- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Alez de götürArkadaşa oturmaya gitcem. Ped kullanicam ya suyum gelirse diye
Simdi ne kadar oldu acaba?Benim ki 33+1 de 1840 Gr di canim 2 hafta geriydi 1 haftadan birşey olmaz üzülme 37 ye kadar kapatır o arayı 37 itibariyle zaten yavasliycak kg alımı, Allah sana şifa versin güç kuvvet versin inşallah
Cuma günü gidicem bakalım daha gitmedim, ama ilk gerilik 32+1 de 1650 gramdı doktor 3 hafta geri demişti hemen yediklerimi düzenledim bol bol istirahat ettim sürekli soluma yattım OMEGA 3 almaya başladım, 33+1 de 1840 olduk gerilik 2 haftaya düştü hatta grupta da konuşmuştuk haftada 200 gram normal mi değil mi diyeSimdi ne kadar oldu acaba?
Bence doktoruna danış bunu gerekirse muayene eder ben de normal doğum yapmıştım ilk çocuğumda parça gelme durumu olmadı arkadaşım da normal yaptı ama içerde parça kaldığı için kürtaj gerçekleşti daha sonra belki öyle bi durum yoktur ama yine de tedbirli olmak lazım doktoruna danış canımDaha önce doğum yapan anneler size bir soru soracağım. Normal doğumdan sonra yoğun kanama ne kadar sürdü ve hiç parça geldi mi ? Daha önce bir iki minik parça görmüştüm ama demin büyükçe bir parça düştü içimden. Daha önce olduysa da farketmedim. Plasenta parçaları kalmış olabilir mi ?
Ben pazartesi bir gideyim o zaman öyle görünce şaşırmıştım. Küçük bir şeyde değil korktum açıkçasıBence doktoruna danış bunu gerekirse muayene eder ben de normal doğum yapmıştım ilk çocuğumda parça gelme durumu olmadı arkadaşım da normal yaptı ama içerde parça kaldığı için kürtaj gerçekleşti daha sonra belki öyle bi durum yoktur ama yine de tedbirli olmak lazım doktoruna danış canım
Ayyy geöennbnm aklıma geldi yürürken çok çişim geliyor diye sonra vazgeçtim
Bn normal doğum yapmadım ama duymuştum pıhtı olabilir mi eğer gözüne kötü geliyorsa kontrole gitcen ya da gideceksen söyleDaha önce doğum yapan anneler size bir soru soracağım. Normal doğumdan sonra yoğun kanama ne kadar sürdü ve hiç parça geldi mi ? Daha önce bir iki minik parça görmüştüm ama demin büyükçe bir parça düştü içimden. Daha önce olduysa da farketmedim. Plasenta parçaları kalmış olabilir mi ?
Mutlaka git ultrasonla bakar zaten parça kalmışsa belli olur olabiliyor böyle durumlar inşallah olmaz diyelim ama erkenden farkedilmesi iyi olur senin açından bu arada bebiş nasılBen pazartesi bir gideyim o zaman öyle görünce şaşırmıştım. Küçük bir şeyde değil korktum açıkçası
Bilemedim ki nedir ne değildir, fotoğrafını çektim doktora göstermek için. Bakalım mutlaka söylicem ama sıkıntılıysa acilden gitsem mi direk dedimBn normal doğum yapmadım ama duymuştum pıhtı olabilir mi eğer gözüne kötü geliyorsa kontrole gitcen ya da gideceksen söyle
Plesenta parçası filan sanmam herşeyin çıkmıştır
Gidicem gidicem. Ters bir şey olmasından korkuyorum. Bebiş çok şükür iyi ama hala küvözde. Antibiyotik tedavisi görüyor, hergün süt götürüyoruzMutlaka git ultrasonla bakar zaten parça kalmışsa belli olur olabiliyor böyle durumlar inşallah olmaz diyelim ama erkenden farkedilmesi iyi olur senin açından bu arada bebiş nasıl
Dr mesaj atabiliyorsan bi at istersen ona göre gel gelme derBilemedim ki nedir ne değildir, fotoğrafını çektim doktora göstermek için. Bakalım mutlaka söylicem ama sıkıntılıysa acilden gitsem mi direk dedim
Bu su gelmesi birden bire bardaktan boşalır gibi mi oluyor öncesinde belirti olmuyor mu acaba hafif akıntı felanArkadaşa oturmaya gitcem. Ped kullanicam ya suyum gelirse diye
Ben sezaryan olmuştum normal kanama olmuştu hiç parça hatırlamıyorumDaha önce doğum yapan anneler size bir soru soracağım. Normal doğumdan sonra yoğun kanama ne kadar sürdü ve hiç parça geldi mi ? Daha önce bir iki minik parça görmüştüm ama demin büyükçe bir parça düştü içimden. Daha önce olduysa da farketmedim. Plasenta parçaları kalmış olabilir mi ?
Bu su gelmesi birden bire bardaktan boşalır gibi mi oluyor öncesinde belirti olmuyor mu acaba hafif akıntı felan
Benim öyle foş diye gelmemişti bir anda azar azar sızıntı halinde ama sürekli bi sızıntı sonrasınsa çoğaldı zaten doğum sürecindede beklemede o su sürekli geldi hatta hala geliyor dediğimde o suyu az düşünme okyanus gibi demişti ebeBu su gelmesi birden bire bardaktan boşalır gibi mi oluyor öncesinde belirti olmuyor mu acaba hafif akıntı felan
Ben sezaryan olmuştum normal kanama olmuştu hiç parça hatırlamıyorum
Benimde ilk dogumumda su gelmeden sancı açılma olmuştu sezaryanà alınmıştım yaşamadım o olayıBenim öyle foş diye gelmemişti bir anda azar azar sızıntı halinde ama sürekli bi sızıntı sonrasınsa çoğaldı zaten doğum sürecindede beklemede o su sürekli geldi hatta hala geliyor dediğimde o suyu az düşünme okyanus gibi demişti ebe
Aslında doğum başlamış sancı açılma vs neden sezeryan oldu sonrasında merak ettim çünkü ben de su geldiği halde açılma yoktu sancı yoktu suni sancı verip 15 saat kadar açılma bekleyip doğum yaptımBenimde ilk dogumumda su gelmeden sancı açılma olmuştu sezaryanà alınmıştım yaşamadım o olayışimdi merak ediyorum nasıl bişey
Ayy korkmak dediniz dé geçen gün başımdan geçen olayda öyle korktum ki inşallah bişey olmamıştırKızlar ya ani korkmaktan birşey olur mu bebişe hiç böyle birşey duydunuz mu? Eşim aniden birşey yapıyor korkuyorum bağırıyorum
Ne oldu canım ne yaşadınAyy korkmak dediniz dé geçen gün başımdan geçen olayda öyle korktum ki inşallah bişey olmamıştırsanmıyorum ama yaaa gayet kıpır kıpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?