Amin inşallah canımm hepsiGordunmu bak korktuğun gibi değilmiş çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
Kız flyle kıyaslıyoz daha nesi ayrı olacak kiBacak boyu bebeğin ortalama boyunu da belirliyor ama ben de bakıyorum çok kısa değil boyu. Bacak boyu tümden ayrı bisey olabilir mi genetik kısalık, cücelik gibi konularda kıstas olarakValla doğana kadar herhalde ne nedir anlayamayacağız bu gidişle. Allah sağlık versin hepsine
Ilaclar iğneler işe yarar da inşallah zamanında gelir canım. Durursa bebiş kiloyu toparlar. Zaten 1 hafta gerilik de mühim değil. Demin konusu geçmiş yanlış bile olabiliyor ölçümler.Kizlar bende de haberler kotu
Akintim tamamen bitmisti, dun biraz oldugunu fark edince bugun kontrolde doktoruma soyledim muayene etti ve yine kultur ornegi aldi, baya akintin var suan dedi. Sanirim enfeksiyonum yine tekrarladi. Sonuclari bekliyoruz.
Kasilmalarim hala devam ediyormus, doktor bebise bakarken fark etti ve ilk nstme girdim ben de.
50 lerde falan cikti kasilmalarim ve bu haftalar icin istemedigimiz kasilmalar bunlar dedi. Erken dogum olabilecegi icin ciger gelistirici ignemizi olduk, progestana tekrar basladim bide baska bi ilac daha verdi acilma olmasin diye.
Ve erken dogum riski oldugu icin hazir bakiyorken catina da bakicam dedi ve hic de oyle korkutuldugu gibi bisey degildi hicbi sey hissetmedim ayni vajinal muayene gibiydi hic korkmayin
32+4 um ve bebisin kilosu bir hafta geri dedi, hep ileride ckiodu 1970gram smdi, bu da biraz uzdu
Müsait miymiş çatın? Diğerlerine de takılma canım. Hepsi olabilecek şeyler. Kötü bir durumun yok.Kizlar bende de haberler kotu
Akintim tamamen bitmisti, dun biraz oldugunu fark edince bugun kontrolde doktoruma soyledim muayene etti ve yine kultur ornegi aldi, baya akintin var suan dedi. Sanirim enfeksiyonum yine tekrarladi. Sonuclari bekliyoruz.
Kasilmalarim hala devam ediyormus, doktor bebise bakarken fark etti ve ilk nstme girdim ben de.
50 lerde falan cikti kasilmalarim ve bu haftalar icin istemedigimiz kasilmalar bunlar dedi. Erken dogum olabilecegi icin ciger gelistirici ignemizi olduk, progestana tekrar basladim bide baska bi ilac daha verdi acilma olmasin diye.
Ve erken dogum riski oldugu icin hazir bakiyorken catina da bakicam dedi ve hic de oyle korkutuldugu gibi bisey degildi hicbi sey hissetmedim ayni vajinal muayene gibiydi hic korkmayin
32+4 um ve bebisin kilosu bir hafta geri dedi, hep ileride ckiodu 1970gram smdi, bu da biraz uzdu
Kız flyle kıyaslıyoz daha nesi ayrı olacak ki
Şşş ben konuyu kapattım. Sen keyfine bak. Tabi sütü filan iç zaten o her şeye faydalı.Boy olarak çok fark olmuyor niye bu kadar değişik değişik konuşuyor bu doktorlar ya profum Mervem
Yok ya herkesin fiziksel özelliği gibi düşün bacak boyu kısadır gövde uzundurBacak boyu bebeğin ortalama boyunu da belirliyor ama ben de bakıyorum çok kısa değil boyu. Bacak boyu tümden ayrı bisey olabilir mi genetik kısalık, cücelik gibi konularda kıstas olarakValla doğana kadar herhalde ne nedir anlayamayacağız bu gidişle. Allah sağlık versin hepsine
Bizde de tam tersiYok ya herkesin fiziksel özelliği gibi düşün bacak boyu kısadır gövde uzundur
Bizde mesaja bn bacak boyu uzun gövde kısa eşim tam tersi
Allah’ın izniyle bişeycik yoktur kafanı buna yorup hamileliğini kötü geçirme doğduktan sonrası da önemli iyi baktın mı varya hiç yaşıtlarından geride olmaz bakımla
Cücelik gibi bi durum şuan belli olmaz ki doğduktan sonra gelişim geriliği yaşıtlarından çok farkla geride olursa o da elli tane testten geçiyorda öyle teşhis koyuyorlar. İçini ferah tut minyon olursa da olsun sağlıklı olsun yeter
2 haftalik kapatıyorum. Sonra bakicazŞşş ben konuyu kapattım. Sen keyfine bak. Tabi sütü filan iç zaten o her şeye faydalı.
Çok çok geçmiş olsunKızlar akşamdan beri moral olarak sıfır durumdayım. Kardeşim iş kazası yapmış forklif makinası ayağının üstünden geçmiş. Sol kolu kırık sağ ayaktada çok sayıda parçalı krık var. Ayrı yeten ağırlığın etkisinden topuk patlamış tüm sinir doku ve kıkırdak kemileri ezilmiş. Şuan amaliyata alındı. Hamilesiniz hepinizin duasına ihtiyacım var. Adı HALİL İBRAHİM dua ederken ismini anıp söylerseniz çok memnun olurum. Bende stresten sanırım sancılarım çoğaldı. 100 ile 120 arası düzensiz sancılarım çıkıyor.
Maşallah ne güzel poz vermiş benimki hep saklıyor yüzünü doğunca tanisicaz beyle
Geçmiş olsun inşallah vaktinde doğar çatı muayenesi için demiştim diğer muayeneden farkı yok diyeKizlar bende de haberler kotu
Iç valla bacı napalım.2 haftalik kapatıyorum. Sonra bakicazSüt mü
Al işte herkeste farklıBizde de tam tersiEşimde bacak boyu var bende yok.
Kız o zmn Bnm ki 1 metre doğacak bacak boyu gövdeden uzun nerdeyseBacak boyu bebeğin ortalama boyunu da belirliyor ama ben de bakıyorum çok kısa değil boyu. Bacak boyu tümden ayrı bisey olabilir mi genetik kısalık, cücelik gibi konularda kıstas olarakValla doğana kadar herhalde ne nedir anlayamayacağız bu gidişle. Allah sağlık versin hepsine
Peynir yoğurt ye2 haftalik kapatıyorum. Sonra bakicazSüt mü
Zaten dr dedi ki çalıştığı bir şehirde bacak boyu hep kısa çıkıyormuş. O yörenin insani öyleymiş. İlk defa duydum bunu daYok ya herkesin fiziksel özelliği gibi düşün bacak boyu kısadır gövde uzundur
Bizde mesaja bn bacak boyu uzun gövde kısa eşim tam tersi
Allah’ın izniyle bişeycik yoktur kafanı buna yorup hamileliğini kötü geçirme doğduktan sonrası da önemli iyi baktın mı varya hiç yaşıtlarından geride olmaz bakımla
Cücelik gibi bi durum şuan belli olmaz ki doğduktan sonra gelişim geriliği yaşıtlarından çok farkla geride olursa o da elli tane testten geçiyorda öyle teşhis koyuyorlar. İçini ferah tut minyon olursa da olsun sağlıklı olsun yeter
Kilosu neden 1 hafta geride demiş ki anlamadım. Senin haftanda benim bebiş de 2 kg çıkmıştı gayet iyi gidiyor demiştiKizlar bende de haberler kotu
Olur ya hiç takma konuyu kapattıkZaten dr dedi ki çalıştığı bir şehirde bacak boyu hep kısa çıkıyormuş. O yörenin insani öyleymiş. İlk defa duydum bunu daBazen de öyle olur dedi. Her ihtimali siralayinca tabi ben gidip en kötüsüne odaklandım Öyle canım tabi sağlıklı olsun da gerisi olur bir şekilde. Benim yapım biraz karamsar ya bunu yenemiyorum
Magnezyum kullanıyordum. Bacak ağrımı söyleyince bugün kalsiyum da başlattı.Iç valla bacı napalım.Sen magnezyum kalsiyum kullanıyo muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?