- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Seninki uzun ince olacak demekkiKız o zmn Bnm ki 1 metre doğacak bacak boyu gövdeden uzun nerdeysedr bile diyor bunun bacaklar fena diye içime nasıl sığıyor merak içindeyim
Ee bi de makine sonuçta belki yanlış ölçüyor kımıldatınca bile farklı oluyor
Iyi iyi hadi bakalım şifa olsun.Magnezyum kullanıyordum. Bacak ağrımı söyleyince bugün kalsiyum da başlattı.
Bulantı kusma başladı nasıl yiycemOlur ya hiç takma konuyu kapattıkbebişi üzme odaklan iyi beslen büyüsün dr da şok olsun ye iç yat gez keyfine bak
Yaa öyle deme 2 metre olanlar bi yere sığamıyorSeninki uzun ince olacak demekkiDevlik diye bi hastalik yok ondan sorun etmiyorlar
Kaç yaş anlamışsınızdırBulantı kusma başladı nasıl yiycemAğzıma iki tane çakasınız geldi dimi Ama bak kaç büyüğüm sizden ayıp olur
InsallahIlaclar iğneler işe yarar da inşallah zamanında gelir canım. Durursa bebiş kiloyu toparlar. Zaten 1 hafta gerilik de mühim değil. Demin konusu geçmiş yanlış bile olabiliyor ölçümler.
Hic musait degilmis ya, ben zaten iliskide de zorlaniyordum bi ufaklik soz konusu vajinamdaMüsait miymiş çatın? Diğerlerine de takılma canım. Hepsi olabilecek şeyler. Kötü bir durumun yok.
InsallahhhGeçmiş olsun inşallah vaktinde doğar çatı muayenesi için demiştim diğer muayeneden farkı yok diye
Biraz yediklerinle o kilo işi hallolur sen moralini bozup bebeği de strese sokma
Cunku hep bir hafta onde gidiyodu, simdi bir hafta geri cikmasi aslinda 2 haftalik bi gerilik gibi oldu bizim icin. Doktor da Aslinda problem edicek bisi yok bizim bebegimz tombisti simdi normal bi bebis oldu dedi ama niye boyle oldugu biraz kafama taktim isteKilosu neden 1 hafta geride demiş ki anlamadım. Senin haftanda benim bebiş de 2 kg çıkmıştı gayet iyi gidiyor demiştiŞu anda da normal seyrediyor doğumda 3500ü bulur dedi yeter işte bence 3200-3300 bandı iyidir hatta
Çok takma o yorum kısmını hepsi farklı yorumluyor güzelce beslen, çok kısıtlama kendini her şey iyi gider hiç merak etme.
Diğer konularda da çaresiz bir durum yok neticede doktorun önlemini almış ne güzel. Sen de güzelce dinlenip bebişkoyu biraz daha içerde dursun diye tembihleyeceksin
Yaaa deme ye valla bak sonra sen üzülüyorsun sen bizim yerimize çakBulantı kusma başladı nasıl yiycemAğzıma iki tane çakasınız geldi dimi Ama bak kaç büyüğüm sizden ayıp olur
Olsun aklında kalmaz en azındna vajinal doğik o zaman. Geriliğe filan da hiiç takılma. Yicem etcem diye stres olma. Sen normal devam et. Sağlıkla en doğru zamanda gelir inşallah.InsallahSimdi bol bol yiicem bakalim degisicek mi kilosu
Hic musait degilmis ya, ben zaten iliskide de zorlaniyordum bi ufaklik soz konusu vajinamda
InsallahhhNe yiicem ne kilo aldirir diye sabahtan beri geziniyorum googleda
Cunku hep bir hafta onde gidiyodu, simdi bir hafta geri cikmasi aslinda 2 haftalik bi gerilik gibi oldu bizim icin. Doktor da Aslinda problem edicek bisi yok bizim bebegimz tombisti simdi normal bi bebis oldu dedi ama niye boyle oldugu biraz kafama taktim iste
Soda muz kaşar genelde diyorlar netteInsallahSimdi bol bol yiicem bakalim degisicek mi kilosu
Hic musait degilmis ya, ben zaten iliskide de zorlaniyordum bi ufaklik soz konusu vajinamda
InsallahhhNe yiicem ne kilo aldirir diye sabahtan beri geziniyorum googleda
Cunku hep bir hafta onde gidiyodu, simdi bir hafta geri cikmasi aslinda 2 haftalik bi gerilik gibi oldu bizim icin. Doktor da Aslinda problem edicek bisi yok bizim bebegimz tombisti simdi normal bi bebis oldu dedi ama niye boyle oldugu biraz kafama taktim iste
Ne güzel işteYaaa deme ye valla bak sonra sen üzülüyorsun sen bizim yerimize çaksenin ki sayılmaz stres yapıyon ondan
Anam Bnm. Mideyi hiç bişi etkilemiyorinsanın midesi hiç mi bulanmaz hamilelikte yok bulanmadı sadede halsizlik
Mesai haftaiçi değil miydi bizim?giggles banlandın mı yoksa bi yerden bugün yazmadın hiç.
Insallah yaOlsun aklında kalmaz en azındna vajinal doğik o zaman. Geriliğe filan da hiiç takılma. Yicem etcem diye stres olma. Sen normal devam et. Sağlıkla en doğru zamanda gelir inşallah.
Bakayim bi kendim yiyeyim de etki olmazsa diyetisyene giderim artikSoda muz kaşar genelde diyorlar nette
Protein ağırlıklı beslen et balık bi de çok takınca da insan yşyemiyor olmadı bi uzmandan destek al tek yapamıyorsan motive de olursun
Kendine güvenen hamile kadın çağırsın evine vallaArkadaşa oturmaya gitcem. Ped kullanicam ya suyum gelirse diye
Benim ki 33+1 de 1840 Gr di canim 2 hafta geriydi 1 haftadan birşey olmaz üzülme 37 ye kadar kapatır o arayı 37 itibariyle zaten yavasliycak kg alımı, Allah sana şifa versin güç kuvvet versin inşallahKizlar bende de haberler kotu
Akintim tamamen bitmisti, dun biraz oldugunu fark edince bugun kontrolde doktoruma soyledim muayene etti ve yine kultur ornegi aldi, baya akintin var suan dedi. Sanirim enfeksiyonum yine tekrarladi. Sonuclari bekliyoruz.
Kasilmalarim hala devam ediyormus, doktor bebise bakarken fark etti ve ilk nstme girdim ben de.
50 lerde falan cikti kasilmalarim ve bu haftalar icin istemedigimiz kasilmalar bunlar dedi. Erken dogum olabilecegi icin ciger gelistirici ignemizi olduk, progestana tekrar basladim bide baska bi ilac daha verdi acilma olmasin diye.
Ve erken dogum riski oldugu icin hazir bakiyorken catina da bakicam dedi ve hic de oyle korkutuldugu gibi bisey degildi hicbi sey hissetmedim ayni vajinal muayene gibiydi hic korkmayin
32+4 um ve bebisin kilosu bir hafta geri dedi, hep ileride ckiodu 1970gram smdi, bu da biraz uzdu
AA sen 37 sin artıkArkadaşa oturmaya gitcem. Ped kullanicam ya suyum gelirse diye
Kiz Allah seniArkadaşa oturmaya gitcem. Ped kullanicam ya suyum gelirse diye
Valla benim haftama göre de normal senin bebiş, nerden çıkarmışlar anlamadım o zaman bu grubun toptan geri kalmış olması lazımZaten dr dedi ki çalıştığı bir şehirde bacak boyu hep kısa çıkıyormuş. O yörenin insani öyleymiş. İlk defa duydum bunu daBazen de öyle olur dedi. Her ihtimali siralayinca tabi ben gidip en kötüsüne odaklandım Öyle canım tabi sağlıklı olsun da gerisi olur bir şekilde. Benim yapım biraz karamsar ya bunu yenemiyorum
Kız Allah seni gelmez gelmez gelirse ped tutar mı suyunuArkadaşa oturmaya gitcem. Ped kullanicam ya suyum gelirse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?