde lütfen sakin olun bebeğinizi düşünün olur mu
Rabbim acil şifa versin biz de dua ederiz, hamilenin kabul olur derler inş hiçbir şeyi kalmadan iyileşir canım. Sen de inşirah duası oku sakinleştirir. Çok geçmiş olsunKızlar akşamdan beri moral olarak sıfır durumdayım. Kardeşim iş kazası yapmış forklif makinası ayağının üstünden geçmiş. Sol kolu kırık sağ ayaktada çok sayıda parçalı krık var. Ayrı yeten ağırlığın etkisinden topuk patlamış tüm sinir doku ve kıkırdak kemileri ezilmiş. Şuan amaliyata alındı. Hamilesiniz hepinizin duasına ihtiyacım var. Adı HALİL İBRAHİM dua ederken ismini anıp söylerseniz çok memnun olurum. Bende stresten sanırım sancılarım çoğaldı. 100 ile 120 arası düzensiz sancılarım çıkıyor.
Korkma artık gelirse de kocaman inşallah.Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canım. Sakin kalmaya çalışıyorum ama elimde değil. Hastanedeyim şuan nst ye bağladılar. Açılma olursa daha durduramayız diyorlar. En son 2,5 cm açıklık vardı ztn. Umarım olmaz
Neyse ki şüşkoluğu benim çocuum senden geri aldı bu noktadaKızlar perinatologdan çıktık. 3 gün önce, çarşamba günü radyolog bakıp 3200 g demişti ya, adam bildiğin kandırmış biziprofesör ölçtü, 2748 g dedi. 3200'ü çok abartılı buldu.
Şu an SAT'a göre 34+2 haftalık iken;
Baş çevresi 37+3 haftalık,
Karın çevresi 36+1 haftalık çıktı.
Boyu da FL x 7'den 45,99 yani 46 cm çıktı.
Amniyon sıvısının miktarına ve serviks uzunluğuna bakarak (ikisi de normal) erken doğuma gerekli bir durum yok dedi.
Haftada bir NST çektirmeye devam et, acil bir durum olmadığı sürece de 2 hafta sonra bir daha gel dedi. Gelmeden 1-2 gün önce kan tahlillerini bir daha yaptır, getir dedi.
36+2 haftalık olacağız ya o zaman, çatı muayenesine bakacakmış. Çatı genişliği normal doğum yapmaya uygun görülse bile karın çevresi yine böyle fazla çıkarsa sezeryan için gün belirleyebiliriz dedi. Her halükarda ağırlığı 4 kiloyu geçerse sezeryan istiyoruz dedi.
Bebişin kafası 30. haftadan beri aşağıda bu arada. Bebişin kafası hatta yavaştan doğum kanalına baskı yapmaya başlamış dedi.
Yine de 36 haftada belirleyemezsek 38'de bir daha çağırırım, o zaman normal doğum mu sezeryan mı hepsi belli olur dedi.
Yani ara tatilde doğurmuyorum şimdilik (bebek bir anda erken geleceğim demezse tabii).
Ama bir dahaki gidişimde doğum zamanının belli olabilme ihtimalini bilmek bile ben ekstra mutlu etti.
Ha bu arada, bu gidişle de bebişim Akrep'ten Yay burcuna kayacakmış gibi görünüyor.Hadi hayırlısı
Bende aynı dertten muzdaribim ya smear testi yaptirdim enfeksiyon tedavisinden sonra tekrar enfeksiyon çıktıEnfeksiyondan sonra kullandigim fitiller ise yaramisti, iki uc haftadir hic akintim yoktu hatta sifirdi. Simdi yarin doktor randevum var ya bugun biraz akintim olduhem de saridan ucuk yesile calan bi rengi vardi bu kadar hizli tekrarlar mi yaaaa
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar akşamdan beri moral olarak sıfır durumdayım. Kardeşim iş kazası yapmış forklif makinası ayağının üstünden geçmiş. Sol kolu kırık sağ ayaktada çok sayıda parçalı krık var. Ayrı yeten ağırlığın etkisinden topuk patlamış tüm sinir doku ve kıkırdak kemileri ezilmiş. Şuan amaliyata alındı. Hamilesiniz hepinizin duasına ihtiyacım var. Adı HALİL İBRAHİM dua ederken ismini anıp söylerseniz çok memnun olurum. Bende stresten sanırım sancılarım çoğaldı. 100 ile 120 arası düzensiz sancılarım çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?