2021 Aralık Anneleri

Simdi ne kadar oldu acaba?
Cuma günü gidicem bakalım daha gitmedim, ama ilk gerilik 32+1 de 1650 gramdı doktor 3 hafta geri demişti hemen yediklerimi düzenledim bol bol istirahat ettim sürekli soluma yattım OMEGA 3 almaya başladım, 33+1 de 1840 olduk gerilik 2 haftaya düştü hatta grupta da konuşmuştuk haftada 200 gram normal mi değil mi diye

Daha önce doğum yapan anneler size bir soru soracağım. Normal doğumdan sonra yoğun kanama ne kadar sürdü ve hiç parça geldi mi ? Daha önce bir iki minik parça görmüştüm ama demin büyükçe bir parça düştü içimden. Daha önce olduysa da farketmedim. Plasenta parçaları kalmış olabilir mi ?

Bence doktoruna danış bunu gerekirse muayene eder ben de normal doğum yapmıştım ilk çocuğumda parça gelme durumu olmadı arkadaşım da normal yaptı ama içerde parça kaldığı için kürtaj gerçekleşti daha sonra belki öyle bi durum yoktur ama yine de tedbirli olmak lazım doktoruna danış canım

Ben pazartesi bir gideyim o zaman öyle görünce şaşırmıştım. Küçük bir şeyde değil korktum açıkçası

Bn normal doğum yapmadım ama duymuştum pıhtı olabilir mi eğer gözüne kötü geliyorsa kontrole gitcen ya da gideceksen söyle
Plesenta parçası filan sanmam herşeyin çıkmıştır

Ben pazartesi bir gideyim o zaman öyle görünce şaşırmıştım. Küçük bir şeyde değil korktum açıkçası
Mutlaka git ultrasonla bakar zaten parça kalmışsa belli olur olabiliyor böyle durumlar inşallah olmaz diyelim ama erkenden farkedilmesi iyi olur senin açından bu arada bebiş nasıl

Bn normal doğum yapmadım ama duymuştum pıhtı olabilir mi eğer gözüne kötü geliyorsa kontrole gitcen ya da gideceksen söyle
Plesenta parçası filan sanmam herşeyin çıkmıştır
Bilemedim ki nedir ne değildir, fotoğrafını çektim doktora göstermek için. Bakalım mutlaka söylicem ama sıkıntılıysa acilden gitsem mi direk dedim

Mutlaka git ultrasonla bakar zaten parça kalmışsa belli olur olabiliyor böyle durumlar inşallah olmaz diyelim ama erkenden farkedilmesi iyi olur senin açından bu arada bebiş nasıl
Gidicem gidicem. Ters bir şey olmasından korkuyorum. Bebiş çok şükür iyi ama hala küvözde. Antibiyotik tedavisi görüyor, hergün süt götürüyoruz bize de göstermiyorlar haftada birgün görebilirmişiz oda camın ardından. Bir kere görebildim daha, ne dokunabildim ne başka bir şey yapabildim. Hiçbirinizin bebeği inşallah küvöz görmeden yanınıza gelir. Çok zor ayrı kalmak çok canı yanıyor insanın

Bilemedim ki nedir ne değildir, fotoğrafını çektim doktora göstermek için. Bakalım mutlaka söylicem ama sıkıntılıysa acilden gitsem mi direk dedim
Dr mesaj atabiliyorsan bi at istersen ona göre gel gelme der
Bebiş nasıl

Arkadaşa oturmaya gitcem. Ped kullanicam ya suyum gelirse diye
Bu su gelmesi birden bire bardaktan boşalır gibi mi oluyor öncesinde belirti olmuyor mu acaba hafif akıntı felan
Ben sezaryan olmuştum normal kanama olmuştu hiç parça hatırlamıyorum

Bu su gelmesi birden bire bardaktan boşalır gibi mi oluyor öncesinde belirti olmuyor mu acaba hafif akıntı felan

Ben sezaryan olmuştum normal kanama olmuştu hiç parça hatırlamıyorum
Benim öyle foş diye gelmemişti bir anda azar azar sızıntı halinde ama sürekli bi sızıntı sonrasınsa çoğaldı zaten doğum sürecindede beklemede o su sürekli geldi hatta hala geliyor dediğimde o suyu az düşünme okyanus gibi demişti ebe

Kızlar ya ani korkmaktan birşey olur mu bebişe hiç böyle birşey duydunuz mu? Eşim aniden birşey yapıyor korkuyorum bağırıyorum

Benimde ilk dogumumda su gelmeden sancı açılma olmuştu sezaryanà alınmıştım yaşamadım o olayı şimdi merak ediyorum nasıl bişey

Benimde ilk dogumumda su gelmeden sancı açılma olmuştu sezaryanà alınmıştım yaşamadım o olayı şimdi merak ediyorum nasıl bişey
Aslında doğum başlamış sancı açılma vs neden sezeryan oldu sonrasında merak ettim çünkü ben de su geldiği halde açılma yoktu sancı yoktu suni sancı verip 15 saat kadar açılma bekleyip doğum yaptım

Kızlar ya ani korkmaktan birşey olur mu bebişe hiç böyle birşey duydunuz mu? Eşim aniden birşey yapıyor korkuyorum bağırıyorum
Ayy korkmak dediniz dé geçen gün başımdan geçen olayda öyle korktum ki inşallah bişey olmamıştır sanmıyorum ama yaaa gayet kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…