- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Eee herkesin şartları farklıCidden görücülerden birini sırf bu yüzden reddettim bekarken2. Görüşme olmadı yani
Ay o da ilk şartlardan biriydiEee herkesin şartları farklı
Bnmmiçin tek şart boyu uzun olmasıydı
Sen ince eleyip sık dokumuşsunnAy o da ilk şartlardan biriyditabi çok şart olunca 33 de kocayı ancak buldum
Canm beni de ekler misin listeye yaşım 28 tahmini doğum 16 Aralık cinsiyet kız Adanamerve listede benim düzeltilecek yerlerim varmış. Biri, yaşım 31 oldu hamileliğin başından bu yana. Diğeri de tahmini doğum tarihim 16 Aralık'a çekildi perinatoloğum ayrıntılı ultrasonda baktığı zaman. Dondurulmuş embriyo transferinde böyle hesaplanıyormuş. Hoş ben kasımın ortasından bile ümitliyim ya, o da ayrı mesele
Benim annem halletti sagolsunAra sıra olur geçerdi şimdi kötü durumdayım valla
Bizde de öyle bugün petekler yıkanacak cam perde kapılar avizeler tuvalet banyo Allah ne verdiyse
Ben yandim kayinbabam dogum hediyesi 3 bin vermis hesabima yatirdi.simdi esim babama ismini ne koyalim soralimmi derse cok korkuyorum cunku oglumda kendi ismini koydugum halde uzulmus bi haldeydi niye kendine sormamisiz ne dusunuyorsun diye o da ikincide babamin eline verecem ne istiyorsa koysun demisti arkadasi da abi ilkinde babanin ismini koymussun ikinci hanim tarafinin hakki degilmi demisti ama bu para mevzusu yuzunden soralim diyebilirAhaha kayin pederim aşırı pinti oldugu icin oyle soyledim.parasini alma canini al
Aman çok da derse parasını geri verBen yandim kayinbabam dogum hediyesi 3 bin vermis hesabima yatirdi.simdi esim babama ismini ne koyalim soralimmi derse cok korkuyorum cunku oglumda ilk ismini kendi ismini koydugum halde uzulmus bi haldeydi niye kendine sormamisiz ne dusunuyorsun diye o da ikincide babamin eline verecem ne istiyorsa koysun demisti arkadasi da abi ilkinde babanin ismini koymussun ikinci hanim tarafinin hakki degilmi demisti ama bu para mevzusu yuzunden soralim diyebilir
Ellerine sağlık anneninBenim annem halletti sagolsunelimi vurdurmadi biseye ben sadece yemekyaptim bide yarim gun kadin tuttum koltuklari da o sildi simdi sadece anneme gitmeden dip kose silip cikmak istiyorum o da 37. Haftamda oluyorum korkuyorum dogumu falan baslatir diye
Benim bu bebegim kiz esim annesinin ismini dusunuyordu en basindan aslaaa demistim hatta biri kayinvalidemin yaninda kucuk x mi geliyor dedi kasimi kaldirdim hayir gibisinden yani koymayacagimi belli ettim ama baba sen ne isim dusunuyorsun diye sormaz umarim yalniz soyledigim her isme yok diyo cildirtti beni bi ortak karar alamadik.sunu dedim ama annen bana 50 gram bilezik alsin koyarim ismini yapmayacagini biliyorumAman çok da derse parasını geri ver
Bu ne ya önden rezerve gibi kocanın önce kulağını Çek gerisi hallolur
O kadar cereme Çek uğraş hooop hazıra kon de iki isim olsun bi Bnm babam bi senin onun ki baba seninki değilmi tavrını koyacan yada paşa paşa razı olcan
Bnm eşimde Bnm ikinci adımı koydu bebeğe o kadar istemiyorum dememe rağmen o zmn ikinci isim koyalım onu çok kullanmayız dedim sen bilirsin bn koyduğumu sen koyduğunu söylersin dedi
Bizde de bnm adım konuldu diye ateşler tavan
Bizim iki dedenin adı da aynı
Benim arkadaşım yeni evliydi kocası ölen dedesi icin evin orta yerine özel alan yapmışti görseniz kocaman resmi altında gümüş ibrikler tespihler falan erkek bebekleri olsaydida ismi onun ismi olacaktı kız olursa da babannenin ismi, sonuç olarak kısa sürede boşandılar o ana kuzusuylaCidden görücülerden birini sırf bu yüzden reddettim bekarken2. Görüşme olmadı yani
canim ya valla hakkini nasil oderim hic bilmiyorumEllerine sağlık anneningenel temizlik yapılmış artık haftada süpür sil yapsan da olur . Bebişler daha önemli
Bu zamanda da alır mıBenim bu bebegim kiz esim annesinin ismini dusunuyordu en basindan aslaaa demistim hatta biri kayinvalidemin yaninda kucuk x mi geliyor dedi kasimi kaldirdim hayir gibisinden yani koymayacagimi belli ettim ama baba sen ne isim dusunuyorsun diye sormaz umarim yalniz soyledigim her isme yok diyo cildirtti beni bi ortak karar alamadik.sunu dedim ama annen bana 50 gram bilezik alsin koyarim ismini yapmayacagini biliyorum
Boyum 1.75 kg 118 bana iğne filan verilmedi kg dan dolayi verdiğine emin misin100 kiloyum boyum 180
Hangi marka demir hapi kullaniosunuzDemie hapımı hiç bırakaaım yok
Osende c diye bi hapHangi marka demir hapi kullaniosunuz
50 gram bilezgi gec kaynimla kaynanam esimi yemesin ona sukurBu zamanda da alır mıaltın almış başını gitmiş
İyi demişsin bakalım zaman gösterecek desene
Oncelikle aramıza hosgeldinizKızlar kasıklarında Batma hissi yaşayanınız var mı 34+2 deyim. Yalancı sancı mı diye korkuyorum. Çarşamba günü kontrole gideceğim
BunuCanm beni de ekler misin listeye yaşım 28 tahmini doğum 16 Aralık cinsiyet kız Adana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?