2021 Aralık Anneleri

Seninki uzun ince olacak demekki Devlik diye bi hastalik yok ondan sorun etmiyorlar

Seninki uzun ince olacak demekki Devlik diye bi hastalik yok ondan sorun etmiyorlar
Yaa öyle deme 2 metre olanlar bi yere sığamıyor anam bacım en iyisi orta ayar kilosu da var sanmam ayu gibi anası var gerçi kemiklerim iri

Ilaclar iğneler işe yarar da inşallah zamanında gelir canım. Durursa bebiş kiloyu toparlar. Zaten 1 hafta gerilik de mühim değil. Demin konusu geçmiş yanlış bile olabiliyor ölçümler.
InsallahSimdi bol bol yiicem bakalim degisicek mi kilosu
Müsait miymiş çatın? Diğerlerine de takılma canım. Hepsi olabilecek şeyler. Kötü bir durumun yok.
Hic musait degilmis ya, ben zaten iliskide de zorlaniyordum bi ufaklik soz konusu vajinamda
Geçmiş olsun inşallah vaktinde doğar çatı muayenesi için demiştim diğer muayeneden farkı yok diye
Biraz yediklerinle o kilo işi hallolur sen moralini bozup bebeği de strese sokma
Insallahhh Ne yiicem ne kilo aldirir diye sabahtan beri geziniyorum googleda
Cunku hep bir hafta onde gidiyodu, simdi bir hafta geri cikmasi aslinda 2 haftalik bi gerilik gibi oldu bizim icin. Doktor da Aslinda problem edicek bisi yok bizim bebegimz tombisti simdi normal bi bebis oldu dedi ama niye boyle oldugu biraz kafama taktim iste

Bulantı kusma başladı nasıl yiycem Ağzıma iki tane çakasınız geldi dimi Ama bak kaç büyüğüm sizden ayıp olur
Yaaa deme ye valla bak sonra sen üzülüyorsun sen bizim yerimize çak senin ki sayılmaz stres yapıyon ondan
Anam Bnm. Mideyi hiç bişi etkilemiyor insanın midesi hiç mi bulanmaz hamilelikte yok bulanmadı sadede halsizlik

Olsun aklında kalmaz en azındna vajinal doğik o zaman. Geriliğe filan da hiiç takılma. Yicem etcem diye stres olma. Sen normal devam et. Sağlıkla en doğru zamanda gelir inşallah.

Soda muz kaşar genelde diyorlar nette
Protein ağırlıklı beslen et balık bi de çok takınca da insan yşyemiyor olmadı bi uzmandan destek al tek yapamıyorsan motive de olursun

Ne güzel işte Bu saatten sonra yeniden başlayınca sinir bozucu oluyor. Bir de bebeğin tam gelişim gösterdiği dönem

Olsun aklında kalmaz en azındna vajinal doğik o zaman. Geriliğe filan da hiiç takılma. Yicem etcem diye stres olma. Sen normal devam et. Sağlıkla en doğru zamanda gelir inşallah.
Insallah ya Vaginal dogum zaten istemiyordum iyi oldu bi yandan da
Soda muz kaşar genelde diyorlar nette
Protein ağırlıklı beslen et balık bi de çok takınca da insan yşyemiyor olmadı bi uzmandan destek al tek yapamıyorsan motive de olursun
Bakayim bi kendim yiyeyim de etki olmazsa diyetisyene giderim artik

Benim ki 33+1 de 1840 Gr di canim 2 hafta geriydi 1 haftadan birşey olmaz üzülme 37 ye kadar kapatır o arayı 37 itibariyle zaten yavasliycak kg alımı, Allah sana şifa versin güç kuvvet versin inşallah

Valla benim haftama göre de normal senin bebiş, nerden çıkarmışlar anlamadım o zaman bu grubun toptan geri kalmış olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…