- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Plasenta bebeği beslememeye başlar ve bebekte gelişim azalır ya da durursa erken doğum oluyor canım. Canını sıkma sakın haftan çok güzel, inşallah biraz daha ilerler öyle doğum yaparsınKızlar bugün kontrolumuz vardı. Tam 34. Haftadayız. Dr plesanta da yaşlanma başlamış dedi. Her hafta kontrole gideceğim artık. Plesanta yaşlanması yaşayan varmı. Nasıl bir yol izledi dr unuz
Okeeey.Kizlar bilginiz olsun kendim özel gruptan belki 3 haftadır filan çıkmıştım yani yanlış anlamayın bizi görüyor ama kendisi atmıyor diye, bütün mesajları gelenleri görmemeyi genel tıkladım ve çıktım . Ama buradan Aralık grubumuzu seyir halinde takipteyim ,bebeğimize ne aldın ile .
İş yerinin stresleri ,ağrılarım ,artık doğuma az kalması bir sürü stres sıkıntı ile buraya da sürekli daha giremiyorum ama yine de bakmaya çalıştığım telle ilgili tek yer burası . Yine de yazmak istedim yanlış anlaşılmasın diye . Allah hepimize şu son zamanları ağrısız sağlıkla atlatmayı nasip etsin inşallah. Hatta bugün tek bakabildigim gündü eksiğim var mı diye hastane çanta içeriklerini bebeğime ne aldima baktım ama favorilememisim . İki grupta çok bilgilendirici özellikle bu ikisi benim ilk hamileligim olmasına rağmen deneyimliler gibi bilgi alış verişi açısından teşekkür ederim sana VE cevap veren tüm annelerimize .Okeeey.
Çok tatlısın. Hepimiz fikirlerimizi yazdık hep. Ekstra bir şey yapmadık.İş yerinin stresleri ,ağrılarım ,artık doğuma az kalması bir sürü stres sıkıntı ile buraya da sürekli daha giremiyorum ama yine de bakmaya çalıştığım telle ilgili tek yer burası . Yine de yazmak istedim yanlış anlaşılmasın diye . Allah hepimize şu son zamanları ağrısız sağlıkla atlatmayı nasip etsin inşallah. Hatta bugün tek bakabildigim gündü eksiğim var mı diye hastane çanta içeriklerini bebeğime ne aldima baktım ama favorilememisim . İki grupta çok bilgilendirici özellikle bu ikisi benim ilk hamileligim olmasına rağmen deneyimliler gibi bilgi alış verişi açısından teşekkür ederim sana VE cevap veren tüm annelerimize .merve
Amin amin inşallahÇok tatlısın. Hepimiz fikirlerimizi yazdık hep. Ekstra bir şey yapmadık.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Inşallah sağlıkla atlatırız hepimiz doğumu da sonrasında da bebeler uyuyunca birbirimize haberler vermeye devam ederiz inşallah.
Kızlar instagramda hamilelik resminizi paylaştınız mı? Çok hevesleniyorum ama nazardan da çok korkuyorum
Göbek adını dedenin ismi koyarız, nüfusa sadece göktuğ yazılacak derdim ben olsam. Ki bu bile fazla bence, fikrini ilk çocukta da almamış eşin. Bu bebeleri 9 ay taşıyan sensin, isim hakkı annenindir.Kızlar ben sinirden uyuyamadım su saat oldu. Sebebi ise bebeğimin erkek olduğu günden itibaren göktuğ ismini istiyordum ancak iki gün önce eşimin dedesi vefat etti tutturdu dedemin adinj koyacağım..İlk çocuğum zaten anneannesinin adı oldu. Bana sormadan benimle konuşmadan her yerde dedemin adını koyacağım demis. Ben bugün öğreniyorum. Kendisi ile konuşmadım henüz cenaze evindeyim. Sizler bana bir akıl verin ne olur. Nasıl bir konuşma yapmalıyım?
BenHemoroid sorunu yaşayan var mı
Ben 200 metre yurusem yamılmaya basliyorum. 2-3 km bence cok cok iyiSimdi hesapladım 2.3 km yürümüşüm. Çok da değil.ama durmamak da lazım diyolar
Benimki de ogluma hamileyken ben evin tek ogluyum babamın ismini koyacam dediKızlar ben sinirden uyuyamadım su saat oldu. Sebebi ise bebeğimin erkek olduğu günden itibaren göktuğ ismini istiyordum ancak iki gün önce eşimin dedesi vefat etti tutturdu dedemin adinj koyacağım..İlk çocuğum zaten anneannesinin adı oldu. Bana sormadan benimle konuşmadan her yerde dedemin adını koyacağım demis. Ben bugün öğreniyorum. Kendisi ile konuşmadım henüz cenaze evindeyim. Sizler bana bir akıl verin ne olur. Nasıl bir konuşma yapmalıyım?
Kolay gelsin canım, benim de haftaya Perşembe kontrol var doktor kalkmak serbest derse inş temizliği yaptırıcam çünkü sen yapmasan da çok yorucu oluyor başında durmak daBugün izinliyim.. Evde genel temizlik var. Dün akşam mutfak bitti. Ama ben hic birsey yapmadigim halde pert oldum. Bugün naparim bilemiyorum
Aynen öyle. Kaynanamla gorumcem geldi. Şunu soyle yap bunu boyle yap derken bi baktim ben daha çok yorulmuşumKolay gelsin canım, benim de haftaya Perşembe kontrol var doktor kalkmak serbest derse inş temizliği yaptırıcam çünkü sen yapmasan da çok yorucu oluyor başında durmak da
Bu arada 200 lira çok iyiymiş hala gülüyorumAynen öyle. Kaynanamla gorumcem geldi. Şunu soyle yap bunu boyle yap derken bi baktim ben daha çok yorulmuşum
Ahaha kayin pederim aşırı pinti oldugu icin oyle soyledim.Bu arada 200 lira çok iyiymiş hala gülüyorum
Benimki de ogluma hamileyken ben evin tek ogluyum babamın ismini koyacam dediki benim eşim hayatta böyle düşünüp söylemez. Meğerse halaları her gün arayıp öğretliyormuş.
Dedim senin baban padişah mı da oğluma adıni koyacam. Ayrıca baban her ay cocugun hesabina 200 tl yatirirsa ismi koyarim. He bide senin ki baba da benim ki baba değil mi kendi babamın adını da koyarım dedim iki isimli olsun. Tabi bunları kabul etmedi. Eymen ya da Yaman olacak dedim. Kimliği getirdiğinde başka bir isim görürsem hastaneden adliyeye gideriz sen bilirsin çocugu ben doguruyorum isim hakki benim
Kesinlikle. Eşimin ismi dedesinin ismi mesela. Kayinvalidem eşime seslenemezmiş. Mesela kızdığında falan kayinpederi kendi babanin adini koysaydin diye kadina laf söylermiş.Aileden birinin Adını koymak bana saçma geliyor. O insanı düşünerek koyuyorsun, sanki onun bütün enerjisi çocuğa geçiyor gibi hissediyorum. O çocuk baştan başlasın hayata, onun hayatı kendine özel olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?