2021 Aralık Anneleri

Kizlar bende de haberler kotu
Akintim tamamen bitmisti, dun biraz oldugunu fark edince bugun kontrolde doktoruma soyledim muayene etti ve yine kultur ornegi aldi, baya akintin var suan dedi. Sanirim enfeksiyonum yine tekrarladi. Sonuclari bekliyoruz.
Kasilmalarim hala devam ediyormus, doktor bebise bakarken fark etti ve ilk nstme girdim ben de.
50 lerde falan cikti kasilmalarim ve bu haftalar icin istemedigimiz kasilmalar bunlar dedi. Erken dogum olabilecegi icin ciger gelistirici ignemizi olduk, progestana tekrar basladim bide baska bi ilac daha verdi acilma olmasin diye.
Ve erken dogum riski oldugu icin hazir bakiyorken catina da bakicam dedi ve hic de oyle korkutuldugu gibi bisey degildi hicbi sey hissetmedim ayni vajinal muayene gibiydi hic korkmayin
32+4 um ve bebisin kilosu bir hafta geri dedi, hep ileride ckiodu 1970gram smdi, bu da biraz uzdu

Kız flyle kıyaslıyoz daha nesi ayrı olacak ki

Ilaclar iğneler işe yarar da inşallah zamanında gelir canım. Durursa bebiş kiloyu toparlar. Zaten 1 hafta gerilik de mühim değil. Demin konusu geçmiş yanlış bile olabiliyor ölçümler.

Müsait miymiş çatın? Diğerlerine de takılma canım. Hepsi olabilecek şeyler. Kötü bir durumun yok.

Yok ya herkesin fiziksel özelliği gibi düşün bacak boyu kısadır gövde uzundur
Bizde mesaja bn bacak boyu uzun gövde kısa eşim tam tersi
Allah’ın izniyle bişeycik yoktur kafanı buna yorup hamileliğini kötü geçirme doğduktan sonrası da önemli iyi baktın mı varya hiç yaşıtlarından geride olmaz bakımla
Cücelik gibi bi durum şuan belli olmaz ki doğduktan sonra gelişim geriliği yaşıtlarından çok farkla geride olursa o da elli tane testten geçiyorda öyle teşhis koyuyorlar. İçini ferah tut minyon olursa da olsun sağlıklı olsun yeter

Bizde de tam tersi Eşimde bacak boyu var bende yok.

Çok çok geçmiş olsun
Maşallah ne güzel poz vermiş benimki hep saklıyor yüzünü doğunca tanisicaz beyle

Geçmiş olsun inşallah vaktinde doğar çatı muayenesi için demiştim diğer muayeneden farkı yok diye
Biraz yediklerinle o kilo işi hallolur sen moralini bozup bebeği de strese sokma

Kız o zmn Bnm ki 1 metre doğacak bacak boyu gövdeden uzun nerdeyse dr bile diyor bunun bacaklar fena diye içime nasıl sığıyor merak içindeyim
Ee bi de makine sonuçta belki yanlış ölçüyor kımıldatınca bile farklı oluyor

Zaten dr dedi ki çalıştığı bir şehirde bacak boyu hep kısa çıkıyormuş. O yörenin insani öyleymiş. İlk defa duydum bunu da Bazen de öyle olur dedi. Her ihtimali siralayinca tabi ben gidip en kötüsüne odaklandım Öyle canım tabi sağlıklı olsun da gerisi olur bir şekilde. Benim yapım biraz karamsar ya bunu yenemiyorum

Kilosu neden 1 hafta geride demiş ki anlamadım. Senin haftanda benim bebiş de 2 kg çıkmıştı gayet iyi gidiyor demişti Şu anda da normal seyrediyor doğumda 3500ü bulur dedi yeter işte bence 3200-3300 bandı iyidir hatta
Çok takma o yorum kısmını hepsi farklı yorumluyor güzelce beslen, çok kısıtlama kendini her şey iyi gider hiç merak etme.
Diğer konularda da çaresiz bir durum yok neticede doktorun önlemini almış ne güzel. Sen de güzelce dinlenip bebişkoyu biraz daha içerde dursun diye tembihleyeceksin

Olur ya hiç takma konuyu kapattık bebişi üzme odaklan iyi beslen büyüsün dr da şok olsun ye iç yat gez keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…