2021 Aralık Anneleri

Ay o da ilk şartlardan biriydi tabi çok şart olunca 33 de kocayı ancak buldum
Sen ince eleyip sık dokumuşsunn bende balıklama atlamışım
Bnm ilk ve son tanıştığım oldu sevgili eşim başkasına sıra gelmedi

Canm beni de ekler misin listeye yaşım 28 tahmini doğum 16 Aralık cinsiyet kız Adana

Ara sıra olur geçerdi şimdi kötü durumdayım valla

Bizde de öyle bugün petekler yıkanacak cam perde kapılar avizeler tuvalet banyo Allah ne verdiyse
Benim annem halletti sagolsun elimi vurdurmadi biseye ben sadece yemekyaptim bide yarim gun kadin tuttum koltuklari da o sildi simdi sadece anneme gitmeden dip kose silip cikmak istiyorum o da 37. Haftamda oluyorum korkuyorum dogumu falan baslatir diye

Ahaha kayin pederim aşırı pinti oldugu icin oyle soyledim. parasini alma canini al
Ben yandim kayinbabam dogum hediyesi 3 bin vermis hesabima yatirdi.simdi esim babama ismini ne koyalim soralimmi derse cok korkuyorum cunku oglumda kendi ismini koydugum halde uzulmus bi haldeydi niye kendine sormamisiz ne dusunuyorsun diye o da ikincide babamin eline verecem ne istiyorsa koysun demisti arkadasi da abi ilkinde babanin ismini koymussun ikinci hanim tarafinin hakki degilmi demisti ama bu para mevzusu yuzunden soralim diyebilir

Aman çok da derse parasını geri ver
Bu ne ya önden rezerve gibi kocanın önce kulağını Çek gerisi hallolur
O kadar cereme Çek uğraş hooop hazıra kon de iki isim olsun bi Bnm babam bi senin onun ki baba seninki değilmi tavrını koyacan yada paşa paşa razı olcan
Bnm eşimde Bnm ikinci adımı koydu bebeğe o kadar istemiyorum dememe rağmen o zmn ikinci isim koyalım onu çok kullanmayız dedim sen bilirsin bn koyduğumu sen koyduğunu söylersin dedi
Bizde de bnm adım konuldu diye ateşler tavan
Bizim iki dedenin adı da aynı

Ellerine sağlık annenin genel temizlik yapılmış artık haftada süpür sil yapsan da olur . Bebişler daha önemli

Benim bu bebegim kiz esim annesinin ismini dusunuyordu en basindan aslaaa demistim hatta biri kayinvalidemin yaninda kucuk x mi geliyor dedi kasimi kaldirdim hayir gibisinden yani koymayacagimi belli ettim ama baba sen ne isim dusunuyorsun diye sormaz umarim yalniz soyledigim her isme yok diyo cildirtti beni bi ortak karar alamadik.sunu dedim ama annen bana 50 gram bilezik alsin koyarim ismini yapmayacagini biliyorum

Cidden görücülerden birini sırf bu yüzden reddettim bekarken 2. Görüşme olmadı yani
Benim arkadaşım yeni evliydi kocası ölen dedesi icin evin orta yerine özel alan yapmışti görseniz kocaman resmi altında gümüş ibrikler tespihler falan erkek bebekleri olsaydida ismi onun ismi olacaktı kız olursa da babannenin ismi, sonuç olarak kısa sürede boşandılar o ana kuzusuyla

Ellerine sağlık annenin genel temizlik yapılmış artık haftada süpür sil yapsan da olur . Bebişler daha önemli
canim ya valla hakkini nasil oderim hic bilmiyorum yerleri ben elimle siliyorum bellerim kiriliyo bide hali falan kaldirip yapiyorum bakalim naparsam

Bu zamanda da alır mı altın almış başını gitmiş
İyi demişsin bakalım zaman gösterecek desene

Kızlar kasıklarında Batma hissi yaşayanınız var mı 34+2 deyim. Yalancı sancı mı diye korkuyorum. Çarşamba günü kontrole gideceğim

Kızlar kasıklarında Batma hissi yaşayanınız var mı 34+2 deyim. Yalancı sancı mı diye korkuyorum. Çarşamba günü kontrole gideceğim
Oncelikle aramıza hosgeldinizbenim arada batma gibi oluyor gaz sancısı gibi bişeyler çok yurursem ayakta kalırsam felan ama geçiyor
Sürekli oluyorsa kontrolde söyle canım bundan sonra heran doğum olabilir hersey belirti olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…